Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veroni1122

Praca w Super-Pharm

Polecane posty

Gość gość
Dla zdrowia, dla Ciała, dla Ciebie

Gość gość
Ja na szczęście zakończyłam moją dość długą przygodę z SP Warszawa- Belgradzka, to co wyprawiają tam obie menadżerki woła o pomstę do nieba..

Gość superpracownik
A w Szczecinie luz blus aż miło

Gość superpracownik
Robimy co chcemy , zarabiamy wspaniale , nikt nas nie sprawdza i cały czas jesteś my chwaleni , a premie kosmiczne.

Gość gość
Robimy co chcemy i ploty roznosimy

Gość gość
a czy ktoś z Was pracował w SP w Białymstoku?

Gość zooonk
tak ,w Białymstoku nie zaciekawie,ciagle kłótnie,osoby ktore sa tam dłużej sa niekolezenskie nic nie robia a donosza,tam to chyba menadzer lubi takich KABELKOW

Gość gość
Mnie załatwił jak sądzę śmieszny teścik MIDOT stworzony przez SPECJALISTÓW. Z naiwnością dziecka myślałem że chodzi w nim o prawdomówność... Ale interpretacja testu zależy od tego jak ustawi się parametry oceny. Czy to ustawia P. Kierownik HR??? Czy to Ona ma gdzieś prawdomówność??? Nie wiem... A zatem pamiętajcie: - zawsze podpierda...cie koleżanki i kolegów, - nikt nigdy nie może mieć chwili ludzkiej słabości, - nigdy nie dajcie drugiej szansy np. osobie po wyroku, - donoście jak volksdeutsch'e podczas wojny, - bądźcie bezuczuciowymi i nietolerancyjnymi robotami. Może S-P złoży zamówienie właśnie na roboty rodem z Japonii albo tańsze z Chin??? Pozdrawiam Kierownik Gosię z Zakopanego, osobę grzeczną, otwartą i przyjazną.

Gość gość
Odnośnie zarobków w S-P, otóż to zależy ile kogo satysfakcjonuje, wiadomo że każdy chciałby zarabiać jak na zachodzie, a WIELKA grupa Polaków zarabia ciągle ok. 1,5-2 EURO/godz. Ale obiektywnie zarobki w S-P najgorsze nie są. Na proponowane stanowisko magazynowe przedstawiono takie oto warunki: pierwsze 3 m-ce UMOWA O PRACĘ i 1500 netto, potem przedłużenie na rok UMOWA O PRACĘ i 1800 netto. A godz. pracy jak w biurze bo od 8 do 16. Jak się np. godzinę dłużej zostanie na rozładunku to po ustaleniu można godzinę później przyjść do pracy w któryś dzień. Tak przynajmniej przedstawili to na rozmowie wstępnej.

Gość gość
I mój trzeci wpis po rząd. Se powylewam swoje żale, wolno mi, tym bardziej, że ciągle mnie to boli. Jestem za bacznym przyglądaniem się i kontrolą pracowników i od tego powinien być okres próbny. A nie jakiś MIDOT ludzie... Np. pytanie typu: czy uważasz że jest możliwe aby ktoś kradł 10 lat w sposób niezauważony? I co??????????? I jak odpowiecie TAK to jakaś mądra Pani np. od HR może uznać że wy możecie tak robić w S-P!!!!!!!!!! Czemu właściwie służy ten teścik???????? Bo jeśli ja jestem WĄTPLIWIE uczciwy, lojalny i pracowity to GRATULUJĘ SPOSOBOM REKRUTACJI W S-P. Weźcie sobie magazyniera co nazmyślał w teściku a z********i towar przy pierwszej lepszej okazji. Raz jeszcze GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Albo pytanko w stylu czy zdarzyło ci się coś pożyczyć i nie oddać? I tu też TRZEBA KŁAMAĆ ŻE NIE, pomimo tego że jak sądzę zdarzyło się to wielu z nam nie z nieuczciwości a po prostu z roztargnienia, zapomnienia. Albo pytanie czy wykorzystaliście czas pracy do załatwienia spraw prywatnych? TU TEŻ KŁAMCIE!!! Bo większości z nas zdarzyło się wysłać prywatnego sms-a, odebrać prywatną rozmowę lub sprawdzić pocztę w komputerze. Ja się przyznałem ale Wy KŁAMCIE dla dobra posady w S-P.

Gość gość
To jest korporacja, trzeba myśleć jak w korporacji. Firma jest najważniejsza. Nic innego się nie liczy, tylko firma. Z myśleniem korporacyjnym zdasz test bez najmniejszego problemu.

Gość gość
Superpharm uczy, bawi, wychowuje.

Gość superpracownik
Bezstresowo oczywiście .

Gość gość
Ryba psuje się od głowy...

