Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksualnej kobiety

Czemu faceci, którzy są prawiczkami mają problem z akcpetowaniem przeszłości

Polecane posty

Gość seksualnej kobiety

Czemu ich to tak strasznie boli i męczy i dołuje, czemu mają o to pretensje, czemu im to tak strasznie przeszkadza? Czy to takie ważne, ile kto miał wcześniej? Powinno się liczyć uczucie i kim ta druga osoba jest dla nas i kim my dla niej jesteśmy..

Gość fsdsdfsfdsffsd
Co ty kobieto pieprzysz ! Jak trafiłaś na kogoś takiego, to twoja sprawa, ale nie uogólniaj zaraz wszystkich. To nie ma żadnego znaczenia.

Gość fsdsdfsfdsffsd
Co ty kobieto pieprzysz ! Jak trafiłaś na kogoś takiego, to twoja sprawa, ale nie uogólniaj zaraz wszystkich. To nie ma żadnego znaczenia czy jest dziewicą, czy miała kogoś. No chyba że miała wielu facetów, to ja bym podziękował takiej cichodajce.

Gość seksualnej kobiety
Przeważnie jednak ma, prawiczek przeważnie marzy o dziewicy, a jeśli mu się trafi kobieta co nie miała tylko jednego, gdyż miała kilku partnerów to bardzo może być z tego powodu zły i niezadowolony

Gość fsdsdfsfdsffsd
Co ty kobieto pieprzysz za głupoty ! Jak trafiłaś akurat na takiego, to szkoda, ale nie uogólniaj zaraz w ten sposób wszystkich facetów. Wyolbrzymiasz problem a temat ten na kafe do obrzydzenia jest wałkowany. To nie ma znaczenia, czy kobieta miała kogoś, czy nie. problem zaczyna się wtedy,gdy miała wielu facetów, naprawdę wielu, to takiej puszczalskiej, czy cichodajce to podziękowałbym bo nic dobrego z niej nie jest i nie będzie.

Gość fsdsdfsfdsffsd
Sorki , ale tyle razy mi jakoś wysłało ;)

Gość Jezuse Chrystuse
a pewnie że ma i zawsze będzie miało.. jak mówią kobieta i wódka powinny być czyste i kropka.

autorka ma duzo racji - często faceci, którzy mają za sobą ubogie doświadczenia w sferze seksualnej mają problemy z zaakceptowaniem aktywnej przeszlości u kobiet. Zdecydowanie inaczej podchodzą do tego mężczyźni doświadczeni, którzy trochę znają życie. Ci pierwsi mierzą po prostu kobiety swoją miarą i tyle - skoro czegoś w życiu nie doświadczyli to wiadomo, że ma to dla nich inną wartość niż dla kogoś, dla kogo jest to chleb powszedni

Gość Bezżenny
Ja nie mam takiego problemu choć nigdy seksu nie uprawiałe

Gość Jezuse Chrystuse
a komu będzie się chciało starać o coś co inny miał już przed nim? doświadczeni się tym nie przejmują bo traktują taką kobietę jako kolejne doświadczenie 🖐️

Gość bezeduryyy
Bzdury piszesz, nie wszycy. Mnie rozprawiczyła dziewczyna, która lubiła ten sport i miała kilku partnerów wcześniej. Z jej doświadczeniem i moją fantazją, pożycie nam się całkiem dobrze układało, ja się szybko podszkoliłem i było dobrze. Dziewice są przereklamowane. A tego typu tematy zakładają jacyś ciężko dotknięci na umyśle ludzie. Zresztą, z seksem to tak jak z doświadczeniem zawodowym, im wieksze tym pracodawca bardziej zadowolony.

