Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klakowska84

Hej!dzisiaj mialam usg w 21 tyg. gin nie widzial siuraka, jakie jest

Polecane posty

serio cos widzicie, bo mi nic nie wchodzi :-/ ja tez w walentynki dowiedzialam sie ze bedzie corka :) maz bardzo chcial coreczke wogole coreczki to ponoc takie tatusiowe, moj syn to mamusiowy heh

Gość klakowska84
ja wlasnie myslalm o kolorze pomaranczowym lub jasnej zieleni:)

no unisex beż, zielen, granat, czerwien... teraz tez czestu kupuje jej "męskie" spodenki i mieszam czy ubieram w bluzy "męskie" :D

Gość klakowska84
Dzieki dziewczymy za pomoc:) ja ide do lozeczka bo troszke plecki bola:) trzymajcie sie:)

bardzo ladne kolory ja nie lubie zreszta jak chlopiec ubierany jest wylacznie na niebiesko a dziewczynka na rozowo niestety mam taki przyklad w najblizszej rodzinie, dziewvzynka ma juz 6 lat w ciagle ubierana w rozowe kolorki... raz chyba ja tylko widzialam w zielonej bluzce ja kupowalam posciel jak dowiedzialam sie jaka bedzie plec, a do czasu niewiedzy mialam pare ciuszkow czerwonych, w zieleni, granacie, pomaranczu pozniej tez nie kupowalam wylacznie niebieskich rzeczy do dzis ubieram malego kolorowo :)

Gość klakowska84
magda r twoja dzidzia jest slodka:)

Gość klakowska84
Evi twoj synek tez:) ja jak urodze to tez sobie zaloze te stronke:)

dzięki :classic_cool: ja wogóle kupowałam buciki i inne gadżety pare lat :D :D tak na zas.... a teraz zalegają szafy :D :D a dziecko im mniej monotonne tym piękniejsze :D :D z reszta najwazniejsze zeby bylo mu wygodnie :D :D

aż zajzalam i powiedz mi jak wpadlas na pomysl pokoju dzieciecego? ja niedługo kombinuje ze zrobieniem dziewczynom i mam ochote na obrazki na scianach i fajne zaslonki no i dywanik ale kompletnie nie mam pomyslu no i nie chce rozowego

ewi i imiona prawie identyczne nasze dzieci maja :D :D a co do pokoików to są teaz rewelacyjen zawieszki na ściany a kolor mozna wybrac z miliona chyba :D i pewnie najlepiej to co Twoje dziecko lubi :D

tylko one nie maja ulubionych kolorow jeszcze a mi chodzi niebieski po glowie mimo ze to dziewczynki ale spokojny i uspokaja i na reklamie z ikei widzialam firanki ale to wszystko ladnie tam wygladalo a co do przywieszek to kupilam jak byly male swiecace gwiazdki i jedyne co zostalo to naklejki po gwiazdkach bo poodlatywaly i tak sie wacham

klakowska84 jak bardzo chce poznać płeć dzieciątka to możesz się umówić prywatnie na usg do innego lekarza. Mnie lekarz powiedział w 19 tygodniu, że będzie chłopak i potem na każdym razem było widać.

tyna te gwiazdki są super... :D a jak dziewczyny są duże to zaczep im ogromne kartony na ścianach taki na ich wysokośc zeby mogły sobei rysowac na nich a Ty zawsze bedziesz mogla je zdją, a co do błękitu, super pomysł i zawsze mozna obłoczki domalowac i łąkę np.

wiesz co na pewno jakies sa, ale to pewnie troche kosztuje... sprobuj np. jakiegos studenta ASP albo cos takiego , taniej bedzie... :D trezba poszukac...

ok dzieki serdeczne bo i ja przy okazji sowiedzialam sie ciekawych rzeczy....