Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas otworzyc oczy

Mity o facetach które nijak mają się do rzeczywistości

Polecane posty

Gość czas otworzyc oczy

1 Faceci lubią niedostępne kobiety. 2 Faceci to łowcy: nikt teraz nie ma czasu zabiegać o kobietę a wykazanie się inicjatywą należy teraz do obu stron 3" Mój facet akceptuje to, że przytyłam" czy chcesz czy nie kolegą mówi co innego......

Gość pisze sie kolegom tempaku
:o

Gość dejot
dobra chuj z ortografią , próba dowartościowania się przez Bożej łaski humanistów

Ad 1. Znaczy, że lubią łatwe? A może łatwe-trudne? Ad 2. Znaczy, to kobieta ma teraz nosić spodnie i zdobywać faceta? A mężczyźni co? Będą dzieci rodzić? Ad 3. Czyżby syndrom pokolenia mężczyzn wychowanych na Photoshopie?

"Ad 1. Znaczy, że lubią łatwe? A może łatwe-trudne?" faceci lubią kobiety łatwe dla siebie, trudne dla innych... a kobiety tzw niedostępne to najczescie jakies sfochowane debilki, które robią łache ze wszysktiego albo maja zasady typu "musi sie rok starac to sie z nim moze umowie" "Ad 2. Znaczy, to kobieta ma teraz nosić spodnie i zdobywać faceta? A mężczyźni co? Będą dzieci rodzić?" to znaczy, że kobieta nie moze zachowywac tak, jak opisałem w kometarzu do wypowiedzi nr 1 "Ad 3. Czyżby syndrom pokolenia mężczyzn wychowanych na Photoshopie?" bierzesz kobiete za jej fizycznosc i psyche... to nam sie podoba i to akceptujemy... znaczna zmiana jednego lub drugiego elementu jest nieszanownaiem partnera i łamaniem zasad związku oraz przyczyn, z których został on zawarty

Gość prawde powiem
ad 1 - nie ma sensu męczyć się z niedostępnymi skoro jest tyle dostępnych :) ad 2 - faceci są leniwi, czasem łowią gdy mają ochotę na kobietę ale kto ma teraz czas na takie podchody? ad 3 - jest dużo fajnych, szczupłych dziewczyn, więc po co marnować czas ze spaślakiem? Jeśli przytyła, powinna schudnąć.

cześć, "faceci lubią kobiety łatwe dla siebie, trudne dla innych..." Bzdura. Jak facet widzi, że nie musi kobiety zdobywać to mu się nudzi. Nie ważne, czy olewa innych, czy nie. "bierzesz kobiete za jej fizycznosc i psyche... to nam sie podoba i to akceptujemy... znaczna zmiana jednego lub drugiego elementu jest nieszanownaiem partnera i łamaniem zasad związku oraz przyczyn, z których został on zawarty" Jeśli zaczynam chodzić z dyrektorem, a on straci pracę to znaczy, że mnie nie szanuje, bo złamał warunki umowy?

Gość dejot
jeśli jesteś z nim dla kasy to tak........

"Bzdura. Jak facet widzi, że nie musi kobiety zdobywać to mu się nudzi. Nie ważne, czy olewa innych, czy nie" rozumiem, że wiesz lepiej ode mnie jakie kobiety lubią faceci, ale w pełni swej niewiedzy powiem Ci, ze nie odróżniasz kobiety narzucającej sie, totalnie uległej od kobiety, która jest nam przychylna i nie opiera sie, ale robi to pod warunkiem wzajemnosci... a co do dyrektora... kiepski przykład bo top managemet raczej nie ma problemow ze znalezieniem pracy... ale jesli tenze dyrektor zacznie przesiadywac w domu nie nie bedziesz szukal pracy, tylko z piwskiem zalegnie przed tv to owszem, jest to złamanie warunkow

Nie jestem tylko dla kasy. Ale w przypadku mężczyzny biorę go przecież z całym dobrodziejstwem inwentarza. Oglądaliście Kariera Nikosia Dyzmy? Dobra, żarty żartami, miłego dnia

Gość dejot
No widzisz a facet jest z kobietą ze względu na jej fizyczność i czasem na charakter :) czyli podstawy przyciągania w przypadku przytycia są złamane......

