Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednazagubiona

2 dni po ABORCJI! juz po!

Polecane posty

Gość Malvaloca
Tym kobietom ktore usunely swoje dzieci. . . Zycze:=>koszmarow,tragedii(takich jak one same) ZGNIJCIE W PIEKLE!! Scierwa!

jezeli juz ktos zrobil takie cos to niech chociaz stuli morde w kubeł i nie trabi o tym na prawo i lewo to tak duzo:o? przeciez to do kuzy nedzy nic szczytnego zeby sie tym chwalic wiec po jaka cholere to robicie:o? przepraszamz a te przeklenstwa ale mnie ponioslo

Ja tez uważam jak inne dziewczyny, że trzeba być na prawdę człowiekiem bez serca, żeby coś takiego zrobic... Za kilka lat po aborcji założe sie ze będą załowały i mówiły: \"moje dziecko miało by już X latek\" !!!! pozniej to sie odbije na waszej psychice!!! teraz to moze macie to gdzies, bo nie doroslyscie do bycia mamami, ale PÓŹNIEJ - bedzie tak jak mowilam powyżej.. :/ okropne to wszystko.. okropne jest nie dać nowego życia, gdzie one jest już poczęte!!!! To ze moze nie wygląda jak człowieczek, to nic nie znaczy.. ale za kilka miesięcy wygladałby już ale oczywiście nie zobaczycie tego... Powiedzcie, dlaczego wasze mamy tego nie zrobiły WAM!!! tylko dały wam życie... równie dobrze mogły to zrobić ale nie są takie podłe jak ich córeczki... Pomyślcie co by było jakby matka np. Mickiewicza, Puszkina, Szopena to zrobiła... Skąd wiecie, że kiedyś wasze nienarodzone dzieci nie były by kimś uważanym i szanowanym w społeczeństwie...

to juz ich sprawa... ale niektore bezplodne adoptują.. pewnie że kazdy chce miec swoje i robi chce in vitro.. Ale inne wolą zaadoptowac.. Sama mam kolezanke ktorej rodzice mają ją, jej brata i do tego zaadoptowali trójkę dzieciaczków z domu dziecka.. Nie dośc ze mieli swoje dzieci to jeszcze zaadoptowali trójkę.. wiec nie wszyscy są tacy jak mowisz..

Gość Olka 25
co ma moherowy do nazywania rzeczy po imieniu? ludzie z kosmaosu nie spadaja, tylko z łona matki się rodzą. na świecie są miliony ludzi, nie popierajacych tego rodzaju "cichego" mordu- aborcji. a nie noszą beretów. a Ci którzy nie popieraja mordów hitlera, to dla ciebie też wieśniaki? pozatym to małe dziecko jest bezbronne, a dorosły ktorego jest morderczy atak, może sie jeszcze bronić. matki dokonujące aborcji, sa mocno poranione, z rodzin głęboko dysfunkcyjnych, często w agresywnym konflikcie z własna matką, ojcem. po aborcji, taka kobieta sama musi sie leczyć, bo nie umie sobie wybaczyć tego co zrobiła. dlatego nie ma sie czym chwalić i zachęcać do głupoty!!!!

Gość Olka 25
Jest nie prawdą, jakoby kobieta ktora doklonala aborcji, byla "za aborcją" . Kobiety ktore tego dokonały, często nie mają świadomości tego co robią i psychiczno emocjonalnych skutkow aborcji. Bardzo po tym cierpią, dochodzi nawet do samobojstw. I to nie ma nic wspólnego z religią. Taka kobieta , uświadamia sobie po aborcji, że to było jej dziecko, które uśmiercił a . Te kobiety są ofiarami systemu aborcyjnego, wychowania, sytuacji. Ale o tym trzeba mówić. Aborcja jest morderstwem. Zabija i dziecko i zabija tą matkę. Aborcja jest przeciw matce i jej dziecku. Uważam , że wszystkie kobiety, które cierpią po dokonanej aborcji, powinny zacząć głosno mówić o jej koszmarnych, traumatycznych konsekwencjach, psychicznych i fizjologicznych (np. bezpłodność)

Gość kwiatuszek101
A ja jestem w trakcie,zazdroszcze tym co maja to juz za soba. Wywoluje pigulkami i staram sie zrelaksowac.

Gość kwiatuszek101
Juz poszlo, chyba po wszystkim, mam nadzieje,ze nie zatka mi kibelka.