Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy ktoś ma m odpowiedzi do testów? błagam !!

Polecane posty

Gość kamsooool
WITAM, odpowiedzi do 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto MBANK z MBANKU. GG: 4555785 pisać albo sms na : 725 650 360 !!!! http://www.hosting.unl.pl/grafika/1938581.JPG tu 1sza stronka ! Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę i napiszas

Gość kamsoooolas
WITAM, odpowiedzi do 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto MBANK z MBANKU. GG: 4555785!! http://www.hosting.unl.pl/grafika/1938581.JPG tu 1sza stronka ! Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę i napisz!!!

Gość dla naiwnych
Ludzie! Nie dajcie się wrobić w te testy. Nauczyciele korzystający z Alles Klar mają regularne aktualizacje testów do książek ze strony WSIP'u. Te ksiażki z testami, które tu się wciska wam to ogólnodostępne ksiażki z przykładowymi testami , które można kupić w każdej większej księgarni. Może kiedyś były one używane na lekcjach, ale teraz kiedy są one łatwe do zdobycia na Rapidshare, to żaden nauczyciel już z tych starych testów nie korzysta.

Gość dla naiwnych
Ludzie! Nie dajcie się wrobić w te testy. Nauczyciele korzystający z Alles Klar mają regularne aktualizacje testów do książek ze strony WSIP'u. Te ksiażki z testami, które tu się wciska wam to ogólnodostępne ksiażki z przykładowymi testami , które można kupić w każdej większej księgarni. Może kiedyś były one używane na lekcjach, ale teraz kiedy są one łatwe do zdobycia na Rapidshare, to żaden nauczyciel już z tych starych testów nie korzysta.

Gość dla naiwnych

Gość ortax123
Hejka! Powiedzcie mi czy stare wydanie Alles klar 2b(z 2003 roku) różni się od tego nowego(czy na tych samych stronach są te same tematy). Jeśli się różnią to prosiłbym aby ktoś zrobił zdjęcia lub skany str. 28,29,30,31 z tego nowego wydania(czerwona książka) i wysłał mi na maila ortax123@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję!!!

Gość ortax123
Hejka! Powiedzcie mi czy stare wydanie Alles klar 2b(z 2003 roku) różni się od tego nowego(czy na tych samych stronach są te same tematy). Jeśli się różnią to prosiłbym aby ktoś zrobił zdjęcia lub skany str. 28,29,30,31 z tego nowego wydania(czerwona książka) i wysłał mi na maila ortax123@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję!!!

Gość ortax123

Gość ortax123

Gość gdawojtkie
witam. Potrzebuje testu Alles klar 2A Kapitel 3 . Nowe wydanie ze strony wsipu te testy . Jak ktos ma to niech odpisze tutaj . Wowczas bede sie kontaktowac . pzdr

Gość gdawojtkie
moze juz ktoś mial ten test i poprostu powie mi co było na nim . Takie podejscie do sprawy tez mnie intereuje ?

Gość gdawojtkie
moze juz ktoś mial ten test i poprostu powie mi co było na nim . Takie podejscie do sprawy tez mnie intereuje ?

Gość NIEMKA
Sprzedam! TESTY I KLUCZE DO PODRĘCZNIKA I ĆWICZEŃ : ALLES KLAR 2a [zakres podstawowy] próbkę testu mogę wysłać naprawdę tanio : 5 zł :) kontakt : gg 3383409 Pozdrawiam! /dobra ocena z niemieckiego gwarantowana/

Gość NIEMKA
Sprzedam! TESTY I KLUCZE DO PODRĘCZNIKA I ĆWICZEŃ : ALLES KLAR 2a [zakres podstawowy] próbkę testu mogę wysłać naprawdę tanio : 5 zł :) kontakt : email patrykpolska@wp.pl gg 3383409 Pozdrawiam! /dobra ocena z niemieckiego gwarantowana/

Gość NIEMKA
Sprzedam! TESTY I KLUCZE DO PODRĘCZNIKA I ĆWICZEŃ : ALLES KLAR 2a [zakres podstawowy] próbkę testu mogę wysłać naprawdę tanio : 5 zł :) kontakt : gg 3383409 Pozdrawiam! /dobra ocena z niemieckiego gwarantowana/

Gość radzio1991
mam do sprzedania testy alles klar 2a i 2b najnowsze wydanie z podzialem na grupy. cena do negocjacji. moje gg 3436803

Gość maniekpomocy
Bardzo proszę o sprawdziany z książki 1b - zakres rozszerzony wyd. zmienione. To sprawa życia i śmierci. Onteresuję mnie te ze strony WSIP-u.Proszę chociaz o test A z 14 kapitelu. W zamian skan Testu 13A - zakres rozszerzony.

Gość maniekratunku
Pomocy. Bardzo proszę o sprawdzian (test) 14A ze strony WSIP (podrecznik 1B, wyd. zmienione poziom rozszerzony). To sprawa zycia i smierci :( W zamian wysyłam skan testu 13A ze strony wsip-u (sprawdzony przez nauczyciela, wiec troche pobazgrany na czerwono ;) lub doladuję konto.

Gość pomocyratunku
Bardzo proszę o sprawdzian (test) z kapitelu 14 (książka - 1b -wydanie zmienione zakres rozszerzony). Interesuje mnie sprawdzian ze strony WSIP-u, czyli "Test 14A - zakres rozszerzony". W zamian daje skan "Test 13A - zakres rozszerzony" - troche pobazgrany na czerwono, bo juz sprawdzony, lub doladuję konto.

Gość pomocyratunku
Bardzo proszę o sprawdzian (test) z kapitelu 14 (książka - 1b -wydanie zmienione zakres rozszerzony). Interesuje mnie sprawdzian ze strony WSIP-u, czyli "Test 14A - zakres rozszerzony". W zamian daje skan "Test 13A - zakres rozszerzony" - troche pobazgrany na czerwono, bo juz sprawdzony, lub doladuję konto. (kontopoczta10@wp.pl )

Gość w potrzebie
jak by ktoś był tak łaskawy żeby wysłać mi testy i klucz do nowej ksiażki 2a test 2 proszę

Gość kolan15
ALLES KLAR 2a i 2b zakres podstawowy nowe wydanie zainteresowanych proszę o kontakt mateuszk57@gmail.com

Gość karolina400
Witam. Potrzebuję odpowiedzi do testu Alles klar 2a poziom podstawowy kapitel 5. Jeżeli ktoś posiada, to błagam o przesłanie pod adres karcia400@buziaczek.pl

Gość karolina400
Witam. Potrzebuję odpowiedzi do testu Alles klar 2a poziom podstawowy kapitel 5. Jeżeli ktoś posiada, to błagam o przesłanie pod adres karcia400@buziaczek.pl

Gość karolina400