Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora dora

moze i powinnam olac

Polecane posty

Gość chora dora

ale czy świadomość ze się coś "powinno" naprawdę moze pomóc? smutny dziś dzień rok temu byłam jeszcze z nim było już kiepsko, to prawda - ale akurat walentynki udało nam się spędzić fajnie. Wyjście do restauracji, kwiaty, zero kłótni on od momentu gdy rozstalismy się rwie laski na prawo i lewo, teraz tez na 99% zkimś jest, wiem że wyjechał do pewnego "romantycznego miejsca" a ja siedze sama i nie o to chodzi, ze tęsknie ... ale smutno mi po prostu że jestem sama śniło mi się dziś w nocy, że on przytulił mnie mocno... tylko tyle nie wiem... miałam głupią nadzieję, że może dziś odezwie się ale czemu miałby to zrobić? nie jesteśmy razem, on jest z inną, sama go prosiłam żeby już sie do mnie nie odzywał czemu jest mi tak smutno?

Gość chora dora
i cieszy Cię to? :) jak się czujesz? to pierwsze walentynki od chyba... 5 lat - gdy nikt nawet nie przesłał mi maleńkiego uśmiechu

Nie cieszy. Boli. Szczegolnie ze w tamte walentynki oddalam mu siebie cala :/ Ale staram sie jakos z tym zyc. Duzo czasu minelo. Rok. On ma juz swoje zycie, ja staram sie miec swoje :)

Gość chora dora
ha. no ja też się staram ale w takie dni jak ten, gdy wszystko kręci sie wokół jednego tematu, trudno nie wracać do przeszłośc ciężko mi jest ze spokojem myśleć o tym jak teraz randkuje sobie z jakąś panna, w miejscu gdzie tyle razem przeszliśmy wiem, że muszę się od tego odciąć... ale łatwiej by mi było gdybym i ja miała kogoś

Gość setia
moj były tez pewnie uszczesliwia juz inna...eh podrywal inne jak był ze mna. szkoda słów. najlepiej tych facetow olać i zapomniec!!rzucę tekstem z Lejdis:" Jesli Faceci są z Marsa to niech kur... tam wracają"

Gość ssslodka
Setia popieram :) i apropo film Lejdis super :P