Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plyna ryby plyna

Plan dnia

Polecane posty

Witam kolejnego dnia w pracy :P Oto czego dzis mozemy sie spodziewac: -ile dostaliscie walentynek? -ile wyslaliscie walentynek? -dlaczego chlopak nic mi nie dal na walentynki? -mam 24 i nik nie wyslal mi walentynki. -nie obchodza mnie walentynki. -moj misiek oswiadczyl mi sie w walentynki?vel ile kosztuje ten pierscionek? -czemu moja kolezanka ktora jest mniej atrakcyjna ode mnie dostala wiecej walentynek? -w walentynki zaczynam sie odchudzac. -w walentynki przestaje trzymac diete. :P

Gość ja żadnej nie dostałam
i nie dostanę.moj chłopak nie kupuje walentynek.ja w tym roku tez nie kpiłam zadnej.:)

Gość a oto streszczenia
-dostałam taki wierszyk/sms na walentynki, co sądzić?

łaczenie tematow forever bedzie miał/a pełne ręce roboty :P

W takim razie musimy płynąć z walentynkową falą, pod prąd można mieć kłopoty :D

W walentynki każdy jest leszczem :P

Gość a oto streszczenia
a moja mama ma w walentynki urodziny, i weź tu nie świętuj ;)

A ja mam zajebi..ście. Babki z biura nie ma, siedzę sama. Kierowniczki nie ma, nikt mi nie ględzi nad uchem. Mam spokój, ciszę i... jeszcze 6,5 godziny przed sobą! 😭 I jeszcze żadnej walentynki nie dostanę, jaki pech :P :D :P

Gość a oto streszczenia
Słodziaczek- wszystkiego najlepszego :) 🌼

Ja mam taką inspekcję codziennie, dobrze że dzisiaj mojej nie ma :D Tylko co robić w nudnym biurze, roboty jak na lekarstwo (dopiero od pon się zacznie), pudelek przejrzany, lansik egoisci też, a na kafe lekko zawiewa nudą. Hm.

Gość a oto streszczenia
mnie i tak nie przebijecie, idę dziś sobie kupić wlewkę do lewatywy przedporodowej hehe- czysty romantyzm

Gość a oto streszczenia
a, to tego nie widziałam, może i dobrze ;)

Zapomnieliście o kolejnych tematach: \"Miałam zajebisty seks w walentynki\" \"Muszę podzielić się z kimś moim szczęsciem\" \" W walentynki rozpoczeliśmy starania\" \" Dziś walentynki a ja jestem samotna\" \" Ja mu tyle nakupiłam a on mi nawet kwiatka nie dał, czy już mnie nie kocha\" \"Zamiast spędzac walentynki razem, on poszedł z kumplami na piwo\" :D

Jak to dobrze, że część pracy wykonuję w domu:P (reszta w terenie). Ominą mnie te gadaki co za ulga!:D:D Aha, dostałam 2 3 walentynki :classic_cool: Ale od bab:D:D:D

A wracajac do tematu. Jade dzis sobie do pracy patrze i oczom nie wierze :na kwiaciarni na wysokosc budynku wielkie serce ulozone z czerwonych (a jakze) balonow :P Do tego zeby bylo bardziej ze smakiem nad drzwiami ulozona brama z tychze balonow. Zyg :P

Wy się smiejcie a moja siostra specjalnie dla swojego narzeczonego zrobiła ciasteczka w kształcie serca, dwa mi tez sie dostało:classic_cool: No ale co nie ważne, nawet jakby kształtu nie miały to bym zjadła, bo wiecie słodki a mam okres:classic_cool:

2, 3 czy 23? Na samą myśl o walentynkach zbiera mi się na płacz. Wspomnienia bolą :P Nigdy nie zapomnę tego uczucia, w liceum, jak najpiękniejsze laski w klasie dostawały od 5-10 kartek. My, zwykłe dziewczyny lizałyśmy rany po kątach, albo głośno olewałyśmy walentynki (bo na naszym koncie było 0). No ale bolało, bo taka nagonka była z tego zrobiona, jakieś kartony i się wrzucało na środku korytarza... niby stare czasy, ale walentynki były. Kto tu gadał, że dotarły do nas dopiero niedawno? I po to są te głupie walentynki, żeby dzieciakom w szkole dołożyć nowego stresu :classic_cool:

kotka - 23? wow - jestes boginią! ryba - nawet nie przypominaj mi o tym filmiku jak go ogladałam bylo niby dobrze, ale w samochodzie jak wraałam do domu zóładek zwinął mi sie w kulke i modliłam się żeby jak najszybciej znaleźć się w zaciszu klozetu :O