Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znikam mama

masturbacja niemowleca - czy to to?

Polecane posty

Gość znikam mama

moja corka ma 10 m i ostatnio( od ok 2 tg) bardzo czesto dziwnie rusza pupa (rytmicznie, w gore i w dol, kojarzy mi sie to jednoznacznie), glownie jak lezy na brzuchu.. martwie sie tym bardzo i dziwnie sie czuje gdy to widze.. czy znacie takie zachowanie niemowlaka?? prosze o pomoc

To jest normalne! dziecko poznaje swoje ciało,swoje możliwości i nie ma co wariować :)

Gość znikam mama
wiem ze masturbacja jest normalna ale to wyglada naprawde dziwnie i glupio mi gdy moja corcia robi tak przy wszystkich;( kiedy jej to "przejdzie"?

Gość ja myślę że...
nikt oprócz Ciebie nawet nie zwróci na to uwagi a Ty robisz wielkie halo....

znikam mama---Nie przesadzaj :P :D niezręcznie byś mogła się czuś gdybyś nakryła 15-letnią córke

Moja córeczka też tak robi i nawet przez myśl mi nie przeszło, że może to być objaw dziecięcej masturbacji .... :o

Gość zawisza0
mojej siostry corka tez tak robila,dosyc dlugo,chyba jeszcze jak miala kilka latek tak robila,a to dziwne bo synka tez ma,a on czegos takiego nierobil

moja tez tak robi ale mi sie to raczej kojarzy z takim "rozbujaniem się" zeby potem mogla wstać. Robi to juz od jakiegos czasu tak sie buja a potem wstaje albo raczkuje :) w zyciu bym tych ruchów nie skojarzyla tak jak ty :) No chyba ze mamy co innego na myśli.