Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc

który z fotelików wybrac?kiddy czy maxi cosi?

Polecane posty

Gość proszę o pomoc
myszka83 ja też już byłam skłonna kupić kiddy ale przystopowałam, bo po 1 czytałam od innych użytkowniczek, że nie każde dziecko preferuję tą osłonkę a po 2 to nie mam możliwości zobaczenia tego fotelika "na żywo" a co u Ciebie zdecydowało o tym wyborze? i mam dylemat... przyszła mamuśka- a czemu maxi?

w salonie peugota nam ten polecali bo takie mam auto i twierdzaże najlepszy fotelik no chyba w sklepach jest do obejrzenia ja jeszce mam chwile czasu ale szukam tez ciagle opini

Gość little_mi78
Ja byłam oglądać foteliki w tym przedziale i zdecydowałam się z mężem na bebe confort axiss. Jest obrotowy co ułatwi mi wkładanie dziecka do niego no i na trasy super. Mogę sobie obrócić dziecko w swoim kierunku i np karmić. Do sklepu weszłam z myślą, że kupimy maxi cosi tobi. Polecam Wam pójść do większego sklepu, pooglądać, posadzić dziecko do fotelika i wtedy podjąć decyzję. Pozdrawiam

Gość mamy maxi cosi tobi polecam

ja kupilam chicco key i jestem zadowolona.. w testak wypada dobrze, jest wygodny i ma ma fajna regulacje [- tj chyba najwiekszy kat nachylenia ze wszystkich fotelikow jaki widzialam

ja tam mam maxi cosi tobi - gdy go kupowaliśmy to o tym 2 jakoś nie mogłam doszukać się opini. i powiem że z kupiliśmy go ze względu na testy - wtedy był w czołówce. fotelik jak dla mnie ma jeden minus - pas reguluje się dociągając go - niby fajnie bo ma się pewność że gdy \"pas wskoczy na zielony kolor\" to jest ok -to w opisie też wtedy pisało że to jest \"automatyczny pas\" - tylko że dla mnie automatyczny to miałam wyobrażenie że to taki jak w samochodzie - \"samodociskowy\" - a tu jednak to ja mam go sama dociągać... ale po kilku probach można dość do wprawy i nie zajmuje to już tyle czasu :)

my mamy maxi cosi priori (bez xp) i jest super, wcześniej mieliśmy maxi cosi cabrio i też był świetny

Gość proszę o pomoc
dziekuje za opinie. Juz wybralismy a jest to maxi cosi Tobi- przewazył nad Priori tym, że ma zagłówek i osłonki na pasach. Mam nadzieję,że dokonałam słusznego wyboru. Pozdrawiam

Gość mama Majki
my mamy maxi cosi Tobi , wczesniej był cabrio. Obydwa jak dla nas , pierwsza klasa. Polecam :)