,,bierzesz kobiete za jej fizycznosc i psyche... to nam sie podoba i to akceptujemy... znaczna zmiana jednego lub drugiego elementu jest nieszanownaiem partnera i łamaniem zasad związku oraz przyczyn, z których został on zawarty,, Komiczne , no no , bardzo ladnie powiedziane. Z ciebie to nie jest taki zimny drań . Ty sie tylko droczyć lubisz:p

a ja nigdy nie twierdziłem, że jestem zimnym draniem :P a prawda jest taka jak napisałem i te same warunki obowiązują i mnie - po prostu uwazam, ze skoro ja dbam o siebie i staram sie byc jak najatrakcyjniejszy, to ona powinna robic to samo... zasada wzajemnosci

Gość jestem kobieta wypraszam sobie
faceci lubia latwe kobiety ktore da sie wykorzystac wyjeeebac i zostawic!

Pewnie, jasne, świeta prawda ---komiczne A wracajać do głównej tezy, nie lubie stereotypów, a juz najmniej jeśli chodzi o sprawy damsko-meskie.

"faceci lubia latwe kobiety ktore da sie wykorzystac wyjeeebac i zostawic!" stawiasz sobie tylko fatalne swiadectwo... bo albo takich facetów wlasnie lubisz i takich wybierasz, albo do niczego innego sie nie nadajesz...

Ja zacytuję Deng Xiao Pinga a więc Deng powiedział: nieważne czy kot jest biały czy czarny ważne aby łapał myszy Cytaty z przewodniczącego Mao zaprezentuję w późniejszym terminie :classic_cool:

Ja nie wiem co powiedział Mao Wiem za to, co powiedział Oman Hatchani a mianowicie - jesli słoń ma trąbe, to po to by jej używać... tylko kto to u diabła był Oman Hatchani??? :P:P

KILKA MITÓW : 1. Facetom bardzo imponuje kobieca kariera. Ładniejsza sekretarka rzekomo ma mniejsze powodzenie niż mniej ładna kierowniczka. 2. Facetów bardzo pociągają tajemnicze kobiety. 3. Faceci lubią bardzo niedostępne kobiety 4. Kobieta u młodszych facetów ma takie same wzięcie jak facet u młodszych kobiet. W każdym z przytoczonych przypadków, kobiety przypisują facetom typowo żeńskie cechy. Takie myślenie czasem utwierdzają w nich komeryjne filmy, które są adresowane do jednej płci (np tzw. komedie romantyczne)

Dodajmy do tego bzdetne texty w które wierzą kobiety 1. Moj facet nie ogląda sie za innymi i inne kobiety w ogole go nie iteresują :) 2. Moj facet mowi, że Doda w ogole mu sie nie podoba i jest obleśna :P i najlepsze 3, Moj facet nie namawia mnie do sexu oralnego, sam mowi, że go nie lubi :D:D

Gość komiczny ty byś nie poderwał
nawet stu-letniej babki faceci dzielą się na tych którzy dużo gadaja i na tych którzy działają ty się zaliczasz do tych pierwszych- niedostatek działań i sukcesów rekompenujesz sobie opowiadaniem bajek na babskim forum :D

"na babskim forum" to jedna z moich ulubionych obelg :D:D doprawdy pisanie na babskim (bleeeee ) jest upokarzające :D:D

Gość co to za mity
1. Moj facet nie ogląda sie za innymi i inne kobiety w ogole go nie iteresują 2. Moj facet mowi, że Doda w ogole mu sie nie podoba i jest obleśna i najlepsze 3, Moj facet nie namawia mnie do sexu oralnego, sam mowi, że go nie lub też mi mity. to normalne, że zainteresowanie inni osobami bedą cw związku nie mija. I facet i babka się oglądnie, ale cóż to znaczy. nic. i tak wracamy do siebie.ot, bodziec wzrokowy. jak obrazek na necie. Doda?cóż, nie podoba się każdemu facetowi, choc większości z pewnością tak. ot kolejny bodziec wzorkowy. Ostatnie trudno skomentowac, bo atrakcyjnośc seksu jest tak powszechna, że kobieta, która sobie odmaiwa zrobienia loda ukochanemu musi być z innego świata. tyle.