Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona ohoho

wiecie co mi sie dziś przytrafiło ...

Polecane posty

Gość zaskoczona ohoho

siedziałam z koleżanka w pubie i podszedł do mnie gościu z bukietem róż i powiedział; " piękne kwiaty dla pięknej kobiety " ,byłam w szoku i jestem nadal... skąd się u facetów biorą takie pomysły ? Totalne zaskoczenie ;-)

Gość lala1111
extra;) tez bym tak chciala;>

Gość ewelineczkaa
ooo to musiało byc super przezycie ,niektorzy faceci to myslą też głową ;-)

jest na to proste wytlumaczenie. Laska z ktora sie umowil zrobila z niego frajera i nie przyszla na spotkanie a on wydal na bukiet troche kasy i zamiast wyrzucic je do kosza dal pierwszej lepszej kolejnosc przypadkowa ze na ciebie padlo

no Jacuś , takie proste wyjaśnienie, a dziewcze przez chwilę było wniebowzięte.....

Gość zaskoczona ohoho
czytam komentarze i oczom nie wierze!!!! Nie wiecie jak było a dopisujecie scenariusz!!!!!! To posłuchajcie : Gdy weszłysmy to on juz tam był ,trudno było nie zauwazyć kogoś kto caly czas na mnie zerkał potem wyszedł i wrócił ... z bukietem. No cóż, zawistmi ludzie juz tak mają, widzą tak jak chcą widzieć.

Gość zyli dlugo i szczesliwie
no i co? umowilas sie z nim chociaz?

Gość zaskoczona ohoho
tak .Wczoraj rozmawialismy długo a dzis umówiliśmy sie na 19 . Dzwonił własnie ze juz jedzie :-) Zaraz bedziecie pisać ze bedzie chciał seks albo inne głupoty...

Gość piekna seksowna kocica
Po prostu. Wygladasz na zahukana dziewczyne, ktora nigdy nie miala faceta i chcial sprawic ci przyjemnosc. Valkiem mozliwe, ze wygladasz tez na naiwna, ktora za kwiaty polezie do lozka i on na to liczy, ze dzisiaj rozlozysz przed nim nogi ale pytanie jest zasadnicze: czy tam sie ogolilas????

bzdury gadacie facet ja fajnie poderwal i tyle milej randki !

Gość dziś Ci się
przytrafiło, a wczoraj długo rozmawialiście ??? :O

Gość slsll
Jak laski mogą być tak naiwne i głupie, żeby sądzić że za tym oczywiście stoi uwielbienie tegoż pana dla twojej urody, którą konatemplował w niemym zachwycie, a potem poszedł kupić róże i wrócił i wręczył.. Dobrze jeszcze że nie przyklęknął i nie prosił o rękę, było już zupełnie jak w tanim harlequinie. Ja bym tego gościa po pierwsze zapytała: co pan sprzedaje? A potem: a co, dziewczyna wystawiła do wiatru? Jacek ma absolutną rację. Pomyślałaś, dziecko, skąd on niby wziął te kwiaty?

Gość pepepepe
zazdrosnice

Gość zaskoczona ohoho
tu mało kto jest inteligenty . wszystkim wszystko z jednym sie kojarzy, może pora wyłączyć komputer i wyjśc z domu ? Poznać troche nowych i miłych doswiadczeń ! Inaczej zaczniecie myśleć. Zmykam papa.

Gość
Spokojnie moozna znaleźć i takie, które daja bez kwiatów i nawet spijać ich nie trzeba. Mało to pubów, klubów, i innych dyskotek? :P

zaraz zaraz ... skad sie bierze kwiaty? z obuwniczego? nie! z kawiarni...nie! kwiaciarnia - o jest to!

tak podobnie poznalam mojego faceta...nie znał mnie..potem przyniósł kwiaty,,,zagadał poprosił do tanca i juz jest mój od 3 lat :)

Gość zaskoczona ohoho
dziś Ci się przytrafiło, a wczoraj długo rozmawialiście ??? spójrz na date tematu dyskusji . Brak słów ...

Gość zaskoczona ohoho
Do zyli dlugo i szczesliwie no masz racje i dzieki Wiecie teraz to facet kobiecie piwo postawi to nic fajno ;-) ( Moze powinny sie pytać : za ile pan sprzedaje? itp.) Ciesza sie ze 5 zł nie musza wydawac a jak mamy p isać pierdy to postawiacie bo chcecie je upić i do łóżka zaciągnąć ?? Miłej nocy życze

zaskoczona rgula jest prosta inni mysla ze sa tak piekni ze jesli im sie to nigdy nie zdarzylo to tobie tez nie mialo prawa :D

Gość zaskoczona ohoho
do zyli dlugo i szczesliwie Dokładnie ludzie potrafia być wredni... potem sie tu żalą że facet ich zostawił czy to kobieta ich skrzywdziła bo ... zyli dlugo i szczesliwie trzymaj się :-)

Gość air4one
Turquoise nie pisz zboczonych smsów nieśmiałym prawiczkom! dlaczego ? ?

trzymaj sie milego wieczoru