Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmatadopodłogi

jestem winna ze on odszedł

Polecane posty

Gość NormalnaNormalnosc
mylisz sie w zeznaniach: mowilas ze chcesz poczekac az wroca i zobaczyc czy do ciebie wroci

Nie czekaj do wakacji. A skoro i tak jesteś chora, to skoro i tak umrzesz, to chociaż jemu daj żyć i przesatan mu dupę zawracać.

tabletki? chyba wiesz, jak się skutecznie zabić? aha, i nie mów mi o walce, bo tak jak napisała NormalnaNormalność - nic o nas nie wiesz. Masz chore serce, to tym bardziej powinnaś o siebie dbać. Mnie moja walka doprowadziła w prostej linii do kolejnego leczenia, a byłam o włos od zakładu zamkniętego.

Gość NormalnaNormalnosc
Ona napewno ma 15 lat :D:D rodzice wyjada na wakacje i bedzie mogla samobojstwo popelnic, prawdziwe z niej emo ;P a to z jakas opiekunka Cie nie zostawiaja? wiadomo co takim przyjdzie do glowy? mlode teraz to moaja pstro w glowie.

Gość ostra s.
Niektórzy ludzie chyba po to się rodzą,żeby w życiu ofiarami i być nieszczęśliwymi,aż do śmierci, nie wiem czy to prowokacja, czy rzeczywiście taka jesteś, ale rzeczywiście "jesteś szmatą do podłogi" i zawsze już nią będziesz, przykre, ale prawdziwe, Tobie nie da się pomóc, chyba,że to zrobi psycholog!

Gość ljoib
niemniej podoba mi sie, ze chcesz walczyc tak jak napisalas, ze lepiej zalowac, ze sie walczylo, niz zalowac, ze sie nic nie robilo

Nawet Werter, jak sobie w łeb strzelał, miał bardziej logiczne motywacje i poukładane pod kopułką.

Gość NormalnaNormalnosc
przy tym Twoim ostatnim wpisie szmato to przydalby sie efekt dzwiekowy w postaci takiego smiechu rodem z horrorow ostatniej kategorii > ha ha ha ... i taki dym wokół tego. Było by cacy..."o ci naiwniacy, a tys taka szprytna wszystkich nabralas... jak kaczynscy, tez myslelismy ze to lech jest prezydentem a to jednak jaroslaw.

No i co z tego? Myślisz, że komuś na złośc zrobisz? Że będą płakac i lametowac?? A może im ulży? Na złość mamie narzygam sobie na buty - twoja polityka jest powalająca :O Psychiatry!

Gość NormalnaNormalnosc
No ale musisz sie tak zasmiac! bez tego to juz nie bedzie tak samo ... bez tego oscara nie dostaniesz, a niedługo rozdanie nagrod. Powinna nam zosatwic co nie co... jako ze my takie wytrwale w naprawianiu glupoty.

to długo wytrzyma to twoje chore serce skoro i tak możesz umrzeć, to tym bardziej samobójstwo może nawet nie przyjśc im do głowy i nikogo nie zmusić do poczucia winy

a tego to się akurat nie dowiesz, bo już cię przecież nie będzie

Gość NormalnaNormalnosc
przezywal Twoja chorobe podczas niesamowitego seksu ... Och zal mi go, naparwde. Biedaczysko, musial sie pocieszac w ramionach innej kobiety przez mysl o Twojej chorobie.

e, szmata, zdziwiłabyś sie, ile kobiet takiego weźmie ty sama jesteś przykładem ja żony swojego eksa też za bardzo nie kumam

Gość NormalnaNormalnosc
a za co posiedzi? za to ze cie zdradzil? nie wiedzialam ze za to mozna isc do wiezienia

wczoraj czytałam, że jakaś dziewczyna założyła sprawę o pobicie chyba w listopadzie i to dalej się ciągnie, bo facet wyjechał zagranicę i policji się nie spieszy do niczego, więc twój plan może się nie udać

Gość NormalnaNormalnosc
Oj czekaj, to sie wlasnie ciekawe robi.. Ja juz mam ze soba ciepla herbatke, prace odsatwilam na bok, jescze tylko jakies przekaski > orzeszki czy chipsy, i bede mogla czytac jak najlepszy kryminal. Zaraz sie okaze ze ona jest jego corka z 13 malzenstwa z jego ciocia ktora byla tak naparwde jej babcia!!!!!!!

Gość NormalnaNormalnosc
Ja?

my wszystkie jesteśmy żałosne, bo kochamy za mało :classic_cool:

Gość NormalnaNormalnosc
O rany... komedia kryminalna, jeszcze lepiej... dawa dawaj szmato... a co z jego siostra? jego siostra to tak naprawde mezczyzna i jest Twoim bratem tak?