Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alona

nie wiem co sie dzieje, co to moze oznaczac???????

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam pewien problem.. no wiec mialam normalny, obfity okres od 28 stycznia do 5 lutego, po okreste mialam normalny sluz ale 10, 14 i 16 lutego mialam lekkie krwawienia :/ nie wiem co sie dzieje, nigdy nie mialam zadnych plamien miedzy miesiaczkami, czy ktoras z was tak miala??? czy to moze byc spowodowane stresem??? (sesja) czy moze ciaza... nie mam mozliwosci isc w tym miesiacu do ginekologa :(

Gość Zapominalska Panna
Osiem miesięcy temu urodziłam, więc ciązę mam stosunkowo niedawno za sobą (drugą)i muszę Ci powiedzieć, ze nie miłam takich objawów tzn plamień. Może dla pewności kup jednak test, po co żyć w niepewności

dzieki zapominalska :) wybieram sie po test po poludniu,l moze ktos jeszcze sie wypowie??? mam shizy bo rozstalam sie wlasnie z facetem po 4 latach :(

Gość svga
ja miałam takie plamienia, po tym jak poroniłam, a mój organizm nie doszedł jeszcze do normy. Lekarz mi powiedział, że jest to spowodowane hormonami, których wydzielanie było nieprawidłowe.Idź do lekarza i na USG, kiedy tylko będziesz mogła, bo przyczyn może być wiele.

ojej :( boje sie :( poronienie to raczej nie bo mialam okres normalny a po okresie nie wspolzylam...

Gość kassha
SPOKJOJNIUSIO!!!! Własnie to samo mi sie w lutym przydazylo i pojechalam do lekarza!!!Okazalo sie ze to calkiem normalne;)Wiec jesli do tej pory nic Ci nie dolegalo-zadne stany zapalne,i wszystkie poprzednie spotkania u ginek.byly ok,to to jest CALKOWICIE NORMALNE;)gŁOWKA DO GÓRY!

Gość svga
nie chciałam cię przestraszyć, na pewno wszystko się wyjaśni na wizycie.pozdrawiam

ja tak miałam w listopadzie, wpadłam w panikę, poleciałam od rau do lekarza i powiedział mi, że czasami w trakcie jajeczkowania takie rzeczy się zdarzają :) spokojnie, nie stresuj się. Myslę, e jednak powinnaś udać się do lekarza, dla pewności