Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy ktoś ma m odpowiedzi do testów? błagam !!

Polecane posty

Gość jak_tak
Poproszę o klucz odpowiedzi do testów i ćwiczeń do wydania zmienionego 2a Alles klar poziom podstawowy, bardzo proszę. . . dorota2906_66@o2.pl

Gość dorota2906_66o2.pl
Poprosze o odpowiedzi do testu i ćwiczeń Alles klar 2a poziom podstawowy dorota2906_66@o2.pl

Gość Barteqqq
Witam. Również potrzebuje testów, kluczy do książki alles klar 2a wydanie piąte z 2008r. bardzo bym prosił o wysłanie na maila bmajerczyk@gmail.com pozdrawiam.

Gość teścik
mam testy alles klar 1ab oraz 2ab + odp do książki i ćwiczeń nowe wydanie zakres podstawowy gg12251426 doladowanie konta jakoś się dogadamy a drogo na pewno nie będzie

Gość Marianek132
Alles Klar (Nowe Wydania) odpowiedzi do książki, ćwiczeń i testów >> www.MyHomeWorks.pl

Gość Lasicu
Potrzebuję 1 i 2 testu z książki Alles Klar 2B. Tekst z 1 musi być o wakacjach Pauli. Jak ktoś ma coś z tym niech pisze lasicu@gmail.com

Gość Montezuma
Czy ma ktoś odpowiedzi do testu "Alles klar" 1b, kapitel 13 poziom podstawowy; jeżeli tak proszę o przesłanie ich na adres mmonia14@gmail.com Z góry bardzo dziękuję:)

Gość Montezuma
Czy ma ktoś odpowiedzi do testu "Alles klar" 1b, kapitel 13 poziom podstawowy; jeżeli tak proszę o przesłanie ich na adres mmonia14@gmail.com Z góry bardzo dziękuję:)

Gość tycha
Hej :P szczezr mowiac nie idzie mi z niemca co tu gadac tempa z tego przedmiotu jestem :P Macie odpowiedzi do alles klar 2a zakres podstawowy blagam :P Potzrebne odpowiedzi do cwiczen :((( Prosze o kontakt 13335765 lub tysiek303@amorki.pl blagam kogos odwdziecze sieinaczej :(((

Gość Tycha 18
Hej :P szczezr mowiac nie idzie mi z niemca co tu gadac tempa z tego przedmiotu jestem :P Macie odpowiedzi do alles klar 2a zakres podstawowy blagam :P Potzrebne odpowiedzi do cwiczen :((( Prosze o kontakt 13335765 lub tysiek303@amorki.pl blagam kogos odwdziecze sieinaczej :(((

Gość marcelka175wp.pl
prosze o klucz odpiwiedzi allesklar 2b ..pilnie potrzebuje z gory dziekuje marcelka175@wp.pl

Gość marcelka175wp.pl
prosze o klucz odpiwiedzi allesklar 2b ..pilnie potrzebuje z gory dziekuje marcelka175@wp.pl

Gość Romania
MAm testy i odpowiedzi do alles klar 1 a, b oraz 2 a ,b jest to wydanie zmienione 2008(najnowsze). KOntakt: gg-5672009

Gość Romania
MAm testy i odpowiedzi do alles klar 1 a, b oraz 2 a ,b jest to wydanie zmienione 2008(najnowsze). KOntakt: gg-5672009

Gość Romania
MAm testy i odpowiedzi do alles klar 1 a, b oraz 2 a ,b jest to wydanie zmienione 2008(najnowsze). KOntakt: gg-5672009 . Polecam

Gość Romania
MAm testy i odpowiedzi do alles klar 1 a, b oraz 2 a ,b jest to wydanie zmienione 2008(najnowsze). KOntakt: gg-5672009 . Polecam

Gość claudusiuniunia
czy ktos ma odpowiedzi do alles klar 2a zakres podstawowy nowe wydanie ;/ kapitel 5 . moj niemicki jest masakratyczny a od tego zalezy moja dalsza edukacjia;/ proszeee wysylajcei mi odpowiedzi na poczte claudiagolebiowska@wp.pl z gory dziekujee;