Gość gość
praca straszna-pieniądze śmiesznie małe, a harówka jak żadnej innej aptece;/

Gość zenuuua
Odradzam. Firma chcąca zarobic na krzywdzie ludzkiej. Nie starają się zatrudniac najlepszych tylko jak najbardziej posłusznych. Jeśli już pojawia się wśród nich chcąca walczyc o swoje prawa starają się ją stłamsic. Jedna wielka manipulacja i próba stworzenia wrażenia, że to firma przyjazna pracownikom. "Nagrody" zupełnie nieadekwatne do wkładu pracy, a skoro już jestem przy nagrodach to smutne, że firma nie docenia pracowników, dzięki którym od kilku lat dostaje wyróżnieniach związanych z jakością obsługi klienta. Śmieszne zasady i zastraszanie jakby ktoś w ogóle bał się taką pracę stracic. Ogromna rotacja. Szkoda czasu, energii i zwyczajnie zdrowia psychicznego!

Gość superpracownik
SP jeszcze istnieje , a może pracują tam roboty ?

Gość gość
z doświadczenia wiem (3 lata w SPP),że im mniejszy sklep tym łatwiej i luźniej się pracuje......w dużych nie masz czasu nawet żeby zjeść, a tak "zwaną" przerwę masz wtedy, kiedy nie ma dużego ruchu, w innym przypadku przychodzi KZ i każe wracać na kasę. zarobki marne a o podwyżkach można tylko pomarzyć ;/ dobra praca dla studentów, którzy chcą sobie dorobić...

Gość gość
na dodatek bałagan w kadrach, bałagan w umowach i bałagan w wypłatach

Gość gość
Jesli kogos sytuacja zyciowa nie zmusza, szczerze odradzam prace w tej firmie. Pracowalem tam przeszlo 2 lata, zadnego szacunku dla pracownika, za bledy kadrowe, bledne decyzje "gory" odpowiada pracownik. Jesli pracownik nie orientuje sie w przyslugujacych mu prawach to zostanie wydymany az milo.

Gość gość
Ja tam pracuje w Super Pharm od 2 lat i nie narzekam. Ludzie fajni, więc atmosfera jest super. Nie rozumiem ludzi, którzy tak strasznie narzekają. Najwięcej opinii jest ludzi, którzy się nie dostali lub zrezygnowali. A SP ma obecnie ponad 50 sklepów w których pracuje masa ludzi, którzy są zadowoleni. Fakt może i zarobki nie są wyśrubowane, ale praca jest stała i pewna. Jak komuś nie pasuje to niech zmieni pracę, a nie wylewa żale na necie, bo to najprostrze rozwiązanie.

Gość technik farmacji
Ja pracowałem 4 lata i moja opinia jest zdecydowanie negatywna. A bezczelne wpisy, że jak się nie podoba to trzeba zmienić pracę to proszę sobie zostawić dla siebie. Widzimy właśnie efekty polityki liberalnej. Polacy pozbawieni godności, bez przyszłości i perspektyw, gospodarka rozgrabiona lub wyprzedana za bezcen, telewizyjno-prymitywna propaganda sukcesu.

Gość gość
kto jest zadowolony przestań się okłamywać pracowałam w Rzeszowie i większość ludzi nie była zadowolona .

Gość gośćjjjjjiiiippp
Pracują bo muszą, gdzie mają iść szukać pracy? Przy truskawkach?! Firma ma gdzieś pracowników na niższych szczeblach. Dobrze zarabiają tylko menagerowie, kierownicy aptek, i cały zarząd w Warszawie.

Gość gość
W Super-pharm jest tragicznie pracy mnóstwo , pensje nędzne. Żenada !!!! a osoby, które twierdzą że jest fajnie chyba żyją w świecie iluzji!!!!!!! Odraczam wszystkim pracę w tym miejscu!!!

Gość Asystentka Paulina
Śmiech na sali na belgradzkiej w Wawie menager działu ogólnego to totalny pustak. Po roku pracy nie potrafi ułożyć nawet grafiku na dłużej niż tydzień. Niby firma bazuje na wewnętrznych procedurach których nie wolno łamać pod groźbą zwolnienia. Chyba, że jest się menagerem działu kosmetycznego, który robi serwis dodatkowy w godzinach pracy co jest zabronione. Sorry dziewczyny ale musiałam Wam to powiedzieć bo mamy Was dość .

Gość Asystentka Paulina
Nie mówiąc już o wynoszeniu przez obie Panie gratisów i innych produktów pełno wartościowych do samochodu Pani W. zaparkowanego na firmowym parkingu. Jak ten sklep ma funkcjonować jak procedury są łamane przez przełożonych.

Gość gość
Dziewczyny pracowała któraś z Was w Częstochowie? Jest teraz ogłoszenie i zastanawiam się czy wysyłać.

Gość gość
A jak z zarobkami na belgradzkiej? Chodzi mi o konsultanke ds urody :)