Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicoteraz

co ja mam zrobić.......

Polecane posty

Gość noicoteraz

bardzo podoba mi się chłopak, którego jakiś czas temu poznałam...serce mi wali gdy go widzę..no jednym słowem zakochałam się. jest jeden problem... zaczne od tego, ze moja kolezanka, która go poznała w mniej więcej tym samym czasie chyba też poczuła do niego sympatię i bardzo duzo z nim rozmawia, aż do przesady, prosi go o kazdą głupote itd. on chyba ja dzieki temu polubił, nie wiem. wiem jednak na pewno ze ja u niego zadnych szans nie mam, mimo ze i dla mnie jest zawsze miły i bardzo w porzadku, to jednak widzę że nic więcej i nie chcę się mu narzucać. PROBLEM tkwi w tym, ze ta moja kolezanka wciaz o nim gada i gada, podczas gdy ja próbuje o nim zapomnieć! potrafi kilka razy dziennie odezwac się do mnie na gg zeby mnie poimformować z radoscia, jakiego to on zwrotu uzył gadajac z nią itd itp..ja juz nie mogę tego słuchać, bo przykro mi się robi..jesli jej opowiem o moich uczuciach to z pewnoscia większosc znajomych się o tym dowie, wiem to :/ nie mogę tez cały czas udawac ze mnie nie ma na gg, przeciez opisy co jakis czas zmieniam, zreszta czasem po protu muszę byc dostepna. próbowałam już ucinac temat gdy ona zaczyna, ale to nie skutkuje..predzej czy pozniej ON staje się głównym elementem rozmowy...jak sobie w tej sytuacji poradzic..to boli:(

Gość noicoteraz
"poinformowac", sorry za błąd

1 - olać i przyzwyczaic sie :classic_cool: 2 - sluchac przyjaciolki i pograzac sie w bolu 😭 3 - powiedziec jej o tym ryzykujac ze powie o tym wszystkim (swoja droga dziwne ze przyjaznicie sie na tyle zeby ona ci sie zwierzala z takich rzeczy i wygadala komus o takich sekretach) ;) Decyzja nalezy do Ciebie ;)

Gość noicoteraz
ojj ja napisalam wyraźnie KOLEZANKA. ta dziewczyna to nie moja przyjaciółka

Gość noicoteraz
ona się mi zwierza ponieważ jestem jedną z nielicznych osób(i chyba jedyną dziewczyną) które znają zarówno jego jak i ją. on jest dla nas tzw "nowy", ma swoich innych znajomych.

Powiedz jej wprost: nie chcę o nim gadać. Jak będzie wnikać, to masz dwa wyjścia: powiedzieć prawdę, albo skłamać (czyli powiedzieć, że go nie lubisz czy coś w ten deseń...)

Gość noicoteraz
ojj jak powiem ze go nie lubie to dopiero bedzie...;) tego nie chce robic, bo to naprawdę fajny człowiek mowilam juz tyle razy ze nie chce o tym rozmawiac, zeby zmienic temat, ale skutkowało chwilowo czasem mam wrazenie, ze ona mnie traktuje jak taką "ofiare" do wygadania się o nim- bo przecież rozmawianie o kims, kto się podoba, jest przyjemne.. i gdyby nie te rozmowy z nią to pewno próbowałabym go blizej poznać, moze coś by nas połączyło. ale to, ze ona analizuje kazde słowo, chwali się tym ile z nim rozmawiała- to mnie zniechęca.