Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbytwazne

Ana

Polecane posty

Gość taśma klejąca
i zapadnieta klatka piersiowa tez nie wyglada zbyt ladnie.. nie wspominam juz o tym ze zadnemu facetowi nie bedzie sie chcialo nianczyc anorektyczki..

Gość niezbytwazne
Wiem rozumiem to, ale nie chcę być już gruba, a inne diety nie skutkują, ta jest najszybsza i najskuteczniejsza

Gość niezbytwazne
Ale też rzadnemu facetowi nie będzie się chciało być ze spaślakiem :/

Gość taśma klejąca
z jakim spaslakiem. a jaka jest twoja wymarzona waga?

Gość niedobra ciotka
jak uwazasz być moze znajdziesz takiego, któremu wystarczy twoja figura (nie znam żadnego faceta, któremu podobają sie wychudzone kobiety) i przymknie oko na brak zębów i trzy włosy na krzyz, cienka, papierowa skórę, cińce pod oczami, połamane, gietkie paznokcie, zimne ręce, brak cycków itd.

Gość taśma klejąca
popieram

Gość niezbytwazne
Chciałabym ważyć 48kg około. Nie chodzi tylko o faceta. Zawsze w rodzinie to ja byłam tą grubszą. Mam starszą siostrę i odkąd pamiętam to ja miałam to "słodkie" sadełko. Bo ja mam "grube kości" taaa, niech zobaczą, że ja też potrafię być szczupła

Gość taśma klejąca
kochanie masz swietne predyspozycje psychiczne zeby zachorowac. jesli sama sobie teog nie wytlumaczysz i nie powstrzymasz to czeka cie powolne umieranie, na ktore sie sama skazujesz. adieu

Gość niezbytwazne
Ale ja nie chce schudnąć więcej niż do 48. Poza tym zawsze mi się wydawało, że anorektyczki to nic nie jedzą, a moje 500kcal przy ich wyżywieniu to kosmiczna suma

Gość taśma klejąca
czlowiek bez jedzenia moze przezyc tydzien.

Gość niezbytwazne
No to, że zjadają jakieś 100, góra 150kcal, a co do przeżycia bez jedzenia to może chyba i z miesiąc

Gość taśma klejąca
twoj wybor.

Gość niezbytwazne
Ale ja nie chce być chora! Chce mieć włosy, biust i paznokcie! Ale chce mieć też ładny brzuch i mniejszy rozmiar spodni :(

Gość taśma klejąca
to jedz 1000 kcal i cwicz codziennie. gwarantuje ci ze bedziesz go miala. znasz cwiczenia A6W ?

Gość niezbytwazne
Znam te ćwiczenia, nawet bardzo dobrze, bo dzisiaj mam 15 dzień :)

Gość niezbytwazne
A i gdy jem po 1000kcal to strasznie tyje, a mój brzuch wygląda jak balon :/

Gość taśma klejąca
ja tez je bardzo chwale:) naprawde nie warto sobie marnowac zycia takim katowaniem, bo z czasem traci sie kontrole i sama nie dasz rady tego powstrzymac. 1000 kcal dziennie to jest optimum..

Gość niezbytwazne
Tylko, że można zauważyć, że jak teraz zacznę jeść po 1000kcal po diecie 500 to utyje, bo już kiedyś zjadłam jakieś 900kcal to było więcej na wadze, a ja nienawidze tyć

Gość taśma klejąca
bardzo ci wspolczuje. radze szukac pomocy.

Gość niedobra ciotka
Wiesz, co , bzdury opowiadasz. Jak długo jadłaś te 900 kcal ? Dzień ? A co jadłas ? Pewnie jakies zasrane jogurciki i warzywa albo owoce. Zjedz jajko, ser żółty, kurczaka albo rybę, to jest konkretne jedzenie i nie wybula od tego brzucha. A nie jakieś śmiecie, od których tylko brzuch boli

Gość niezbytwazne
Wiesz troche smutne, że napisałaś, że mi współczujesz, oczywiście dziękuje Ci za to, ale sądziłam, że pod tym zapytaniem, większość napisze, że oczywiście nie jestem chora i daleko mi do choroby i do anorektyczek, a to jest taka dziwne, powoli to do mnie dochodzi...

Gość niezbytwazne
Właśnie wtedy gdy zjadłam te 900kcal w moim jadłospisie był ser zółty i ryba, no i jeszcze kilka innych rzeczy, dlatego przytyłam

Gość taśma klejąca
nie zawsze jest tak jak nam sie wydaje. czlowiek z zaburzeniami odrzywiania (innymi zreszta tez) nie mysli racjonalnie.

Gość niedobra ciotka
a kiedy sie zważyłaś ? natychmiast po jedzeniu ? jedzenie coś wazy, logiczne, że jak wrzucisz do brzucha pół kilo, to waga to pokaze rano ani śladu po tym nie było wex sie za sport i zacznij jesć jak człowiek

Gość niezbytwazne
Ale mi właśnie o to chodzi, że zdaje mi się że ja nie mam zaburzeń odżywiania

Gość niezbytwazne
Ja DUŻO ćwicze! Codziennie a6w, koszykówka, brzuszki i rower, a niedługo zacznę biegać. A pozatym to jakie to jest normalnie jedzenie?

Gość taśma klejąca
zdaje ci sie ze nie masz.. ehh chcesz wiedziec jakie to jest normalne jedzenie? sprawdz w google albo ksiazce do biologii jakie jest zapotrzebowanie czlowieka na bialka tluszcze weglowodany i sole min. i ile kcal dziennie powinien dostarczac.

Gość
Nie wiesz w co się pakujesz, chorowałam na anoreksję i zdecydowanie radzę Ci zawrócić z tej drogi dopóki jeszcze nie jest za późno. Porozmawiaj o swoich problemach z mamą, siostrą, przyjaciółką. I zdecydowanie nie szukaj zrozumienia ani pocieszenia w internecie bo ludzie nie rozumieją tej choroby (poza nielicznymi wyjątkami).

Gość niezbytwazne
Z siostrą w życiu o tym nie porozmawiam, bo by mnie wyśmiała i by mi nie uwierzyła, że jem 500kcal. Przyjaciółki takiej zaufanej nie mam, poza tym większość osób w moim wieku nie potrafi o tym rozmawiać, mama... hmm troche głupio "Hej mamo jem 500kcal dziennie, co ty na to?" :/

Gość niezbytwazne
Wiem, ale w tych wszystkich tabelach są niewyobrażalne ilości kcal. W niektórych jest, że minimum powinnam jeść 1500kcal, to musiałabym nie odchodzić od talerza i cały czas wcinać. A czasem piszą, że 2200kcal, tyle to ja zjadam czasem tygodniowo, więc w ciągu dnia nie ma o tym mowy :/