Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piniacoladka

Zostałam olana w walentynki!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość what a fuckkk
tez sie dzis troche zawiodlam na moim facecie. ale wiem ze kazdemu sie zdarzaja wpadki . zawsze sie stara. caly rok . czasem mniej czasem bardziej . ale i ja sie staram czasem wiecej a czasem wcale... ale tez mowi ze kocha za kazdym razem jak tylko ma taka mozliwosc...i chyba to sie liczy. strzelilam dzis malego focha ale juz mi przeszlo jak to poczytalam . ale i tak Cie rozumiem Pinacolada, bo kazdy przezywa to na swoj sposob... nie zlosc sie na niego tydzien . nie warto

Gość to mi dało do myślenia
chyba też powinnam obrazić się na mojego faceta że akurat dzisiaj uległ grypie... cham! Dziewczyny jak myślicie ile powinnam się do niego nie odzywać żeby dobrze go ukarać za tą obrazę??

Gość sdadadsad
ale wy dziewczyny jestescie glupie:oA co nie byloby wam przykro gdyby wasz chlopak zapomnial o walentynkach:oMysle ze by bylo:p Nie wiem czy jestescie samotne,czy takie zgorzkniale ale jedzie od was jakas nienawisc:o he:p

ja dla odmiany kazałam swojemu się nie fatygować po pracy, bo wiem że jest umeczony i nadrobimy to jutro :P :)

Gość maritkaaaa
co do horrorow ja dzisiaj z moim mezczyzna ogladalam :) po co mamy ogladac glupie romansidla jak mamy fajny horror dla zasady? glupota

Gość a moj facet
jestesmy razem 4 lata i przez te 4 lata ani razu sie nie spotkalismy w dzien kobiet i co mam zrobic zabic sie?

Gość ludzie co wy
nie jestem ani zgorzkniala ani samotna. po prostu trzezwo mysle. moj facet codziennie swoja postawa okazuje mi swoja milosc, dlatego gdyby cos takiego przydarzylo mu sie w Walentynki - nie dramatyzowalabym. Tym bardziej, ze uwazam, ze to swieto jest naprawde glupie i niepolskie. polecam artykul-rozmowe z psychologiem z www.gazeta.pl

Gość maritkaaaa
nadmienię, że obejrzymy "Piłę 4" :) W każde Walentynki nastawiamy sobie kolejną część. Wiem, że może nazwiecie mnie zbytnią romantyczką. W następne Walentynki będzie "Teksańska masakra piłą męchaniczną" :)

Gość sdadadsad
ja osobiscie tez nie lubie walentynek,jeden wielki kicz;)aczkoleiwk gdyby moj chlopak o nich zapomnial byloby mi naprawde przykro!!

Gość martitkaaaa
nie podszywac sie, pila to nie byla a teksanska masakre juz dawno widzialam

no to moze ja tez spoliczkuej mojego:o bo dzisiaj nie przyszedl bo musial pisac wazne sprawozdanie pozatym jest na nogach od piatej:classic_cool:

Gość sdadadsad
Ja np dzisiaj mojego nie widzialam:odopiero spotkamy sie na weekend:D ale walentynke mi wyslal:)Ja nie twierdze ze powinnien szykowac kolacje,swiece i super prezent,tylko wazny jest gest:)

A ja sie chyba wogole zaplacze ;-) bo moj przez 3 dni na wyjezdzie sluzbowym :-(. Jak on smial !!! Przeciez powinien dla mnie olac prace !!! :-D :-D :-D :-D Niektorzy nigdy nie wydorosleja, niestety :-)

ja niby zgorzkniala? a nie przyszlo ksiezniczce do glowy ze facet moze nie lubi tego swieta? cholera jasna to niby tylko wtedy ma ci pokazywac ze cie kocha?:o glupie swieto i dziwni ludzie ktorzy wala do restauracji, kupuja niewiadomo ile bukietow kwiatow, ida do kina na glupie romansidla, itp..