Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena1985

dr hanna piechocka - ginekolog warszawa

Polecane posty

Gość lena1985

Czy ktoś moze leczy sie u tej pani doktor, czy jest dobrym specjalistą, ile kosztuje wizyta, jak z badaniami? Czy jest sympatyczna? Proszę pomozcie bo muszę zmienić ginekologa i zastanawima sie na ta pania doktor...zalezy mi przede wszytkim na antykoncepcji hormonalnej i badaniach...

Gość lena1985
niek nie zna tej pani doktor?

Gość lena 1985
podbijam

Gość lena 1985
up

Gość chania83
no mnie tez interesuje ta pani :) a wiesz moze ile kosztuje wizyta u niej??

Gość kathia
cześć dziewczyny, dr piechocka jest świetna chodzę ja moja mama siostra i niejedna koloeżanka zaczęła ciężko się dostać ale naprawdę jest doskonała

Gość blaa
potwierdzam, że jest świetna. I bardzo miła. Wizyta kosztuje chyba 100 zł. Przyjmuje też gdzieś w publicznej przychodni ale bardzo ciężko się tam dostać. W każdym razie polecam.

Gość chania83
Ja pisalam maila i z badaniami ( usg i cytologia) bierze 200 zł jak dla mnie to za drogo :( a za zwykła porade ile bierze?? wie ktos??

Gość chania83
katia chodzisz prywatnie czy w przychodni?? moze cos wiecej moze byc na priv goldosia@wp.pl :) z gory dzieki za kazde info :) byc moze kiedys podziekuje za uratowanie życia :)

Gość looo
Jak dla mnie najgorszy ginekolog u jakiego byłam. nigdy nie zbadała mi piersi a jedyne na czym sie zna to grzybic i nadzerki. litosci!

Gość wika25
leczyłam sie kiedys u niej i nie byłam zadowolona, na pewno jest miła i fajna, ale zaczeła mnie leczyć bez odpowiednich badań , które nalezało przeprowadzic, jak się okazało póżniej-niepotrzebnie łykałam hormony

Gość LOLPOI
????????????????????????????????????????

Gość mmmmmmmmmmmm
czy ktoś jeszcze się wypowie?

Gość agora1983
Ja byłam raz u dr. Piechockiej, faktycznie miła, wszystko wytłumaczy itd ale...droga, za cytologie i zwykłe badanie piersi- 160 zl. - duzo..:( Teraz jestem w ciązy , chciałabym prowadzic ciąze u Pani Hanny, ale jak sie dowiedziąłam ile to kosztuje, to mi szczeka opadła!!Otóż Pani doktór oznajmiła mi ,ze pierwsze badnia kosztowac beda ok 500 zł !!! szok... a tak co miesiąc z tego co wiem trzeba przychodzić....