Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba1

karmienie butelką

Polecane posty

Gość zaba1

Mam pytanie do mam które karmią swoje pociechy butelką....bo moja córcia ma 3.5 miesiąca i je 5razy na dobe po 200 ml i nie wiem czy to dobrze

mój pulpecik ma 3 miesiace i je 8 razy średnio po 120, ale nie wiem jakie sa normy - chyba te podane na opakowaniu mleka są właściwe. Zreszta nawet jakby jadł za duzo to przeciez mu nie wyrwe smoczka z buzi

mój pulpecik ma 3 miesiace i je 8 razy średnio po 120, ale nie wiem jakie sa normy - chyba te podane na opakowaniu mleka są właściwe. Zreszta nawet jakby jadł za duzo to przeciez mu nie wyrwe smoczka z buzi

Oooo to dużo zje Twoja córcia :) mój ma 5 i pół miesiąca i zjada 4 x na dobe po 150 ml mleka + 200 ml kaszki na kolacje :)

Ale jak miał 3 miesiące to jadł po 120ml 7x na dobe czasem 8.

A mój ma prawie 4 miesiące (za tydzień kończy) i zjada ok 120 ml (często 150-180) z dziesięć razy na dobę, ciągle jest głodny!myślę sobie czy nie za dużo ale co mam robić? odmawiać chyba nie mogę bo za mały, wiec zaczęłam zagęszczać kleikiem ryżowym i zobaczymy, może sie będzie bardziej najadał:)

mój synek je dosc mało jak miał 4 miesice to jadał ok 6 razy po 90 ml i NIC wiecj teraz ma 6 miesecy i je 4 razy mleko 120 ml plus słoiczki

Gość zaba1
a ile ważą wasze maluszki bo mała jak sie urodzila to miała 3750 a teraz 7400 byłam z nią u kilku lekarzy i każdy miał inne zdanie na temat jej wagi