Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

popodlewałam inne drzewka o, owca zjadła sobie rumianek czy jakiś krzaczek, zdrzemnęła się, beknęła... fajowe dobra, też sobie idę, zabieram psa niewirtualnego i do łóżeczka (a tam drugi pies)

dobranoc idącym spać ja jeszcze liczę owieczkę... ;) a propos liczenia owiec, dlaczego piszecie o owcach w liczbie mnogiej? można mieć więcej?

ahaaa... no to masz wesoło, Cii... :) hmmm... jutro pomyślę nad powiększeniem swojego stadka, tzn dzisiaj, rano (w Pl) dobranoc dziewczyny! fajnie było do was dołączyć!! 🌻

pokuś się bo są fajne :D bekają sikają płaczą wieszają się boją się chodza na górnych łapach jedzą rumianek wieszają się na oknie skaczą wspinają się po ekranie :D świetne są :D kręcą się ...dużo rzeczy robią ...udają martwe :D śpią ...

no :D cały czas łazi i skacze :D a wzięłam sobie jeszcze angelike to to jest chyba jakaś lala z bajki co gada :P ale ją chyba usunę ...

mi sie wlasnie jeszcze cos zainstalowalo po drodze, ale nie moge sobie poradzic z usunieciem , chyba zmeczona jestem ... albo glupota koty mojej splynela na mnie

nie no moja owca całowała się z owcem :D ile to cholerstwo ma funkcji :D

znowu zostaje wiec sama...nei lubei tej roznicy czasu....ehhhhh...moze myrevin wstanie dzis wczesnie :) spij dobrze

nie......ale kurcze to nie jest sprawiedliwe....przychodze z pracy, chce sobie pogadac o dupie-marynie a tu wszyscy spia :(

jeszcze nie śpię :D narazie patrzę na owce królika psa kota i wykidajłe :D

jakiś murzyn w puchuwce mi się tu kręci :D tańczy śpiewa jest miły i się gniewa :D

oj tylko królika który popiera picie piwa pokazywanie tyłka i palenie,owce,pieska,france,i wykidajłe :D wykidajłe chyba wywale...po co mi jakiś murzyn w szarej puchuwce biegający po ekranie :D

moj niewirtualny kot natomist zjada mi rozyczke, co sobie dzis kupilam...taka ladna, moze jego usune :)

zmęczona jestem...idę spać...dobranocki dziewczyny i dzięki za moje stado owiec i resztę bandy :D