Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

poza tym istnieją spiralki, globulki, ostatecznie metoda termiczno-objawowa...

Gość Wlasnie ze jest to problem
najwazniejsze zeby kobieta jesli chodzi o cechy tylko charakteru byla: dobra, porzadna, wrazliwa, uczuciowa, ciepla, czula, madra, inteligetna, z pasja i wlasnym zdaniem oraz miala dobra przeszlosc seksulna (lub jej brak). nie moja wina, ze ani ze zdzira, ani cwiercinteligentka bym sie nie chcial zadawac

spirale to moze zakladac sobie chyba kobieta po pierwszym dziecku

Nie pisze Wystarczy dobry lekarz ginekolog, ktory podpowie co w takiej sytuacji można zastosować...

Wlasnie ze jest : no ok...a co Ty tej mądrej, porządnej itd. możesz zaoferować?

ma czekać bezwarunkowo do ślubu i najbardziej korzystne by było aby byli niedopasowni seksualnie, buduje bowiem nowy śliczny stupiętrowy dom publiczny i muszę dbać o potencjalnych klientów.

Gość 111111111
mam pytanie, jest facet ktory baaardzo mi sie podoba, spotykam sie z nim od kilku miesiecy, oboje mamy wiecej niz 25 lat, zwiazku z tego nie bedzie bo nie jest z Polski (bialy ale z innego kraju Europy), ja sie zakochalam ale on nie. Wiem, ze ma na mnie ogromna ochote bo sam to powiedzial i ja chce jego. Teraz dylemat: pojsc za glosem pozadania (i serca bo jestem w nim nieprzytomnie zakochana), spedzic z nim weekend wypelniony namietnoscia czy dac sobie spokoj? On na pewno zniknie na dobre! Dodam jeszcze ze po raz pierwszy ktos az tak mi zawrocil w glowie bo prowadze sie grzecznie;)

spralki to tez hormony ... zreszta sa dla kobiet ktore juz rodzily :o słyszałas zeby ginekolog zakladal spirale dziewicy :D ?? a skutecznosc globulek ze nie wspomne o metodach naturalnych .... hehhehe rownie dobrze moglabym sie kochac na blondynke - "zamknac oczy i trzymac kciuki " :P

jestem inteligentny, madry, wrazliwy, czuly, w razie czego opiekunczy, rozrywkowy, mam zainteresowania i poczucie humoru i jestem troskliwy, ambitny, podobno przystojny, porzadny

echh.... dalibyscie juz dziewczynie spokój .... a tak z ciekawosci spytam nie uprawialiscie np seksu oralnego? tak sie przecież w ciążę nie zachodzi :P

I nudny jak cholera:P:P Spirala to hormony? Niedouczona jestem jednak, bo nic o tym nie wiedziałam. Za moich czasów całkiem sporo moich znajomych nosiło spirale zanim urodziło dziecko i jakoś nic sie nie stało.

no uwazam, ze jestem dobry chlopak i moge wiele dobrego dziewczynie zaoferowac, chyba kazdy ma prawo do szczescia i milosci, jesli nie jest zlym czlowiekiem

Gość Dusia1979
Nie poczeka.. Teraz mnóstwo łatwych kobiet, więc pokus więcej niż żelaznych zasad. Biedni mężczyźni na każdym kroku są wystawiani na pokuszenie więc trzeba ich zrozumieć. I nie trzeba domów publicznych, wystarczy iść w weekend do knajpy - tam jest pełno zakompleksionych dziewczyn, które za colę wskoczą do łóżka. Dylematy w stylu "jak kocha to poczeka" można włożyć między wiersze Juliama Tuwima. Teraz obowiązują zasady wolnorynkowe choć każda z nas woli się mamić, że jej "królewicz z bajki" taki właśnie nie jest... :)

wlasnie ze : jeżeli piszesz poważnie (czyli nie jest to ordynarna prowokacja), to poważnie odpowiem : każdy ma prawo, natomiast raczej trudno tego prawa dochodzić z jakimiś z sufitu wziętymi wymaganiami :P

Przypomniał mi się Kazik - sentymentem powiało :) "Dobry chłopak był i mało pił, dobry chłopak był i mało pił"

na cafe pisze tylko o jednym i tak sobie z lekka prowokuje bo nudzi mi sie w pracy, a czasem mi sie nudzi w domu, bo chodze do pracy na 10, dosc pozno wracam do domu, jesli z niego wychodze, to na sam wieczor. a tutaj sie troche slowem bawie i poruszam tylko jeden aspekt, ktory mnie troche trapi, bo na forum dla kobiet jedeny temat, ktory mnie interesuje to sprawy zwiazane z seksem, ale lubie czytac to forum, fajni i sympatyczni ludzie tu sa

dusia : oj, biedni ci mężczyźni, biedni tacy, na każdym kroku są gwałceni :D:D:D

nie mam z sufitu wzietych wymagan, lubie normalne kobiety, ktore nie seksza sie z przypadkowymi facetami itp. i nie mialy tabunow kochankow. znam dziewczyny, ktore sa w stalych zwiazkach od lat

no są rozne spirale czasami np są z miedzi a miedz jest niby to plemnikobójcza , a oprócz tego są wkładki z progesteronem wiec jak dziewczyna nie moze brac hormonow to pewnie na jedno jej wychodzi .... zreszta podtrzymuję że wkładki są dla kobiet które rodziły

Gość Dusia1979
to tak jak w piosence Kaski Nosowskiej... najlepiej pozamykać ich w złotych klatach, bo na zewnątrz tyle kobiet, i każda w myślach gwałci.. ;)

ale bez milosci mi sie go nie chce uprawiac. poza tym samemu majac na koncie seks dla seksu bede nie fair jesli bede szukal dziewczyny co takiego seksu nie uprawiala, bede hipokryta

Gość są sa takie kobiety
"nie ma kobiet, ktore lubią sex ale tylko z miłości..." są takie kobiety, na przykład ja:)...może nie do końca z miłości, ale dopiero seks z bliską mi w jakis sposób osobą uaktywnia we mnie dzikośc i to nie małą. mam duży temperament, ale z byle kim nie zamierzam go pozytkować.

Gość niepiszepodczarnymbopocomito
taaak ... mój ginekolog mi doradził globulki :o dzięki.... sprawdziłam sobie wskaznik skutecznosci i mi sie odechciało :P

ale 10 to juz tabun. poza tym jak dziewczyna ma 20 lat to tych 3, albo zwlaszcza 4 to jest naprawde sporo. przygody mi nie pasuja do mlodej dziewczyny. zreszta to jest niesprawiedliwe: dziewczyna miala kilku partnerow, w tym przygode, a chlopak mial jedna dziewczyne, albo jest prawiczkiem. przeciez taki zwiazek umrze szybko smiercia naturalna