Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piniacoladka

Zostałam olana w walentynki!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pinacoladka
No a co mieliśmy horror oglądac??? Postanowiłam nie odzywac się przez tydzień. Niech ma za swoje!!

Gość queenwra
Boze a moj skonczyl dzisiaj prace o 17 , zawsze po 19 konczy i jakos nie robie mu awantury, ze chial posiedziec w domu. Sam dojazd do mnie samochodem to 45 min. Wczoraj byl to nornalne, ze chce posiedziec przed tv i polezec w swoim lozku w domu. Zreszta za 3 miechy mamy razem zamieszkac:P Chcial przyjechac abym nie byla zla ale zakazalam mu i nakazalam odpoczac. malo mnie nie wycalowac na smierc przez telefon i obiecal ze w sobote spedzimy razem bardzo milo czas:P Nie moge sie doczekac:P

a ty myslisz ze faceci lubia takie smety ogladac?_:P nie dziwie sie ze nie przyszedl:D kazdego dnia od niego oczekujesz takie oddania czy tylko w glupie walentynki?:o

Gość queenwra
Moze mieli ogladac jakas komedie romantyczna? W stylu takim, ze glowna bohaterka wychodzi za maz za ukochanego....od razu aby dac do pomyslenia facetowi o slubie:P Albo komedia w ktorej glowni boahterowie nie znosza sie aby na koncu filmu pokochac sie ze zdwojona sila:P popcorn, pysi pysi i kisielek:P

jezu jak ja tego nienawidze:o nie znosze ogladac takich glupich filmow gdzie wiadomo od razu jak sie akcja skonczy:/

Gość kasza manna 1234
wspolczuje twojemu facetowi ze ma taka laske jak ty a i juz sie wcele nie dziwie ze nie mial ochoty do ciebie nawet wpasc na 5 minut i jak chcesz byc z nim jeszcze to napisz mi slodkiego sms na dobranoc i nie siej paniki bo jak go tak naprawde kochasz to walentynki mozecie miec w zwiazku caly rok a to ze wypadlo akurat dzisiaj,w czwartek,w tygodniu kiedy on ma prace to juz nie jego wina i pamietaj ze dla niego tez moze kiedys jakis wazny dzien w ktorym ty bedziesz zmeczona i wg niego spalisz wszystkie jego plany to jest tylko zycie i nie radzilabym sobie utrudniac go takimi zajawkami wiedz ze sa ludzie calkiem samotni ktorzy nawet nie maja sie na kogo wsciec za brak pamieci...

Gość queenwra
Juz sobie wyobrazam:) Facet wraca spocony, zmeczony o 22 z pracy a jego ukochana czeka z popcornem i dvd w reku z filmem pod tytulem " Sabrina's love story"

hehe:P pewnie tak w brawo napisali:D jak mialam 10lat to tez to czytalam, co tam rady mozna bylo dostac to az glowa mala:D:D typu jak wyhaczyc faceta, co zrobic zeby z toba byl, itp.. a ta gazete kupuja dzieciaki

madchen... księzniczka tego nie zrozumie, bo pewnie blondi z plastikowymi tipsami i on musi być na każde jej wezwanie. A księżniczka niepracująca, nudzi się całymi dniami w domu, bo ilez mozna przeglądać Bravo, Przyjaciółkę, Chwilę dla Ciebie, Naj... i inne opiniotwórcze tygodniki dla pustaków :D Szkoda tylko faceta....

Phi... :D Ja mam tak od paru lat.. wyluzuj.. idzie się przyzwyczaić.. :D

Gość queenwra
Jak mam nie dramatyzowac!! Właśnie mi pokazał ile tak naprawdę dla niego znaczę! Normalny facet biegłby na złamanie karku żeby byc ze swoją ukochaną a on? Nie dośc że pracował do 22.00 to jeszcze wielce zmęczony i koniecznie musi spac. Nie wiem co teraz zrobię;( Powiem ci cos jeszcze. Normalny facet nie dosc jeszcze, ze biegnie po 22 z pracy do ukochanej to jeszcze przerabia z nia 3 min pozycje od razu od wejscia plus robi dla niej kolacje i kapiel z piana. Nie kocha cie jak nic:) Odejdz:P

Gość queenwra
Cicho! Autorka topicu wlasnie grozi swemu ukochanemu rozstaniem albo wylaczyla komorke aby dac mu do myslenia:P

omg hahaha tragedia jakich mało :) ja tam walentynki mam jutro :)

Gość felicityo
ciekawe jaką karę wymyśla swojemu facetowi jak ten przychodzi zmęczony w dzień jej urodzin :O

Gość chocbym chciała

tu jeszcze mi sie nasuwa pytanie, pod jakim katem byl sik, i czy to byl cieply mocz;] i czy z gory czy z dolu:D:P

Gość pinacoladka
Jesteście beznadziejni, kończę dyskusję, w niczym mi nie pomogliście! Żegnam

Gość ludzie co wy
nie histeryzuj. Walentynki to glupie swieto, powiedz facetowi, ze chcesz je obchodzic wtedy, kiedy sie powinno-w noc swietojanska. Dawniej to byly czasy - las, swietliki i dupczenie po krzakach, co uwazam za o wiele bardziej ciekawe niz spacerowanie z kwiatkim po centrum handlowym w lutowy, paskudny dzien. bleeeeeeee.. gdyby moj facet zaprosil mnie na walentynki do Zlotych Tarasow, to bym mu tego kwiatka wsadzila w d..

Gość sdadadsad
piniacoladka tez bym byla wsciekla:o nie dziwie ci sie wogole!!!

Gość ogole sie na lyso
bo wy idiotki wierzycie w takie beznadziejne amerykanskie swieta a potem placz i zgrzytanie zebami bo zapomnial!! no i dobrze po co ma sobie zawracac glowe taki pierdolami jakby nie było ciekawszych rzeczy na swiecie. Dobrze wam tak wszystkim!