Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miło zaskoczony..........

Nikt nigdy czegoś takiego dla mnie nie zrobił......

Polecane posty

Moze znajdzie się ktoś kto to przeczyta. Więc mam koleżanke ,piszemy ze sobą,rozmawiamy,spotykamy sie czasami na drinka itp itd. Po prostu lubimy sie jak dobrzy kumple! Otóż wczoraj zrobiła cos naprawdę szalonego,miłego.. Dzień Walentynkowy godzina 15;50 przyjechałem na chwilę do domu z zakładu po potrzebne dokumenty.... Samochód zaparkowałem obok klatki:) Godzina 16;00 wychodze z domu wsiadam do samochodu ,ruszam! I zauwazylem jakiś balon przyczepiony do lusterka od strony pasażera. Wyszedłem zobaczyc....co to! Do lusterka był przyczepiony balon czerwona tasiemką ,i do tasiemki była umocowana walentynka w kopercie! Wiecie jakie to było miłe? Jak Ona to w ogóle zrobiła? Jak jej sie udało,zebym jej nie zauwazył i w ogóle skąd Ona sie tam wzięła:):) Kobietki zaskakujcie swoich mężczyzn ,i nie tylko! Zaskakujcie również facetów o których sie staracie! W moich oczach Ona zyskała naprawdę bardzo duzo,dzięki temu czynowi:) ONA JEST NAJCUDOWNIEJSZĄ KOBIETĄ NA ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak mnie ucieszyła tym serduszkiem i walentynką.....ehhhh..:) Dziękuje jesli ktos to przeczytał! Ale musialem sie wygadać!:):) będe teraz przeżywał to przez rok!:):):)

A ten balon taki słodki:) Czerwone serduszko.No szok!:):)

Gość No to odważna dziewczyna
Ja bym sie nie odważyła hehehe,ale to naprawde fajne, napewno cie to zszokowało.Odwdzięcz sie jej jakoś koniecznie

Właśnie najgorsze jest to że ja mam kobiete:( Mam ale jej nie kocham. Ciągle mysle o mojej kolezance ,która mnie tak miło zaskoczyła. Zawsze o Niej mysle. Czy jestem sam,czy jestem z dziewczyną .Tragedia! Ale naprawdę ten czyn dodał jej tak ogromnego plusa,ze mam ochote zakonczyc związek ze swoją kobieta........ Doradzcie mi proszę!

facet, weź sobie strzep w kiblu i sie wyluzuj.. podjarałes sie, jakby Ci zachowujesz sie jak 15 letnia panienka...

Gość eeeeejjj koleś to naprawde
jest słodkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bierz sie za nią serio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widac ze zalezy jej na tobie.

miało być - jakby Ci loda z połykiem z nienacka zrobiła chowajac sie pod kierownicą :P

Ja też bym wolała żeby mnie tak mąż zaskoczył, ale czego chcieć po tylku latach ;-) Fajnie że są faceci, którzy się tak cieszą z drobiazgów :-) Kuj żelazo póki gorące i nie bądź dłużny. Ona zrobiła już pierwszy krok

Gość komiczne daj se na luz
panienko,to normalne ze jest happy,Ty bys nie była??????????????

Ogarnijcie sie dziewczynki troche... normalny facet nie pisze na forum o tym, że mu panienka balonik przyczepiła... albo to jakas prowokacja, albo żenada

"Ale naprawdę ten czyn dodał jej tak ogromnego plusa,ze mam ochote zakonczyc związek ze swoją kobieta........" Z powodu balonika ?????? No comments.

Gość Tez zrob jej jakąś miłą
niespodzianke:):):):):):):):):):):):):) Fajna dziewczyna musi być:):):):):):):):):):):):) Rzuć te swoją kobiete! pRZECIEz męczysz sie z nią pisząc ze myslisz o innej będąc nawet z nią.:( Ona to zrozumie;) Powodzonka stary!

Tak , tez jestem tego zdania, że to miłosć. No taki balonik to o czyms świadczy, no nie. Aaaaaa i to serduszko..... Mówie ci stary bierz się za nią.

jesli nie kcohasz swojej dziewczyny...hmm..to ja nie rozumiem, dlaczego z Nia jestes? juz nawet nie biorac pod uwage tej kolezanki ( to coz robila, to naprawde cos z fantazja)... ale... no nie rozumiem...

Mam nadzieję, że jeździsz nadal z tym balonikiem przyczepionym do lusterka :p

Wiosna ona od dawna siedzi w moim sercu;/ O to tu chodzi,a ten balon i walentynka to było coś tak miłego. Ona zawsze mnie czymś zaskakuje! Jest taka jakby idealna.....

Ojejki, no czemu tak chłopaka oceniacie, moim zdanie bardzo dobrze o nim świadczy fakt, że potrafi cieszyć sie z drobiazgów. Nie chodziło o balonik tylko o symbol. A autorowi radzę iść za głosem serca - po co masz się męczyć z kimś kogo nie kochasz? Tym bardziej że jest ktoś wyjątkowy... Powodzenia :-)

Gość jakoś mnie to...
nie przekonuje, to całe pisanie. Żeby facet tak się przejął balonikiem i walentynką...? Nie wiem :O Chyba się zgadzam z komiczne :P

Gość jakoś mnie to...
no chyba że ma... 15 lat ;)

Rany, nie wiedziałam, ze faceci sa tacy beznadziejni... Żeby Ci jeszcze dupy dała, to faktycznie- miałbyś się nad czym zastanawiać. Ale tak Cię urzekło to, że dostałeś czerwonego balonika?:D Czym Ty żeś się bawił w dzieciństwie?:O I jeszcze poważnie piszesz, ze to zmieniło Twój stosunek do niej i do Twojego związku:O Tragedia. Może jeszcze myślisz, że jak będziecie ze sobą, to ona w łóżku będzie Ci wyciągać monety zza ucha, w kuchni wyciągać króliki z garnków przy obiedzie, a wieczorami wypuszczać się z okna niczym Spiderman, żeby przyczepić Ci balonika do samochodu:O Moim zdaniem albo masz nie po kolei, albo to prowokacja i nie jesteś mężczyzna, albo masz megakompleks Piotrusia pana:O🖐️

Gość janiecałkiem
Komiczne - Ty weź w końcu w miłość uwierz!!! Złośliwy taki... No ale nie podoba mi się wątek, że Miłozaskoczony dziewczynę już ma. To się jakieś świństewko szykuje. Nie lubię...

Ja rozumiem,ze są tu ludzie ,którzy krytycznie podchodza do tego co napisałem. Ale naprawde dziewczyny to było bardzo miłe! Dziewczyna która jest tylko moją koleżanką robi mi prezenty,pisze rano zyczenia na dobry dzień,wieczorem pisze mi "dobranoc". Takie błachostki,ale ciesza naprawde. Moja kobieta nie potrafi nawet powiedziec mi "Miłego Dnia" nic........

,,Mam nadzieję, że jeździsz nadal z tym balonikiem przyczepionym do lusterka,, :D:D:D dobre, dobre

jestescie beznadziejne, anwet jesli to prowokacja, to nie kazdemu facetowi chodzi o danie dupy... stare panny?? czy te niezaspokojone?