Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczka20

ile kosztuje wizyta u ginekologa prywatnie? pilne, proszę o odp.

Polecane posty

Gość mahoniowy fiolet
jesli może być gdynia, to spróbuj w evi-med. Tam jest dużo lekarzy i jak byłam w ciąży i coś mnie niepokoiło, to zawsze mogłam podjechać i któryś mnie zbadał. Może najlepiej najpierw zadzwoń. A o koszt wizyty lepiej zapytaj przez tel, bo ja mialam abonament i nie wiem, ale pewnie ze 150.

Gość klemantynkowa66
Ja tez musze przyznać ze jednak wole wybierac wizyty prywatne, niż na NFZ. Po prostu mam pewnośc ze wybieram dobrego lekarza i ze jednak lekarz mi pomoże a na wizyte nie bede czekała poł roku.

Gość gość
I tak własnie powinno być ze jesli coś sie dzieje to koniecznie powinnismy zgłosić sie do lekarza. Nie mozna tego zostawiac na potem.

Gość gość
80zł - badanie wziernikiem, palpacyjne, usg, badanie piersi. Czasami jeśli nie trzeba badać, kiedy wystarczyła rozmowa to zdarzało się, że zapłaciłam 50, 40zł, a czasami nawet ani grosza(takiego to mam sperowego lekarza:))

Gość gość
chyba co miasto to inna cena, ja za wizyte place 70 plus usg 30

Gość deesssska
No ja w Krakowie potwierdzam wczesniejsza cene podana u profesora Jakubowicza. To zreszta bardzo dobry lekarz i w sumie tutaj tez podczas jednej wizyty mozesz zrobić wszystkie badania.