Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klsjdasdojejku

czy gin moze powiedziec mamie ze jej corka nie jest dziewica jesli nie ma18l?

Polecane posty

Gość klsjdasdojejku

bo boli mnie brzuch i lekarz rodzinny skierowal mnie do ginekologa mama ma mnie zapisac ale boje sie ze jak pojdzie ze mna to pozniej lekarz jej powie ze nie jestem dziewica

JAK MU WCZESNIEJ POWIESZ ZEBY NIE INFORMOWAL TO NIE POWIE. ALE NAJLPIEJ IDZ SAMA :p

JAK MU WCZESNIEJ POWIESZ ZEBY NIE INFORMOWAL TO NIE POWIE. ALE NAJLPIEJ IDZ SAMA :p

Gość klsjdasdojejku
moze ktos mi pomoze prosze

Gość blow
Nie martw się. Lekarz nie ma żadnego interesu w tym by mówić Twojej mamie ze nie jesteś dziewica i raczej tego nie powie. Bo po co? Poza tym jak będziesz badana to mamę wyprosi, potem pogada z Tobą i np da Ci receptę. Oczywiście jest możliwość ze Twoja mama będzie tez chciała potem z nim pogadać (jeśli jesteś niepełnoletnia ) ale prędzej powie co Ci dolega lub nie dolega. To nie jest ani jego sprawa ani Twojej mamy i on dobrze o tym wie.

właśnie miałam teraz taką podobną sytuacje więc trzeba iśc z mamą bo inaczej nie przyjmie pierwszy raz potem juz tak. NIE powie na 100% wejdziesz razem z mamą powiecie co Ci dolega i mama wyjdzie wtedy możesz mu to jeszcze przypomniec (choć niepotrzebnie) a potem może ale nie koniecznie zawolac mame i powiedziec jej co ci jest a ty wcale nie musisz i nawet nie powinnaś już wychodzić i ich zostawiac no bo to w końcu ty sie leczysz nie mama :)