Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczka20

ile kosztuje wizyta u ginekologa prywatnie? pilne, proszę o odp.

Polecane posty

Gość pytaczka20

zawsze chodziłam do przychodni na książeczkę, jednak jutro pilnie muszę również się wybrać i pozostaje gabinet prywatny. ile w Trójmieście kosztuje taka wizyta? i jeszcze takie pytanie, polecacie kogoś dobrego i stosunkowo niedrogiego (Trójmiasto) ?

Gość pytaczka20
czekam na odpowiedz, bardzo potrzebuję tej informacji. chodzi o badanie, bo dziś zauważyłam coś jakby guz/obrzęk u ujścia pochwy. ile kosztuje wizyta u prywatnego gina? tak około?

Gość Yeeeees
sama wizyta 60 zl + badania placilam ok 120:)

Gość staszekkk
koło stówy

Gość pytaczka20
dzięki za odpowiedzi, mam jeszcze pytanie, czy łatwo umówić się tak "na gorąco"? zależy mi na wizycie jutro, bo coraz bardziej mnie to boli. czy to może jednak norma że i do prywatnego gina na wizytę trzeba czekać kilka dni?

Przypuszczam, ze wystarczy jak pójdziesz i najwyżej będziesz musiała odczekać swoje w kolejce. Tego samego dnia powinni Cie przyjąć (przynajmniej ja tak zawsze miałam)

Gość cukinia-87
Ja jestem w ciąży i cały czas chodzę prywatnie do pani ginekolog. Za wizyte płace 100 zł w tym mam za każdym razem usg. Jeżeli natomiast chcę dodatkowo zdjęcie mojego dzidziusia w brzuszku, wtedy płacę 150zł.

wizyta u ginekologa jeszcze w tamtym roku 60 zl w tym juz 70 zl u mnie jest tak ze jak sie spiesze i ide na prywatna wizyte to pani mowi mi np. ze za pol godz zostane przyjeta albo za godz czy inaczej na to ja zawsze ze czasu nie mam ze jestem juz umowiona na ta godzine z kims itp. pozniej prowadzi mnie tylem, znaczy sie tylnimi dzrwiami zeby mnie czekajacer osoby nie obszczekaly ;) i u ginekologa jestem dwie min po rejestracji

ale duzo placicie.u mnie wychodzi 70zl.(wielkopolska)za cytologie,usg i normalne badanie na fotelu.

Gość ja ostatnio
zapłaciłam 100zl i bez zadnych badań

To wszystko zależy od tego gdzie idziesz i w jakiej miejscowości, bo to wszytsko jest różnie, wiem, że w dużych miastach na pewno jest drożej w małych pewnie taniej, jeśli szukasz jakiegoś dobrego lekarza w okolicach Konina to polecam dr Kubiaka, u niego wizyta nie powinna kosztować więcej niż 100 zł

Gość elliza_klich
No właśnie te ceny krązą tak wokół 100-150 zł. To zalezy od miasta.Chociaż przegięciem dla mnie było to kiedy zobaczyłam cene 450zł u lekarza który tylko raz pokazał sie w TV.

Gość ja płacę 180
ale można znaleźć lekarza już za 60-70.

"No właśnie te ceny krązą tak wokół 100-150 zł. To zalezy od miasta.Chociaż przegięciem dla mnie było to kiedy zobaczyłam cene 450zł u lekarza który tylko raz pokazał sie w TV." W cene jest prawdopodobnie wliczone "dojsie" do szpitala i bardziej "prywatne" w nim traktowanie. W krajach rozwinietych uwaza sie to za jawna korupcje - w Polsce jest to norma. Pozdrawiam i zycze zdrowia

Gość ssssu
oliwia znam tego lekarza, i potwierdzam ze jest to dobry specjalista. I jak tak kiedys porównywałam ceny za wizyte w innych gabinetach to tu jest w sumie bardzo atrakcyjnie a masz pewność ze chodzisz do dobrego specjalisty.

Gość krabalah
100 zł za jedną głupią wizyte.Kim ci lekarze myslą, że są.Trzeba byc idiotą, zeby im tyle płacić.

Gość gewrtopq
zgadzam się co napisał człowiek...ja płacę w ciąży i poza też przeważnie 180 zł, raz z cytologią było więc, w tym jest badanie ginekologiczne, USG, konsultacja, wypisywanie recept, lekarz odpowiada dokładnie na wszystkie pytania...no i właśnie mam dojście do szpitala i wiem, że będę tak przyzwoicie traktowana, no coś za coś...smutne to że coś takiego gwarantuje dobre traktowanie w szpitalu, no ale ten gin sprawdził się w trudnej sytuacji i mam pewność, że jest na prawdę dobry.

Gość gewrtopq
a i to cena warszawska, choć chodzę do gina 50 km od warszawy, ale pracuje też w szpitalu w warszawie...ordynator z tego szpitala bierze 400 zł za wizytę...

Gość pisze bo lubie
przecietnie kolo 100zl. ja za wizyte+badanie+usg dopochwowe+badanie piersi i cytologia place 130 zl. dodatkowo usg piersi 20zl ale to rzadko

Gość tyjujkil
wizyta 100 zł...

Gość o-liwia78
od 100-150zl to zalezy gdzie, ale jesli chodzi o Kraków to ja moge Tobie poelcic bardzo dobrego specjalistę dr Jakubowicza. Przyjmuje na ul.Cybulskiego.

Gość plllaykowa
Dr Jakubowicz to rzeczywiscie świetny specjalista, i ja tez musze przyznać ze jednak jesli mialabym sie wybierać do lekarza w Krakowie to własnie do niego.

Gość spanielka weź ogarnij sie
@ minuty p orejesrtracji i jeszcze recepcjonistaka za włosy wyciaga z fotela poprzednią pacjentkę. Gin, do którego mozna wejść od reki to raczej dobry nie jest

Gość delicccka
No to w takim razie w Krakowie rzeczywiscie w Neomedzie ceny sa jak najbardziej przystępne dla nas kobiet.

Gość nejltkeja
ja chodzę do doktora kubiaka w koninie

Gość hhhhrthr
przeciętnie wychodzi około 100, w zależności od tego, co robi się na wizycie. ja od pewnego czasu chodzę do kluz-kowal w białymstoku i jestem bardzo zadwolona.