Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie da się wytłumaczyć

Dziewczyny Jak to jest z tymi waszymi wymaganiami?

Polecane posty

Praktycznie wszystkie piszecie, że facet musi spełniać długą listę wymagań, np musi być: -zaradny -wysoki -inteligentny i jeszcze mnóstwo innych, tak, że wielu zakompleksionych czytanie tego popycha w jeszcze większe kompleksy ...a tym czasem... czego to ja się ciekawego dowiedziałem ostatnio. Facet jednej ładnej koleżanki ...ma ponad trzydziestkę, nie ma pracy, jest gruby, niski, prostacki i ona z nim jest i jest mnóstwo przykładów, bo przecież prawie każdy facet ma dziewczynę no i jak to wytłumaczycie?

Gość con
Miłość jest ślepa, jak cię już dopadnie to nie ma odwrotu.

Gość pola lu
twarz wlosy buty i wzrost w miare:)

noo jak sie kogoś spotka odpowiedniego to kryteria ideału sie uginają pod ten typ i tyle czarujące wnętrze?:P dobry bajer?

Gość pola lu
to na pieerwsze wrazenie a potem czy charaker odpowiada i jak iskrzy to super:)

ale w sumie to jest pocieszające, bo oznacza, że praktycznie każdy facet ma szanse a już zwłaszcza taki, który spełnia większość z tych waszych kryteriów:)

dla mnie bezwzgledny warunek to inteligencja ;) nie moze byc glupszy ode mnie ;) reszte mozna nagiac. aa i nienawidze i tępię i unikam takich flirciarzy... nie mają szans :classic_cool: to najwazniejsze :) Madchen ma racje - sie nagina..

Gość czasem jest tak
wymagania, wymaganiami.. miłość, miłością..ale sztuka się zgadza.... znaczy wazne że czapka w przedpokoju wisi :O

przede wszystkim, dla mnie facet ma być FACET (czyli ma być zdecydowany i jeszcze raz zdecydowany)

Gość she99
Zakompleksione dziewczyny godza sie na zwiazki z byle kim, byle miec faceta...

Gość Arnoldzik
Jak ktoś ma dobry bajer, to może być brzydalem a nawet piękność na niego poleci. Przykład - mój kolega. Brzydki jak noc w Mongolii po deszczu i każda jego dotychczasowa dziewczyna była z tych z wyższej półki jeśli chodzi o urodę. I nawet jakiś super inteligentny nie jest. Po prostu, przeciętny chłopak, niczym się nie wyróżniający. Ale ma skubany wrodzone umiejętności postępowania z kobietami i tego mu zazdroszczę :)

Gość są kobiety i bluszcze
kobieta pragnie prawdziwej szczerej miłości u boku kochanego wartościowego faceta. A bluszcz ma na celu oplątać jakiegoś gośtka i zaciągnąć go do złożenia przysiągi małzeńskiej.

Gość con
Nie tylko dziewczyny, ale wszyscy ludzie dużo rzeczy sobie wyobrażają. Nie warto jest ich za to negować bo jest to naturalne. Skoro tak często uciekamy w sferę marzeń, to nie dziw się, że jeżeli ktoś pyta o nasze preferencje, to nie oszczędzamy sobie i podajemy właśnie cechy podane przez ciebie. W rzeczywistości liczy się jednak uczucie, które przysłania nam oczy na niedoskonałości partnera. Przecież jak kogoś się już pokocha, to się go nie zostawi z powodu niewłaćciwej fryzury.Czasem możemy dojść do wniosku,że te wyimaginowane idealne cechy wcale ni są takie fajne, bo np. wolimy przytulać się o wiele bardziej do jego piwnej oponki, niż stalowego kaloryferka. I to jest piękne,że właśnie kocha się mimo wszystko. Zycie jednak nie jest aż tak piękne, ponieważ niekiedy kobiety zamykają na uczucie i twierdzą, że jeżeli facet nie będzie spełniał określonych wymogów to nigdy nie będą w stanie go pokochać. Wiem, że brzmi to trochę paradoksalnie, ale ja wierze,że tak jest. Sama wiem,że nie ma takiej opcji,żebym była zdolna zakochać się w niektórych typach mężczyzn.

No właśnie, a najbardziej jest to widoczne na tych stronkach randkowych. Np. na ilove.pl, gdzie zaglądam. Większość dziewczyn wymienia cechy faceta, którego poszukuje. Czasami łapię się za głowę jak to czytam, bo przecież takie rzeczy to tylko w Erze :) Czy wy naprawdę myślicie, że trafi się wam 100-procentowy ideał? A to jedna sprawa. Bo nawet jeśli jakimś cudem na takiego traficie, to jest duże prawdopodobieństwo, że wy dla niego tym ideałem nie będziecie i nic z tego nie wyjdzie. Tak więc drogie panie, czas myśleć realnie zamiast czekać na księcia z bajki :)

a czego szukają 30-tki? :P

tego nie da się wytłumaczyć :D:D:D:D:D:D:D

w życiu róznie bywa można oczekiwac czegos innego a spodoba sie co innego

ucieczki od rzeczywistosci i tego, czego nie znalazly dotychczas i orgazmu, ktory wiedza jak osiagnac ;)

Gość do samotnych z wymaganiami
Była do wzięcia Czekała na księcia Aż trafił się adorator Z seks-shopu wibrator.

orgazmu:) to mi się najbardziej podoba:)

ucieczka od rzeczywistości to nie jest mądra rzecz... a jak wyglądasz kochanko?:)

nie madra? idealna! praca, dom, dom, praca konieczna ucieczka, zapomnienie, czas dla siebie jak wygladam? jak 30-stka ;)

30-tki wyglądają różnie