Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

kobitka>>:D:D:D Mnie na razie nikt nie zaczepia;) niski facet>>gdzieś się zapodział??:D:D:D

No widzisz, a ja moja wielka milosc 180 mam za soba i nie sadze, zebym zabujala sie w kimkolwiek tak samo nieziemsko, zeby olac wszystko. nawet to, ze jest nizszy ode mnie. wiec poki nie grozi mi milosc, to wole spotykac sie z wyzszymi, bo mnie bardziej podniecaja :P natomiast w milosci wzrost sie naprawde nie liczy i od poczatku tak mowilam.

jestem jestem. takie piękne rzeczy piszecie ze az sie wzruszyłem... :D. kto wiem moze i mnie sie cos takiego trafi ;)

niski facet>>to nie piękne rzeczy pisałyśmy to rzeczywistość;)

Gość LalkowaDama
Moj ma 173 chyba i Kocham go bardzo bardzo, fakt faktem to 5 cm więcej, ale też ma kompleks z tego powodu. Ja za to mam 155 i pasujemy do siebei jak ulał, więc nie martw się znajdzie się mała kobietka, która Cię będzie chciała. no i nie przejmuj się osobami, które tutaj w usilny sposób próbują Ci wmówić, że nie masz szansy na miłość.. to nie prawda.

wybaczcie dziewczęta. mam ograniczony dostęp do neta. milo mi ze fajnie sie ze mna rozmwia:)

też znam taką parę, gdzie mąż żonie sięga do ucha :) I są wspaniałą parą :) nie ma co zwracać uwagi na bzdety :)

Gość hej nie przesadzacie
troszke? ja owszem tez znam takie pary, ale zawszze jest to tylko kilka cm roznicy a nie np. pol glowy albo o glowe nizszy facet

Mój kolega kiedys tez mi mowil "jak mozesz miec takie wymagania, przeciez nizszy facet to nie tragedia, wstretna jestes :P" az pewnego dnia odwiedzil mnie w szkole.. a w szkole mojej jest taka parka, gdzie on jest o pol glowy (czy nawet o glowe) nizszy od niej.. kolega czekal na mnie i nagle jak przyszlam mowi "wiesz co.. zmienilem wlasnie zdanie. mialas racje. przed chwila widzialem pare, gdzie on jest nizszy od niej. stawal na palcach jak sie calowali!!! to wygladalo strasznie!!!" :D:D:D a wy widzieliscie?

Turqoise : ja widziałam :) i jedyne uczucie, jakie we mnie to wzbudza to zazdrość pt. "jacy oni szczęśliwi, też bym tak chciała"...i dotyczy to wszystkich szczęśliwych par, bez względu na gabaryty, kolor włosów, skóry, urodę itd.

no ale nie mylmy miłości z desperacją ;) na bezrybiu i rak ryba wiem, ale jesli ktos nie kocha to chyba nie dziwi cie, ze nie chce byc z kims nizszym?>

I tylko o to chodzi : albo kocha, albo nie, wzrost nie ma tu nic do rzeczy, nie chciałabym być bez miłości z najcudowniejszym przystojniakiem na świecie :P

Gość vvvvv
Niski facet i tak ma większe szanse na miłość niż gruba baba.

Gość taaaa tylko ze
gruba baba może schudnąć a niski nie ma szans urosnąć :P. a co do omawianych par, to myśle ze w takim związku najwazniejsze jest uczucie i osoby te nie zwracają większej uwagi na wygląd albo na to, co ludzie poiedzą. pozazdroscic

Gość vvvvv
niskiemu facetowi łatwiej znaleźć niższą od siebie dziewczynę niż grubej babie schudnąć :P

Gość nooooo nie wiem
gruba baba ma szanse stać sie szczupłą babą a niski nie ma szans zeby urosnąć chocby sie niewiadomo jak starał:P

ale jakie Ty masz dylematy? jest wyższa czy jak? :)

heh, ze tak powiem: 1 - nie masz nic do stracenia, ale jesli nie chcesz narazic sie na porazke to: 2 - zakumpluj sie z nia i wyczujesz, czy ona tez cos do Ciebie ma i w zaleznosci od tego podarujesz sobie albo bedziesz sie starac ;) proste ;)

sam nie wiem. jest gdzies tak o pól głowy niższa, czyli może 150-155cm. malutka jest w kazdym razie i tak ladnie sie do mnie uśmiecha :) chyba zaryzykuje

Gość pati young
Oczywiście,że masz szanse tak jak inny człowiek. Nie liczy się wygląd lecz wnętrze. ;)

Gość Krzysiosiek
niski facet --> uderzaj też mam taką małą kobietkę z tą różnicą że mam 1.78 ale też chudzielec nad czym bardzo ubolewam :O Pamiętaj że jak Ty sam się nie zaakceptujesz to tym bardziej nie oczekuj tego od kobiety. powodzenia. Dagendorf --> jesteś jeszcze tutaj? bo miałbym małe pytanko?

