Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mabo

mam chyba depresje

Polecane posty

nic mi się nie chce, mam doła na maxa, nie chce mi się żyć.Najchętniej poszłabym spać i przespała reszte życia.Znajomi zawodzą, przyjaciół nie ma, każdy dzięń taki sam. Z domu wychodze jak naprawde musze.Nie widze pozytywnych stron mojego życia.Niby wszystko ok a jednak wszystko do dupy.Co ja mam robić?

Gość fgde
powiesic sie za jaja.

dzięki tego mi było trzeba, jestem kobieta nie mam jaj

Gość zawsze można za jajniki
tylko trudniej wyjąć w celu wieszania. :O

ja tez tak mam.prawie non stop.owszem mam przeblyski ale zaraz za dwa dni wraca do mnie to przygnebiajace uczucie.nie wiadomo co wtedy robic ze soba.niby wszystko jest ok a nie jest.

pojebało mnie chyba no tutaj szukam dobrej rady i pomocy....

Gość tez sie dziwie

Gość fgde
dzięki tego mi było trzeba, jestem kobieta nie mam jaj to zle , bo tylko w ten sposob mozesz doswiadczyc przypływu adrenaliny . KAzdy ktory probuje sie powiesic za jaja poprawia sie stan i oczy wychodza na wierzch . Nie chodzi juz taki zdolowany , ale ma sporo energii.

Gość zawsze można za jajniki
Co sobie myślisz? Masz pretensje doświata, ze nie chce Ci sprawić radosnych niespodzianek i karuzela się nie kręci. Nie masz powodu do smutku a zabijasz nudą swoje życie. Ktoś ma za Ciebie to załatwić, zabawać Cię, żebyś zobaczyła sens życia. A guzik. Rusz tyłek sama. to co do życia włożysz, to z niego yjmiesz. Ni mniej ni więcej. A moze to faktycznie depresja, bo coś tam przestało Ci funkcjonować w przekaźnikach mózgowych. To do lekarza. To się leczy. Szlag mnie trafia, jak czytam takie posty. Jak ludzie młodzi potrafią sobie spieprzyć zycie na własne życzenie, nie mając podstaw do tego. Żadnych chorób, kłód pod nogi itp. Jedź na obóz przetrwania, może tam się przestaniesz nudzić i znajdziesz ten sens życia.

rzeczywiście sama jestem sobie winna, dzięki za górnolotne rady

Gość vcsd b
bo to przez internet takie zle natsroje, gdybyscie przez tydzien nie siadlai do kompa w ogole, nie przesiadywali na necie, bo to zmaula i zabiera wszelkie pomysly z glowy, no chyba,z e zdrowo usiasc na 30 minut i spadac.kiedys bylo inaczej,ludzie nie mieli tv i kompow a byli szczesliwsi, bo chcoiaz przebywali duzo z ludzmi, nie zmaykali sie w 4 scianach.

Gość taki jeden ...
Jesli masz takie objawy to faktycznie moze byc depresja. A wtedy nalezy wybrac sie do lekarza. Ja tak mialem, ze moglbym przespac caly dzien. Wkoncu wybralem sie do lekarza i okazalo sie ze to depresja. Obecnie biore leki i jest duzo lepiej. Wiec trzymaj sie i idz do lekarza.