Gość mycha-kla
jutro mam test z niemieckeigo alles klar 2a kapatal 6 potrzebuje pomocy porzebuje odpowiedzi oj meilkasia801@buziaczek.pl

Gość xx3Myszkaxx3
prosze aby ktoś przesłał mi testy i odpowiedzi do alles klar 1a i b wydanie zmienione. Pilnie prosze o kontakt gg: 15558328

Gość gdfgdf
Witam, mam do zaoferowania testy z Alles Klar i nie tylko: - Alles Klar 1ab, 2ab, 3ab – starsze wydanie, zakres podstawowy wraz z odpowiedziami do książki - Alles Klar 1ab, 2ab – nowe wydanie, zakres podstawowy wraz z odpowiedziami do sprawdzianów i książki - Alles Klar 1ab, 2ab – (HIT!!!) – nowe wydanie z podziałem na grupy, zakres podstawowy. Te sprawdziany dopiero się ukazały i są najczęściej używane przez nauczycieli - Alles Klar – 2ab - nowe wydanie, rozszerzeniem - Direkt 1a, 1b, 2a, 2b - Pomogę także napisać jakieś wypracowanie itp… w języku niemieckim lub angielskim Kontakt: GG:13010355 (często na niewidoku)

Gość kasiunka
kupie testy alles klar tests und abi beata kudła. moj nr gg:730083

Gość michal555555555
WItam Pilnie potrzebuje testu z 2a rozszerzony Kapitel 7 ( wydanie chyba nowe pisze na początku ksiazki 2008 ) i kolejnych testów z 2b. e-mail : michal555555555@wp.pl pisać ! Jeśli test się sprawdzi . mogę zapłacić za kolejne .

Gość MartusiaBBBB
Pilnie potrzebuję testy z alles klar 2a i 2b, ale tylko te ze strony www.wsip.pl. Jeśli ktoś jest mi wstanie pomóc, to moje gg: 10684483. Na pewno się odwdzięczę.

Gość Oliwka91
Ludzie! Bardzo proszę o klucz odpowiedz do Alles Klar 2a (wydanie zmienione) poziom podstawowy. Baaardzo potrzebne! Chodzi mi o test 2 i 4.

Gość sabcia567
witam:) wiecie jakie to sa sprawdziany z strona www.allesklar.pl na dole kartki? jesli ma ktos takie z alles klar 2a zakres podstawowy to prosze o kontakt :)gg 2758320 pozdrawiam serdecznie:)

Gość sabcia567
witam:) wiecie jakie to sa sprawdziany z strona www.allesklar.pl na dole kartki? jesli ma ktos takie z alles klar 2a zakres podstawowy to prosze o kontakt :)gg 2758320 pozdrawiam serdecznie:)

Gość farmer199119
Witam potrzebuje testów z książki 1b z rozdziału 11 grupa b i z rozdziału 11 obie grupy w zamian moge dać skan testu z 11 rozdziału grupa a

Witam serdecznie prosze o pomoc potrzebuje testów ze strony wsip.pl z geografii dla 3 gimnazjum http://www.wsipnet.pl/kluby/geografia.html?k=961 wszystkich co są pod tym linkiem dla klasy 3 na samym końcu strony prosze bardzo o przesłanie mi ich To sprawa życia lub śmierci błagam :( mój adres konrad24@poczta.onet.eu gg 11414437 z góry dziękuje bardzo

Gość dabekpierwszy
sprzedam testy alles klar 2a podstawa. najnowsze z wydawnictwa na rok 2009 dabekpierwszy@gmail.com

Gość pomocy.....
pilnie potrzebuję testów alles klar 2a i 2b poziom podstawowy jest jednak problem bo nie wiem jakie to jest wydanie i jeszcze jak ktoś ma testy do new english file gg:3671196 tylko nie TESTS & ABI bo to nie jest to