Gość chyba na łby się pozamienialiś
cie 168 to jest niski? :-O to wzrost średni dla mężczyzny - a jeszcze całkiem niedawno taki wzrost figurował w dowodzie jako wysoki głupiejecie coraz bardziej

Gość erhfuskrgsiegrh
moj facet jest nizszy ode mnie gdziec o 1 badz 2 cm a ja mam 165 i wcale mi to nie przeszkadza... bo to taka rasa azjatycka. ehhh a zawsze wodzilam wzrokiem za wysokimi. ale mojego ukochanego nie zamienilabym na zadnego innego...

Gość lakifacio
Niski facecie, ja bym nie przesadzał. Wszyscy chcieliby mieć zdrowe zęby, piękne ciało, sokoli wzrok - ale tak nie jest. Teraz faktycznie jest jakaś mania, zwłaszcza w wielkich miastach, że dziewczyny/kobiety szukają ideałów z obrazka. Faceci różne numery odstawiają w związkach, ale w tych sprawach są mniej wymagający, nie mierzą i nie ważą aż tak jak kobiety. Spotykałem się trochę z kobietami zwłaszcza z netu, to te o wzroście 172-176 powiedzmy zwykle szukały sponsora i opiekuna, natomiast te 160-168 były w porządku. Tak to wyglądało przynajmniej u mnie. To zapewne nie jest obiektywne. Sam miałem dziewczynę 172 cm i było w miarę. Co do Twoich "parametrów", to masz BMI 17,35 czyli lekka (podkreślam lekka) niedowaga. Ja mam 168/56 i BMI 18,67, gdzie BMI z przedziału 19-22 jest podobno idealny. A więc 2 kg różnicy i już prawie. Daj spokój, to tylko jakiś pieprzony wskaźnik, liczba. Co się masz powiesić? Poza tym trochę wyczucia matematycznego, przecież ten wskaźnik jest ustalany po pomiarach wielu ludzi, kiedyś nie było tylu otyłych. Cytuję z net-u "Ale! "Średnia" to nie znaczy prawidłowa !!! Jeśli całe społeczeństwo jest otyłe [a do tego zmierzamy], to średnia waga będzie znacznie wyższa od wagi prawidłowej ze względów zdrowotnych dla danego wzrostu." Ja w dzieciństwie biegałem po lasach i górach i byłem średni w szkole wzrostem, teraz 13-latki są wyższe i grubsze ode mnie bo siedzą i spalają siedząc. I uwaga na rodzaj strony z kalkulatorami BMI, inny na Zdrowy Dzień inny na Herbalife, he he, wiadomo :-) nawet wyszło mi na najbardziej zaawansowanym że mam 19,84 uwzględniając wiek - prawidłowa waga. Wydaje mi się że lepiej że masz poniżej niż powyżej. Poza tym to chyba zależy od genów. Dużo zależy od podejścia Twojego: czy sam sobie się podobasz i akceptujesz siebie, jeśli bardzo na nie to niedobrze. Możesze też popracować nad sobą, lepiej się ubierać, kupić dobrą furę, he he. Zaley też gdzie się obracasz, polecam ściankę wspinaczkową, tam podobam się wszystkim nawet facetom z moimi "warunkami" w tej dziedzinie. Poza tym powino być też miło w łóżku z kobietą, gdyż jako niski i szczupły wszędzie się zmieścisz i możesz nawet w trudnych warunkach to robić, np. kuszetka pkp :-) A jak jeszcze lubisz jak kobieta ma trochę ciałka to będzie zachwycona, bo ty będziesz się miał do czego przytulić a ona będzie dopieszczona. A teraz bardziej poważnie. Szanse na miłość masz jak każdy inny człowiek. I jaki karzeł??? Za dużo jadu. (Społeczeństwo w trakcie głębokich przemian zatraca godność człowieka - to jeszcze trochę potrwa, nie wiadomo jak się skończy.)

Gość piser
moj ukochany ma tyle wzrostuu co ja : 170 niewiem ile wazy gdziez z 60 kilo :) aaale ma serce wieksze niz jego waga i wzrost w sumie.

lakifacio napisales ze BMI= 17,35. można wiedziec jak to policzyłeś? bo przeciez BMI dla 168cm i 54kg wynosi 19,13