Gość niekoniecznie kompleksy
wlasnie jak facet ma kompleksy to bierze byle co. wiec tamari nie trafilas tym razem

a jesli prawiczek uwaza, ze skoro sam poczekal to tez chce miec dziewczyne na swoim poziomie, a nie taka co stracila cnote w wieku 16 lat? po co prawiczkowi taka co miala wielu partnerow? to dwa rozne swiaty, inne systemu wartosci. prawiczek najbardziej pasuje do dziewicy. nie slyszalem, zeby byly zbyt czesto (udane) zwiazki, a tymbardziej, malzenstwa, gdzie zona miala wczesniej partnera (albo partnerow), a maz wczesniej nie mial zadnej partnerki

prawiczek w wieku 25 jest juz przegrancem i zapewne bierze pierwsza lepsza. ale i tak by wolal dziewice ew. dziewczyne co miala jednego partnera, a z taka co miala kilku napewno nie bedzie szczesliwy

ew. jak juz ma 25 lat i jest prawiczkiem to niech szuka dziewczyny co miala 1 partnera, wiadomo, ze w tym w wieku juz dziewicy moze sie nie doczekac

Gość ale nie musi być w tym
wieku może być mlodsza ale żeby była dziewica

Tamari, widzisz, jesli facet jest prawiczkiem i zalezy mu na porzadnej dziewczynie to czemu ma sie wiazac z taka co miala wielu partnerow i uprawiala byc moze juz seks bez milosci czy miala przygode albo poszla z kims do lozka na pierwszej randce?

nie mam jeszcze 25 lat, zalezy jaka to by byla przeszlosc seksualna. jakbym sie dowiedzial, ze uprawiala seks bez milosci albo miala tych partnerow za duzo to bym ja kopnal w dupe

pytac sie trzeba o takie rzeczy, bo chce wiedziec czy moja dziewczyna jest porzadna czy nie

wlasnie po to zeby wykluczyc osobe, ktora byc moze nie jest dla mnie odpowiednia i byc moze nie pasuje do mnie

Poza tym dziewczyna, ktora juz miala 2 partnerow w dlugich zwiazkach dobrze zna swiat seksu, jest juz doswiadczona i obyta i prawiczka po prostu nie bedzie chciala

mysle, ze prawiczek nie bylby dla ciebie odpowiednim partnerem, malo by do ciebie pasowal. ew. by przeszlo jesli mialas 1-2 partnerow, inaczej ciezej by Ci sie bylo do prawiczka dopasowac

ja jeszcze nikogo nie miałem ale nigdy bym się z pierwszą dziewczyną nie ożenił bo to by było chore . a tak na poważnie to ożenie się z właściwą może pierwszą a może i czwartą :) więc wyluzujcie . i jeszcze jedno każdy ma prawo zdobyc doświadczenie w tych sprawach więc prawiczki pierwsza laska nie musi byc ostatnia

Gość nie jestem prawiczkiem
ale jak przeszedl czas na znalezienie odpowiedniej panny na żonę szukalem dziewicy. To bardzio niekorzystna sytuacja dla psychiki mężczyzny jak kobieta bardziej doświadczona od niego.

________________________ a kim dla dziewczyny z przeszłością jest taki chłopak? komś wyjątkowym ? - wątpię, skoro wyjątkowo traktowała x mężczyzn. Mnie nic nie dziwi, każdy ma prawo oczekiwać tego, co sam może dać... śpiąc z jedną osobą oddajesz całą/całego siebie, - z wiloma - nic szczególnego, takie jest moje zdanie.

Gość mysle ze jak facet z poczuciem
wlasnej wartosci nie ma takich problemow. Po prostu znajduje kobiete , ktora mu najbardziej odpowiada a nie robi zalozen z gory, czy bedzie bardziej czy mniej od niego doswiadczona. Jak kto ma kompleksy to sie bawi w statystyki - zeby bron Boze ktos czegos nie mial za mało, albo za duzo.

Gość prettywoman
a to temu, że chłopcy ci nie dorośli do niczego: ani do związku opartym na zaufaniu (bo nie jest w stanie zaakceptować kobiety z jej przeszłością, w której mógł być inny), ani do związku opartym na szczerym uczuciu, bo ktoś, kto wypomina nie kocha. Kobiety najczęściej trzymają się od takich z daleka.

Gość Wlasnie ze jest to problem
Tamari ja uwazam, ze prawiczek jesli jest porzadnym, dobrym facetem to zasluguje na cos pieknego, a nie na kobiete, ktora miala kilku partnerow :(

Gość Wlasnie ze jest to problem
Tamari nie uwazasz, ze prawiczek czekajacy na milosc powinien dostac naprawde porzadna dziewczyne, a nie taka co uprawiala seks dla seksu, bez specjalnej milosci?