Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelajnaa

TEśCIOWIE!!! O CO CHODZI?

Polecane posty

Gość ewelajnaa

czesc!chcialam sie cos poradzic!juz przed slubem mialam problem z tesciami.nie wiem o co chodzi ale zawsze im cos nie pasuje.maja oni 2 synów(w tym mojego meza) a interesuja sie zawsze tym drugim starszym.nie chodzi tu o to ze jestem zazdrosna czy cos tylko oni( drugi syn i synowa) robia wszytsko wspaniale itp., a my z mezem jestesmy zawsze najgorsi.jak tamta synowa tam im naupychala to oni nic na to.natomiast mi sie nie wolno odezwac... nie wiem co jest grane!jak mam to odbierac.tesciowie pilnuja tamtemu synowi dziecko co weekend i zawsze mowia ze z nimi musza sie kontakotwac i chca bo tam jest dzidzius!ja tego nie neguje ale powoli juz mam tego wszytskiego dosyc!tylko zastanawiam sie o co im dokladnie chodzi!zapomnialam dodac ze ja nie jestem super szczupla laską natomiast tamta synowa tak, ja mam wlasne zdanie natomiast tamta synowa nie.. probowalam juz sobie wiele zeczy tlumaczyc, patrzec na siebie krytycznie itp. ale to nie pomaga!oboje z mezem mamy juz tego wszytskiego dosyc, dlatego chcialabym poznac wasze zdanie! pozdrawiam

Gość ewelajnaa
UP

a dlaczego ty sie tym przejmujesz? i czego masz dosyc? bo za bardzo nie rozumiem... to twoi tesciowe maja problem a nie ty z mezem...olej to