Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana ania

wlaczyc czy nie?

Polecane posty

Gość Załamana ania

poklucilam sie z chlopakiem nie odzywalismy sie do siebie przez pare tyg.mamy sie spotkac i pogadac.nie wiem czy walczyc o nie go dalej,zalezy mi na nim.........ale nie wiem jak do niego dotrzec on jest uparty..

Gość Ju...
A niech on powalczy.:D

Gość KŁÓTNIA ÓÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

nie walczy się o związek, w którym dwoje ludzi potrafi się z powodu kłótni nie odzywać do siebie przez kilka tygodni - to porażka. Coś tutaj ostro szwankuje :O

Gość Ju...
Nie szwankuje, dorosną, to będą potrafili się dogadać - o ile będą chcieli.:)

Ju... ---> nie sądzę, jak się wpuści do związku takie kilkutygdoniowe przerwy pod tytułem "bo jest problem, wyciszymy się na kilka tygodni to umrze smiercią naturalną i będzie znowu ok. " to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Probemy sie rozwiązuje, bo w zyciu będzie ich jeszcze bardzo wiele, a nie wycisza rozstaniami (bo kilkutygodniowe nieodzywanie się to dla mnie już po prostu "niebycie ze sobą")

obrócić się do kogoś tyłkiem i demonstrować obrazę majestatu to można godzine, dzień, góra dwa (choociaż ostatnia opcja u mnie osobiście juz nie przechodzi), ale nie kilka tygodni Tutaj juz nawet nie chodzi o to, czyja jest wina, ale o to, że związek jest zbudowany na dupiatych zasadach, skoro oboje potrafili aż tyle wytrwać w "martwym punkcie"