Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plyna ryby plyna

Plan dnia

Polecane posty

Gość a oto streszczenia
w moim mieście też inwazja czerwonych baloników :O wszystko oczywiście stylowe i gustowne :P i jeszcze czerwone lampki choinkowe ułożone w serduszka :O

Wiecie co jest najgorsze? Jak się jakiś chłopak (w szkole:D) serio kocha potajemnie, to i tak ostatecznie nie da walentynki! Chamstwo w biały dzień :D

ill ja tez nalezalam do tych przecietniaczek ktore nie dostawaly kartek:) Eh...:) Haris->mialam dokladnie to samo odczucie. Tyle ze mi sie przypomnialo w domu przy kolacji -dieta cud :P

To teraz Wam coś powiem, wiecie żebyście umarłu z zazdrości :classic_cool: Jeden taki w gimnazjum pisał mi listy miłosne z wierszami (!) Byłam jego muzą i aniołem :D I jak się teraz czujecie?? :classic_cool: A wracając do kartek wrzucanych na korytarzu, same sobie z kumpelami wrzucałyśmy te kartki nawzajem:D Ale każda w gruncie rzeczy marzyła żeby dostać "prawdziwa " walentynkę od przystojniaka ze starszej klasy:classic_cool:

Nefrytowakotka---> Może koleżanki "kochają inaczej" :) Grunt to być tolerancyjnym, przeciez każda miłośc jest piękna...

Wiesz, kto nie miał wielbiciela... ale ci wielbiciele, którzy spuszczali łomot na korytarzu w zwykłe dni - łomot oczywiście w ramach wielkiej miłości, kto się lubi ten wyrywa włosy i wbija szpile w tyłek - jakoś w walentynki tracili na swojej aktywności. Taki jeden, latał za mną cały rok, ale kartki to nie wysłał, cap jeden :P

Gość skubanek
Dzisiaj są walentynki? hmm.. no tak - mój mąż rano dał mi buzi i powiedział - "to był twoj prezent na walentynki" .. ;-) :-P osobiście nie obchodzę od wielu lat.. hehe, ale w czasach podst czekałam na kartki, a jakże.. wiecie co, kochane - stara dupa ze mnie, zamężna - i co? dzisiaj czekam na smsa.. z bólem serca i wiem, ż ego nie dostanę.. :-(