Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

tylko kwestia tego ze ja nie chce wyglądać jak kark ani nie chce jechac na sterydach. moge byc niski ale chcialbym pozostac proporcjonalny(a nie ze bylbym szerszy niz wyzszy) ;)

Oj ludzie, ludzie. Ja nawet byłbym gotów być niższy o kilkanaście cm. Ale pod warunkiem ze w zamian mieć pięciocyfrową pensję ;-) Sukces u kobiet murowany. W tym i u tych najpiękniejszych :)

ach tam zrzedzicie...moj mial 170 a ja 168....i bylo oki, milosc nie ma wzrostu a nawet jakby dziewczyna byla 2 cm wyzsza to swiat sie nie zawali

zaproponowałem jej spotkanie a ona sie zgodzila :) jutro gdzies wyskoczymy. i jednak ma 156cm. nie umiem dobrze oceniac

Gość lukasz 168cm
ja wazę 74 kg i nie wglądam jak kark ani nie jestem szerszy nisz wyższy no na sucho jak masz dobra przemianę materii to 3lat wyrzeczeni i i chęci trzeba można to zrobić 1,2-15 roku na koksie twój wybór. I wtedy możesz mieć każda kobiet zmezniesz a busie jak masz dziecięca będziesz zawsze młody wieku 30 lat będziesz spokojnie 20 estki wyrwał ;)) ja bylem 3 lat sam a teraz to tez jestem sam z wyboru porostu co miesiąc mam ina kobietę ;)) tak lubię narazie nie chce sie wiązać na dłużej i już nie muszę skakać klo nich jak kiedyś teraz one to robią. Wiesz jak ciężko mi było przytyci od jedzenia robiylo mi sie nie dobrze mdlałem nawet ale warto było. pozdrawiam i powodzenia z kobietami

tak więc bylismy sobie na pysznej czekoladzie w pijalnie czekolady wedel i bylo naprawde milo. opowiadalismy sobie o sobie :P i ciągle sie smialismy. do tej pary gęba mi sie sama cieszy. z najwyzszym zdumieniem zauwazylem ze Ona wcale nie okazuje zażenowania czy wstydu ze względu na to ze jestem maaaały.nie chowa sie po kątach ani nic widąc wyższe pary:P. czyzby to nie mialo dla niej znaczenia? ;)

Gość xyz0000000
Do: lukasz 168cm weź ty mi chłopie napisz na gg 10785662 jak to Ci się udało, tylko nie z dziewczynami tylko przytyć i przypakować ja muszę coś poprawić u siebie chyba z siłą, kiedyś salta trzaskałem a teraz mnie w krzyżu łamie od siedzenia za biurkiem. Mój główny problem to jak przytyć i jeść 5 razy dziennie jak masz prace biurową 8-10h itp

Gość lukasz 168cm
witam to jest tak gg nie podaje ale powiem ci albo iedno albo drugie jak nie masz warunków do siłowni czyli tak jak to iezeli nie zjesz 5 posiłków dzenie to nic ztego nie bedzie odrazu mozesz nie zaczynac tak joz jest nie ktorzy nie musze tyle iesci im super idzie a nie ktorzy iedza bardzo duzo i idzie im ch*** poprostu genetyka . Naj lepie zmieni prace ;))) . ps moj tren na siłowni ma 156 i wreku 52cm ale siłownia to cale jego życie i co z ztego jak jest sam nie ma rodziny ma 45 lat . Albo zrob tak tego nie polecam 3 posiylki dzenie duze i + jakiś koks omka decka albo razem to naj lepie laczyc + cwiczenia oczwiscie i to co w 3 lat zrobisz w 6 miechow pozdro.

pare dni tu nie zagladałem. muszę przyznac ze wszystko jest na dobrej drodze. doskonale sie rozumiemy :)

Niski facet to super:) a pewnie dlatego mielisce dobre humory bo czekolada pozytywne dziala;) a ile sie znacie ogolnie?:) i ile na ma wzrostu? spotkaliscie se od tamtej czekolady?:)

poznałem ją stosunkowo niedawno w nowej pracy, pare tygodni temu. i tam wlasnie widujemy sie i rozmawiamy codziennie. juz zaczeli na nas wspolpracownicy znacząco patrzec:D. poza czekoladą bylismy jeszcze w kinie i na spacerze :). ma 156cm :)

a ja mam niższego faceta od siebie i jakoś nie narzekam:)

Niski no to super:) powodzenia:) i informuj nas na biezaco:) Ka to ile Twoj ukochany ma wzrostu??:)

nie mierzyłam go bo to dla mnie nie istotne ja mam 170 a on jak na moje oko jest o jakieś 4 cm niższy.

Ka we mne zakohal sie ktos kto jest moze i pare cm wyzzy-on ma 164 podobno;) nie wiem co robic na razie nie czuje tego samego do nieg jak to bylo u Ciebie?? od razu zskoczylo??

Gość setunia a ty ile masz
wzrostu?

u mnie też nie było od razu tak kolorowo, na początku to chciałam żeby sie ode mnie odczepił, później stwierdziłam, że jednak nie jest mi obojętny, ale prawie cały czas rozmyślałam co ludzie powiedzą i jak zareaguje rodzinka na moje niższe Szczęście:) Teraz po już prawie roku mogę stwierdzić, że nie zamieniłabym go na żadnego innego wyższego, i chociaż jest niższy to czuje się przy nim bezpiecznie. Setunia ja bym dala trochę czasu tej Twojej znajomość, a jeżeli faktycznie nic do niego nie czujesz to lepiej nie robić nadziej chłopakowi.

Gość serunia
Ka u mni jest jak na razie tak samo jak blo u Ciebie na poczatku:) i tz mam takie mysli jak inni zareauja, wiem ze to m oje zycie i nie pownnam sie tym przejmowac ale to jest jednak silniejsze ode mnie;) tez chcialam/chce [moze nadal chce] ale jak dluzej sie nie odzywal to balam sie ze juz sie nie odezwie:P generalnie to jestem w tych sp;awach bardzo iezdecdowana i nie wiem czego chce:o

Jeśli nie jest on Ci jednak tak do końca obojętny to może warto zaryzykować? Poza tym czym Ty sie przejmujesz, niech ludzie gadają a jak się znudzą to przestaną, a tak prawdę mówiąc to nawet nie będą mieli o czym gadać bo jednak Twój adorator:) jest trochę wyższy

Ka tez wlasnie poki co daje szanse , jak nie wyjdzie to trudno:) a po ile Wy lat macie?:)

no to u Was nawet różnica wieku nie jest taka duża jak u mnie:)

wszystkiego najlepszego Kochane Kobiety :). co do mojego \"związku\" to Mam wrazenie ze jej sie podobam coraz bardziej(poznaje po tym ze nie ucieka):P Często spędzamy ze soba czas. Umowilismy sie ze dzis sie spotkamy i razem wymyślimy co będziemy robić

Niski to super:) wiec udanego spotkania! i dzieki za zyczenia:)