Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona jestem

tak bardzo się boję

Polecane posty

Gość tumek30
Zapraszam na www.pozytywneuczucia.pl Każdy wpis bardzo mi pomoże, a od września dla najaktywniejszych internautów darmowe doładowania telefonów. Zapraszam. To nic nie kosztuje, a naprawdę warto.

Gość stefaniaharper
cocinelka, tu stefania z innego forum ;) przeczytałam wasze wypowiedzi na tym forum i wiesz co jest najgorsze z tymi naszymi chłopami dda, że oni naprawdę nas kochają, albo przynajmniej kochali, tylko tyle w nich siedzi przykrych rzeczy z przeszłości, że nie mają odwagi normalnie żyć, a my im w tym nie pomożemy, chociaż bardzo byśmy chciały mój mi ostatnio powiedział, że nie ma sensu wracać, bo przez miesiąc dwa góra trzy będzie dobrze, a potem znowu mu odbije, że on już taki jest i że z nikim się nie zwiąże na stałe... szkoda mi go po prostu

Gość 1233215896
A JA JESTEM KOBIETĄ Z DDA I POWIEM SZCZERZE, ŻE DOSKONALE ROZUMIEM WASZYCH FACETÓW, BO JA JESTEM TAKIM ICH DAMSKIM ODPOWIEDNIKIEM. NIE RADZE SOBIE Z UCZUCIAMI, ZAMYKAM SIE NA NIE W LĘKU PRZED ODRZUCENIEM. CZASAMI REAGUJE BARDZO AGRESYWNIE NA SYTUACJE KTÓRYCH NORMALNIE NIE ZAUWAŻYŁABYM. PRZEKICHANY ŻYWOT...

Gość Statata2010
Na tej stronie można zakupić poradniki na temat radzenia sobie z lękiem, DDA, współuzależnienia, uzależnień. Księgarnia Psychologiczna Przemiana www.przemiana.otwarte24.pl

Gość ifon
A może ktoś polecić jakiegoś dobrego psychologa z Katowic.Chodzi o takie problemy jak niska samoocena, niskie poczucie własnej wartości, problemy w nawiązywaniu relacji z facetami, wychowywanie w rodzinie dysfunkcyjnej. Dziękuje z góry za wszelkie informacje:)

Gość gość
Jeśli szukacie pomocy w trudnych sprawach to liczcie na zaufaną rodzine lub przyjaciół albo na sprawdzonego pewnego psychologa ,tylko nie na gabinety Julia w Katowicach a szczególnie a Aleksandrę Zych Krzemińską, która zamiast pomocy zniszczy każdego. Uciekajcie , Nie polecam. Sam to przeżyłem, Nigdy więcej.

Gość gość
Jeśli szukacie pomocy w trudnych sprawach to liczcie na zaufaną rodzine lub przyjaciół albo na sprawdzonego pewnego psychologa ,tylko nie na gabinety Julia w Katowicach a szczególnie a Aleksandrę Zych Krzemińską, która zamiast pomocy zniszczy każdego. Uciekajcie , Nie polecam. Sam to przeżyłem, Nigdy więcej.