Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy ktoś ma m odpowiedzi do testów? błagam !!

Polecane posty

Gość Alice_91
Witam ! Posiadam testy, odpowiedzi do nich oraz odpowiedzi do książki Alles Klar 1B zakres podstawowy, wydanie zmienione. Cena: 5 zł (doładowanie telefonu) Wszelkie wiadomości pod nr gg: 5659830

Gość majka152
Witam! Potrzebowałabym testy do Alles Klar 2a i 2b zakres podstawowy WYDANIE ZMIENIONE na adres majka152@onet.eu lub gg: 7355134 ... Z góry bardzo dziękuję...:)

Gość anette_5
Nauczycielka Języka Niemieckiego,mogę pomóc ale pod małym warunkiem...:) Bez opłat!

Gość niemiecki prosze/....
ja tez bardzo prosze o testy 1b i 2 a

Gość Julitka17107
Ja też bym poprosiła klucz do testów i ćwiczeń 2a!! titka14@o2.pl

Gość testyak
witam ! Mam testy [wraz z kluczem] i odpowiedzi do książek 1a i 1b. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać. testyak@wp.pl Cena do negocjacji.

Gość Komandossssss
Proszę o pomoc! Potrzebuje odpowiedzi do ksiazki alles klar 2a zakres rozszerzony wydanie zmienione... Moj e-mail: komandossssss@o2.pl Z góry dzieki:)

Gość draga18
cześć.. potrzebuję testów.. alles klar 2a wydanie zmienione poziom podstawowy.. * mam testy do poprzednich książek..(niestety nieuporządkowane) prosze o kontakt: adres draga18@o2.pl

Gość Alicce
ja też proszę bardzo o odpowiedzi wydanie zmienione alles klar 2a. mail: mioe3000@gmail.com

Gość speedway
czy posiada ktoś testy alles klar 2a poziom podstawowy??? Jeżeli tak to proszę o kontakt na email tadeusz7@op.pl PS: nie wiem jakie wydanie nowe czy stare, wiem tylko że w teście 2 w zadaniu 1 jest tabela i do zaznaczenia jest kto to powiedział. PILNE!!!

Gość merylinn
Mam testy I odpowiedzi do ksiązki alles klar 2a i 2b NOWE WYDANIE oraz odpowiedzi do ćwiczeń "NEW ENGLISH FILE INTERMEDIATE" - WORKBOOK KEY za doładowanie 5zł wysyłam na maila;)) gg13632954

Gość Gocia
Czy mógłby mi ktoś wysłać na maila odpowiedzi do testów 2b.... Bardzo potrzebuję... Z góry dzięki ;)) gosia1423@op.pl Pomoże ktoś??

Gość pomocne materialy
Mam do sprzedania testy Alles Klar 1a,b 2a,b 3a,b Odpowiedzi do książki, testów, testy. Nie chcę zdzierać z ludzi pieniędzy (cena nie będzie wygórowana, zależy mi na zwrocie własnych kosztów). Materiały są przydatne. Jeżeli, ktoś będzie zainteresowany to proszę pisać na e-mail: pomocnematerialy@interia.pl Jeżeli nie potrzepujecie tego typu pomocy, wtedy życzę miłej nauki. Materiały pomogą wam zaoszczędzić czas, a także zmniejszyć poziom stresu.

Gość cisiu
Posiadam odpowiedzi do ksiązki alles klar 2a oraz testy z odpowiedziami. kontakt 5361990 lub cisiu@op.pl

Gość myrio89
mam testy alles klar 2a i 2b oraz odp do książki i cwiczeń, cena 10 zl. moje gg 2999884

Gość lokitoooki
jutro mam sprawdzian a nic nie umiem...:( prosze wyślijcie mi testy alles klar 2a i 2b z podstawowego (wydanie zmienione), mam same pały...:(

Gość lokitoooki
jutro mam sprawdzian a nic nie umiem...:( prosze wyślijcie mi testy alles klar 2a i 2b z podstawowego (wydanie zmienione), mam same pały...:(

Gość lokitoooki
wyslijcie na 1990maro@wp.pl , odwdziecze sie jakos :(

Gość kolaszek
Mam do sprzedania klasówki ( wszystkie-wsipowe oraz te 2) alles klar 2a i 2b zakres podstawowy: gg:4042010 Tanio!! POLECAM Zakres podstawowy alles klar 1a 1b 2a 2b. !!!!!!! ZAPRASZAM!!! NAJTANIEJ!

Gość angelaaa1504
jak ktos chce odpowiedzi do 2a i 2b to mam oddam zamian na 3 poziom podstawowy wydanie nowe :)

Gość claudia07
czy ktos posiada moze klucz odpowiedzi do matura success intermediate,7-8unit ? blagam o szybka odpowiedz!

Gość claudia07
czy ktos posiada moze klucz odpowiedzi do matura success intermediate,7-8unit ? blagam o szybka odpowiedz!

Gość claudia07

Gość ttanio
mam odpowiedzi do testów nowych i starych (wydanie nowe-poprawione oraz stare) z alles klar 1A 2A 3A. klucz odpowiedzi wysyłam razem z testami, także wszystko jest :) odpowiedzi do podręcznika także. mogę udostępnić próbkę na dowód autentycznego posiadania przeze mnie materiałów. gg: 2455089 pisz a się dogadamy :)

Gość ttanio
piszcie na gg nawet jak jestem na niedostępnym. odpiszę :)

Gość pomocna_olenka
New Headway --------------> TESTY !!!! elementary pre intermediate intermediate upper intermediate Inside out ---------------> TESTY !!! elementary pre intermediate intermediate upper intermediate New English file --------------> TESTY !!!! ENGLISH FILE 1 ENGLISH FILE 2 NEW ENGLISH FILE ELEMENTARY ENGLISH FILE INTERMEDIATE NEW ENGLISH FILE PRE- INTERMEDIATE ENGLISH FILE UPPER INTERMEDIATE Alles Klar -------------------> TESTY !!! 1ab 2ab 3ab MATRIX Matrix pre intermediate New Matrua Matrix intermediate matura solutions wszystkie poziomy oraz odpowiedzi do New Matura Matrix pre intermediate Piszcie na GG : 9498953

Gość klaudus22
Ma ktos odp do sprawdzianu z alles klar2a kapitul2 prosze o odpowiedzi na klaudi138@buziaczek.pl

Gość katiuna
potrzebuję testów do alles klar zakres podstawowy 2a. prosze bardzo o przesłania na: kati_ooo@o2.pl

Gość testytanio
gg: 2455089 ja mam do 2a :) i do reszty też ;)