Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piniacoladka

Zostałam olana w walentynki!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość piniacoladka

Mój facet olał mnie w takie święto!! Miał wpaśc do mnie po pracy, liczyłam na jakąś miłą niespodziankę a on mnie olał!! twierdzi że miał zapieprz w pracy i pada ze zmęczenia i chce iśc spac;(;(;( Kurcze a tak go prosiłam żeby pamiętał o święcie, on dzisiaj kończył o 22.00 więc i tak byłby spóźniony no ale coś takiego?? Życ mi się nie chce, pocieszcie mnie;(

Gość oiuytrea
Straszne, idź się powieś. Niektórzy to są posrani. Nie pomyślałaś że facet może NAPRAWDĘ byc zmęczony??

Gość pinacoladka
No ale przecież to są walentynki! Święto zakochanych! Chyba skoro mnie kocha to powinien się poświęcic i byc ze mną w tym wyjątkowym dniu. Tak mi smutno;(;(;( Wszystko zepsuł

przeciez nic takiego sie nie stalo, jutro piatek,spotkacie sie cos porobicie, na weekendzie zawsze lepie, nie dramatyzuj, zmeczony byl

ale faceci inaczej postrzegaja to swieto, wiecie ze to my wszystko przezywamy,cieszymy sie, dla nich to mogloby ich nie byc

Gość pinacoladka
Jak mam nie dramatyzowac!! Właśnie mi pokazał ile tak naprawdę dla niego znaczę! Normalny facet biegłby na złamanie karku żeby byc ze swoją ukochaną a on? Nie dośc że pracował do 22.00 to jeszcze wielce zmęczony i koniecznie musi spac. Nie wiem co teraz zrobię;(

Gość pewnie ma inną na boku
i już na nią zmarnował dzisiaj swoje wszystkie siły życiowe.

Gość kasza manna 1234
zachowujesz sie jak pieprzona materialistka ktora trzeba rozpieszczac z OKAZJI kazdej OKAZJI a ty co zrobilas zeby mu przypomniec o tym swiecie i jakos to uczcic?? a swoja droga czy tylko w ten dzien ma ci wyznawac jakies uczucia czy inne dni moze tez sie licza??

ojejku stalo sie cos wielkiego? moj poszedl spac o 20:00 a z pracy o 17:00 przyszedl i co mam go za jajca powiesic czy jak?:P dziewczyno ogarnij sie bo przesadzasz;)

Gość pinacoladka
Ja mu przypominałam cały czas że są walentynki więc nie ma mowy żeby zapomniał!! On od początku był jakoś sceptycznie nastawiony, wykręcał się że ma ciężki tydzień w pracy i w ogóle, no ale do głowy by mi nie przyszło że może mnie tak olac!!!! Nie wiem co teraz zrobię ale na pewno nie będę się do niego odzywac przez jakiś czas niech przeprasza.

Gość dssdfdsf
widocznie za malo sie starasz, zeby jemu sie chcialo

Gość queenwra
Boze, laski zaczynacie wariowac. A moj dzisiaj zadzwonil jak co dzien i powiedzial w polowie rozmowy, ze bardzo mnie kocha. To jest wazne!!!! Nie powiedzial : dzisiaj jest dzien walentynek i chce ci powiedziec ze bardzo cie kocham bo tak wypada 14.... tylko sam z siebie w polowie rozmowy, wczoraj byl, dzisiaj nie bo chcial wypoczac i nie robie mu awantury. Zreszta nie obchodze szczegolnie walentynek. Widze sie z nim w sobote i juz nie moge sie doczekac:)

moze glupio mu bylo powiedziec ze nie lubi walentynek i uwaza je za cos smiesznego? dziewczyno o co ci chodzi?:P idz lepiej sie przespij, moze ci przejdzie histeria

ja tez nie wiem co tak przezywasz, to uwazasz ze o 22 to wczesnie ?nie ma prawa byc zmeczony ? a co to za dzien, ze co, ze inaczej sie nazywa ? i juz musi robic to co ty chcesz? wiesz czego sie zjebalo? bo planowalas co bedziecie robic i jak bedzie wygladac ten wieczor i dlatego nie wyszlo i dlatego teraz jestes taka zla, bo nie poszlo po twojej mysli,

Gość pinacoladka
Ja mu przypominałam cały czas!! On od początku był sceptycznie nastawiony i twierdził że ma kupę roboty i zapieprz w pracy w tym tygodniu no ale żeby aż tak olac???? Bo on zmęczony i musi spac???? Teraz nie będę się do niego odzywac przez dłuuugi czas zobaczy jak to jest byc olanym.

bo zmeczony i musi spac? nie bo ksiezniczka zawola i on jak potulny piesek przybiegnie.. nie ejstes pepkiem swiata moja droga:) facet ma byc prawo zmeczony! a ze ty histeryzujesz, to juz inna sprawa:D

Gość pinacoladka
dobra, ide spac, bo jutro musze rano wstac go przedszkola

Gość queenwra
Kazdy facet mialby dosyc jeczacej dziewczyny, ktora czepia sie jak rzep psiego ogona i ma zachowania niczym 12 latka czytajaca bravo

Gość pinacoladka
To ostatnie to podszywacz!!!! Ja naprawdę mam problem a wy stajecie w jego obronie!! Ciekawe jak byście się czuły gdyby to wasi faceci woleli pracę od was!

Gość queenwra
Moj to dzisiaj powiedzial, ze przyjedzie bo nie chce abym ja byla zla ale powiedzialam, ze kategorycznie nie. Chce wypoczac, ide za raz spac, mam juz duzo pracy i on tez:) Nie bede ganiala chlopa 50 km do mnie aby tylko siedzial ze mna w walentynki, byl wczoraj. Wystarczy do soboty:)

Gość pinacoladka
Heh, przed chwilą dostałam smsa o treści "przepraszam cię kotku że tak wyszło jestem styrany mam dosc tego tygodnia po prostu odbijemy sobie w przyszlym ok? Bede snil o tobie" Chyba sobie jaja robi że jeszcze się bedzie tlumaczyl. Właśnie że teraz ja go perfidnie oleje i niech on zobaczy jak to jest.

Gość queenwra
Chce wypoczac, ide za raz spac, mam juz duzo pracy i on tez Poprawka: Chce wypoczac, ide zaraz spac. Mam jutro duzo pracy i on tez:P

nie no dziewczyno humor to mam poprawiony na tydzien:D ja bym cie w dupe kopnela i pomachala jeszcze reka na pozegnanie!

Gość jolindka
"Mężczyzna" to osoba myśląca praktycznie. Jak jest zmęczony to jest zmęczony i ma w d..e jakieś Walentynki. Musisz się z tym pogodzić. Dla niego to kolejne badziewne święto związane z wszechobecnymi serduszkami.

Gość queenwra
Noze kobieto, pisze do ciebie esa , facet ma duzp pracy, jest zmeczony a ty jak gowniara sie zachowujesz!!!!!!!!!!Daj mu szanse. Moze po niedzieli postara sie i spedzicie ze soba cudownie czas. U mnie tez tak bylo, ze moj czasami mogl przyjechac raz w tyg i wkurzalam sie ale zawsze mi wynagradzal :P

Gość pinacoladka
No ale bez przesady przecież on rowów nie kopie że ma byc zmęczony a i ja nie wymagałąm niewiadomo czego! Miałam nadzieję że wypijemy winko i obejrzymy razem jakiś romansik a tu lipa! Jestem tak strasznie wściekła że nie wiem on już pewnie szykuje się do spania!