Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

ale jazda :D wlasnie zgolilam kumplowi klate i brzuch, masssakra, nie wiedzialam,ze ma sutki ;) zrobilam mase cukrowa i jazda :D ech...respekt normalnie, nie kazdy facet by sie dal, zwlaszcza z taka klata :P i do tego taki dzielny byl czego to facet nie zrobi dla kobiety

ja bym chcial, zeby mnie ktos "zrobil woskiem" bo sama nie mam odwagi :) juz kilka razy probowalam i lydki jeszcze tak, ale pozniej .... przyklejam i tragedia, bo nie ma jak zdjac

A facet nie pomoze? moj na poczatku mial opory, powiedzialam mu "chcesz miec owlosiona babe, to ok, ide pod prysznic!" od razy przylecial, a potem sie tak wkrecil, ze nie chcial sie odczepic :D

moj jest anty - zabiego-pelegnacyjny :) niestety .... ale za to dostaj jakiejs wysypki na plecach i sie w owsie kapac bedzie hihihihihi

hihi, porob mu zdjecia ;) moj tez anty, tak sie bal,ze sprawi mi bol :P a pozniej plastrow nie chcial oddac :D o jaki mam dzisiaj humorek piekny :D

ja tez mam taka jedna...noz w kieszeni mi sie otwiera...jak ma okres to nie podchodz

tragedia, na babsztyla nie ma rady wiesz jak zablokowac dana strone w mozillie?

nie ja mam poczciwego explorera :( a moj glab wykazuje nadmierna fascynacje Halo 3, zeby zauwazyl nadjezdzajacy pociag...wiec raczej nie "dotre" do niego

oki bede za 10 min ide na fajke i ide sie zapytac chlopakow co ma zdrobic :/ bo zdania normalnie nie moge napisac . awrrrr

niestety studiowanie przez internet odpada, gdyz nie moglabym jezdzic na zjady i egzaminy :( wiec zostaja tylko te kursy

mysle, ze to swietny pomysl! sama myslalam o czyms takim, bo mi to bardziej pasuje niz chodzenie na zajecia. to,ze to jest przez internet nie znaczy,ze bedzie gorsze. jest malo popularne jak na razie. moze znajdz jakie forum, albo napisz tu czy ktos wie cos na ten temat, czy warto. poszperaj i poszukaj. ale sobiscie mysle,ze to swietny pomysl :D

ja moze glupia jestem, ale cale zycie chcialam skonczyc studia...no i je kretynka przerwalam... a teraz mnei meczy to strasznie.... ja sobie tak myslalam, ze moze jakies kursy bym zaczela robic, wwtedy nie bylabym totalnnym nieukiem :( kurcze jak przeciez wroce kiedys do polski prze zprzypadek, to poza angielskim , hiszpanskim i doswiadczeniem w pracy nie moge nic zaoferowac :(

ale doswiatczenie tez sie liczy chcesz zaczac nowy kierunek czy dokonczyc poprzedni (o ile jest taka mozliwosc)?

nie wiem, chodliwe teraz sa zarzadzania , marketing i takie tam ...moze zaczelabym od jakiejs psychologi zarzadzania albo czegos takiego..te kursy sa w sumie tanie ... wiec moznaby zrobci ich kilka

polecam psychologie z marketingiem :D ale zarzadzanie tez jest ok. chociaz powiem, ze jak ja mam zarzadzanie w swoim kierunku i ekonomia i accounting (to chyba po polsku ksiegowosc, nie?) dobijaja mnie zw po angielku 😭 po polsku chyba bylo by mi latwiej przez to przebrnac :P marketing za to bardzo ciekawy

ja tu robilam taka pseudo ksiegowosc ale nie znosze tego ...wlasnie sie sprobuje zarejstrowac na ta psychologie w marketingu czy cos ...w sumie to tani ten kurs jest ...moze to nie studia, ale zawsze cos ...

jasne, ja widzialam kursy na pielegniarki! gdzie w polsce meczysz sie na studiach. ja robie zarzadzanie turystyka...i chce zmienic jeszcze nie wiem na co. a to sa kursy czy studia? bo czytalam,ze studia..

ja ogolnie marketing bardzo lubie, jest ciekawy i zyciowy :D pokazauje jak manipulowac szara masa :D i jednostkami bosz....znow jestem okropna

jest i jedno i drugie, ale jako , ze nie jestem w kraju od 5 lat, to nie moglabym jezdzic do polski na zjazdy i egzaminy ( chyba ze maja oddzial w USA :) ), dlatego zmuszona jestem wybrac te kursy, ktore daja tylko certyfikat ukonczenia... studiowalam w rzeszowie

sluchaj...u nas jest takie cos, ze np.jak nie zdasz, egzaminu to jak masz poprawki to mozesz poprawiac gdzie chcesz. np. mam poprawke, nie chce mi sie jechac do UK na poprawe egzaminu, pisze do opiekuna maila gdzie chce i oni wysylaja egzaminy i wszystkie dokumenty do konsulatu (w PL np. warszawa, litwa-wilno) jedziesz, piszesz i wsio. oni pozniej odsylaja na uczelnie. moze zapytaj sie o taki system? moze mozesz pisac tak egzaminy? a jesli nie, to moze kurs nie to samo co studia, ale zawsze cos! mozesz nawet kilka zrobic. zreszta w UK duzo ludzi ma kursy (tak jak wczesniej mowilam o pielegniarkach) i zarabiaja calkiem niezle