Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurnik

Pomozcie jaki perfum dla kobiety????

Polecane posty

Gość kurnik
a czy orientujecie sie o jakis nowosciach ??? bo moze tamte juz miala niewiem i moze lepiej bylo by kupic cos co sie pojawilo niedawno ??

Podaruj dziewczynie kase na perfumik i ona sama sobie dobierze zapach , powiedz szczerze, ze nie potrafisz wybrac , by jej sie zapach podobał, to chyba jest szczerze i najl;epiej , albo i nie....ja bynajmniej tak uwazam.:P

Gość kurnik
nie ja chce jej sprawic niespodzianke i sam jej kupic ale jzu jutro walentynki a ja jeszcze nie kupilem a wiem ze uwilbia zapachy

Że perfumy a nie perfum to już było powiedziane... Więc do rzeczy Provocative?? No cóż, może i są fajne, może i Tobie się podobają, ale żeby je do kwiatowych, owocowych czy delikatnych zaliczać to lekka przesada... Polecam DKNY Be Delicious, Red Delicious są trochę mocniejsze jakby, ale też ok L\'eau par Kenzo Davidoff Cool Water Zapachy znane i lubiane, delikatne, trafiające w wiele gustów, więc myślę, że któreś na pewno się spodobają :-)

Gość kurnik
Dzieki wszystkie nazwy ktore podajecie spisuje i bede o nie pytal i wachal mam nadzieje ze nie padne od nadmiaru :)

Uwierz mi , lepsza niespodzianka bedzie serce z marcepana i malutka karteczka : sory nie znam sie na zapachach perfumików, dlatego prosze bys w moim imieniu kupiła sobie cos slicznego ode mnie i juz!

Gość kurnik
babciu drypciu piekne slowa :) jesli nic nie kupie to moze tak zrobie...

Gość kurnik
dzieki wielkie

Davidoff Game - bardzo fajne, swieze, zawsze kupuje je na lato. Lacoste Touch of Pink sa raczej slodkie ale tez bardzo ladne. Z serii swieze owocowe mozesz sprobowac CK2intoyou albo Diora Addict2 pachnace limonka ale te ostatnie to naprawde rzecz gustu.

Babcia, no ja daje wiare, ze ten Twoj za 8 zl, ladnie pachnie, ale chlopak chce zrobic dziewczynie prezent pewnie za wiecej niz 8 zl

Ja polecam Dolce&Gabbana Light Blue najpiekniejsze perfumy pod sloncem,delikatne ,zmyslowe, owocowo -cytrusowe,poezja...

acha sorrki juz poszliscie dalej, a ja nie przeczytalam wszystkiego. Moim zdaniem nie trafiony zapach bedzie lepszy od kasy

Gość kurnik
widze ze niektore zapachy podajecie takie same widoczni emusza byc ladne skoro kilka osob wymienia te same nazwy wlasie takie fajne na wiose optymistyczne zeby byly

Gość kurnik
no wyto jestescie ekspertki :)

:), no dobra kupj ej lepiej tak jak radza inne kobiety, bo ja to chyba jakos inaczej pojmuje . Tak kup lepiej i nie dawaj tej karteczki , bo jak by co będzie na mnie :(, a nie chce robic sobie tu wrogów :)

Gość do 200 złotych
?:O no przecież twierdziłeś, że cena nie gra roli:O

Gość jazdka_z_pola
DKNY be delicious polecam pachną cudownie i bardzo długo

Gość do kurnika
daj znać co wybierałeś i jak się podobają te pefumy Twojej dziewczynie:)

Gość fajne i świeże są Green Tea
Elizabeth Arden.Można dostać je w Rsoamnie już za ok.50 zł.

Gość giniaminia
O tak te green tea tez sa extra, w Rossmanie jest teraz promocja na poj 100ml z 250zł na 69, tak więc warto:)

Gość kurnik
wybrałem DKNY !!! bardzo ładne ale co najważniejsze podobaja sie ukochanej Dzieki za rady pozdrawiam milych walentynek

Gość to fajnie że prezent spodobał
się Twojej dziewczynie:) Pozdrawiam🖐️

Gość gość
Woda toaletowa np. Herbal Graden od HB. Ogólnie ja np. przepadam za takimi klimatami. Inna sprawa to taka, że ta woda toaletowa jest znacznie bardziej trwała niż niektóe perfumy jakie przerabiałam. Ale oczywiście - co kto lubi.

Gość gość
Świetne zapachy ma Hildegard Braukmann, a tym najbardziej powalającym jest dla mnie Herbal Garden - klimaty owocowe, leśne, kwiatowe - ale oczywiście to najpierw musi wam coś takiego odpowiadać, a wcale tak być nie musi.