Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwdwedwd

skąd sie bierze zawiść w ludziach????

Polecane posty

Gość zoloft działą tal
taak, to jest dokładnie to; człowiek śmieje się od ucha do ucha i robi rzeczy, których potem nie pamięta... ale przynajmniej jest się szczęśliwym!!!! no ale są też tego minusy, jak np. własnie utrata komórek... a jak jest się w wieku 16 lat to zapewne traci się ich o wiele więcej. cóz raz się żyje

Gość doalalallala
Cóz, zapewne nawet te najbezpieczniejsze środki mogą wpłynąć na osobowość ludzką. Jedna z tych słynnych strzelanin w szkołach w USA była właśnie spowodowana przez osobę na antydepresantach. Nie wiem, ale chyba rodzice nawet pozwali ten koncern farmaceutyczny do sądu.

Gość doalalallala
Rodzice tego, co strzelał.

Gość fdsfds
A ja sie nie dziwie, ze nie lubia Twojej siostry. Ja tez nie moglabym zaakceptowac faktu, ze jakas idiotka typu dody zakrecila dupa i przez to ustawila sie w zyciu kosztem mojego brata...

Gość zoloft działą tal
ale nie mozna, zwalac wszystko na leki, o ile wiem, ten antydepresant zoloft podnosi bardzo wysoko, poziom serotoniny !!moze to dlatego

Gość dqwdwdwedwd
do fsdsdfpo pierwsze nie siostry a bratowej!!poza tym sama jak widze, masz w sobie ta zawisc, co moja siostra! a co w ci w dupie, zle ze jakiejs lasce sie udało?no i co z tego, ze jest taka jak doda, to nie powod, by jej zazdroscic..widze, ze taka zawisc, to "normalka w Polsce"

Gość dqwdwdwedwd
nie potrafisz przezyc, ze ktos masz dobrze???buahah Boze wiesz, wspołczuje ci, nigdy nie bedziesz szvzesliwa!

Gość dqwdwdwedwd
bo zawsze, sie znajdzie, ktos kto ma lepiej niz. tY..

Gość dqwdwdwedwd
ALE MOJ BRAT I BRATOWA, byli szczesliwi, dopoki moja siostra nie zaczeła im w małzenstwo sie z zawisci wtracac!!!!!!

Gość dqwdwdwedwd
a ja sie cieszyłam, ze brat jest z nia szczesliwy:)a nie zła, ze ONA ma lepiej niz.ja, ale moze ja jestem z innego swiata!

Gość dqwdwdwedwd
fdsfds jestes troche jak moja siora

Gość a ja nierozumiem
NAWET JESLI MA CHARAKTREK JAK DODA!!to co z tego?czy to znaczy, ze nie moze miec lepiej niz Ty fgsc.s.c?

Gość cdascscdsdcs
tutaj by sie przydal jakis psycholog!!

Gość
wracajac do tematu - uwazam ze zawisc w ludziach bierze sie z biedy - z trudnej sytuacjii materialnej- z braku wyksztalcenia- z niepowodzen zyciowych- z wartosci wyniesionych z domu-z zadrosci ze ktos ma a ja nie mam! z poranien z mlodosci ...itd

Gość dwdwedwqddew
z kompleksow!!!

Gość Sebersek
Polakom nie przypisuje się tak paskudniej cechy, jak zawiść. Ani nie ma zacofania, ani zaściankowości. W Polsce nie było komunizmu, dlatego przez pół wieku zbudowano bogaty, wysoko rozwinięty kraj, gdzie ludzie mają normalną mentalność. Takich paskudnych tragizmów dla Polski nie może być w rzeczywistości. To wbrew logice.

Gość gość
Bredzicie kompletnie! Akurat Polacy też należą do narodów wspierających się i z zawiścią niewiele mamy wspólnego. Na pewno nie ma takiej cechy narodowej.