Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

Gość kobiety ktore szybko ida do
jak sie dowiem, ze kobieta miala np. 5 partnerow albo przygode to traca nia zainteresowanie, chocby nie wiem jak idealna dla mnie byla i jakby bardzo ja pozadal

one Ci same mówią, że miały po kilku partnerów, kiedy tylko z Tobą pogadają kilka minut :D:D jak laska zobaczy jaki z Ciebie świrek, to by zsie do sexu z szympansem przyznała, byle Cie spławić

teraz korki są na okragło, nie tylko w lecie :( Podobizna? No wiesz...ja jestem porządną kobietą i uważam, że pierwszy ruch należy do mężczyzny :P:D:D:D

Zawsze sie zastanawiam jak to jest... on na randce zadaje pytanie: ile mialas partnerów? a one tak skwapliwie odpowiadaja??? Toz to zboczenie jest:P

Gość Nie nie nie po stokroć nie
Nie poczeka, w większości nie poczeka :). Ja osobiście nie miałbym ochoty czekać nawet miesiąca. A jeśli wasz temperament i oczekiwania w łóżku nie zostaną zaspokojone? To bardzo ważna część naszego życia. Miłość ? :) Po kilku miesiącach związku miłość? Chyba żartujecie. Jedynie zauroczenie, które i tak z czasem mija. Przyjaźń, zrozumienie i seks w związku to moim zdaniem najistotniejsze czynniki. Nie warto zbyt długo czekać. Jeśli mężczyzna jest atrakcyjny, fajny podoba się Wam to moim zdaniem nie powinniście zbyt długo czekać bo może pomyśleć sobie że nie macie na niego ochoty, może pomyśleć sobie wiele rzeczy.

"jak sie dowiem, ze kobieta miala np. 5 partnerow albo przygode to traca nia zainteresowanie, chocby nie wiem jak idealna dla mnie byla i jakby bardzo ja pozadal" Nie pierdziel chłopie! I właśnie przez takich jak Ty dziewczyny kłamią, ze miały jednego - góra dwóch, a prawda jest i tak inna...

Ale to kobiety mają pierwszenstwo :P:P ale pomysle nad Twoją propozycją skoro az tak bardzo Cie zalezy kyyrenko i tak mocno nalegasz :P i... "jak sie dowiem, ze kobieta miala np. 5 partnerow albo przygode to traca nia zainteresowanie, chocby nie wiem jak idealna dla mnie byla i jakby bardzo ja pozada" facet (choc to obraza dla facetów zwracac sie do Ciebie w ten sposob) - poza tym, ze fantazjujesz niesamowicie, to jesli wypytujesz o ilosc partnerów na 1, 2, 3 randce, to patrz moja wypowiedź wyzej... laska powie Ci, że walił ją oddział kenijskiego wojska, byle mieć Cie z głowy

Gość foxy111
Nefry.... Nie odpowiadaj! Ja zawsze mowie, ze nie robie ''kiss and tell'';)LOL

Nefry : ja to pytanie już parę razy zadawałam i jedyna odpowiedź, jaką dostałam, to "puszczalską od razu sie wyczuwa"...nie iwem, inaczej pachnie, czy jak?:D:D:D:D

tzn. niektore same mi mowia, a pytam po pewnym czasie spotykania sie. wiesz komiczne zdarzalo sie ze laska, ktora ledwo znalem sama sie do mnie kleila na randce i mnie zmacywala i dobierala sie do mnie, wiec nie wiem czy tak uciekaja. a jedna zalowala swojej przeszlosci, mowila, ze to bledy mlodosci, ze jest juz inna, ze to tylko przeszlosc i chyba sie nawet poryczala jak nie dalem jej szansy :classic_cool:

"teraz korki są na okragło, nie tylko w lecie" wiesz - w Warszawie tez są spore korki.. ale u was to była masakra - wyskoczylem sobie na fajną siłke do Sopotu - wyjechałem z Jastrzębiej o 9 rano... a wróciłem o 16... chyba z 5 godzin w samochodzie

"ktora ledwo znalem sama sie do mnie kleila na randce i mnie zmacywala i dobierala sie do mnie" No ale Ty oczywiście jej nie przeleciałes :D:D:D Buahahahahaha

mnie wkurza, ze te co nie mialy wielu partnerow maja przewaznie srednio atrakcyjny wyglad. znam super ladne laski z malym przebiegiem, ale to raczej ksiezniczki, ale narazie u nich szans nie mam, sredni mam bajer tzn. moja bajera sciaga tylko te "nieporzadne"

no proszę, a ja ostatnio byłam nieszczęśliwa, że akurat nie bardzo mam czas na poczytanie sobie jakiegoś zajmującego SF :P:D:D:D

Gość nic się nie bój
pytanie jest niedorzeczne..... jeśli poznaję faceta, podoba mi się, ja jemu, jesteśmy soba zafascynowani, spotykamy się, poznajemy itd, narasta pożądanie(bo tak jest między dwojgiem ludzi, którzy są sobą zafascynowani), to PO CO CZEKAC? kalkulowanie co będzie dalej nie ma sensu. znajomośc może przejśc w związek, rozwinąć się, a może się skończyć. nie ma znaczenia kiedy. trzeba się cieszyc życiem po prostu.

nie przelecialem jej, dla mnie to bylo wrecz krepujace, poza tym ja seks wiaze z uczuciem i zalezy mi na porzadnej, dobrej, wrazliwej, inteligentnej, czulej dziewczynie

Gość Nie nie nie po stokroć nie
"jak sie dowiem, ze kobieta miala np. 5 partnerow albo przygode to traca nia zainteresowanie, chocby nie wiem jak idealna dla mnie byla i jakby bardzo ja pozada" Cóż śmieszne podejście. Myślę że nie warto być z kobietą która nie miała nikogo przed Tobą (no chyba że ma być typową kurą domową) w przeciwnym razie ciekawość może pokierować ją do zdrady - oczywiście nie każdą. Kobieta która miała wielu partnerów przed, a jednak decyduje się na Ciebie moim zdaniem to zaleta nie mówiąc już o przyjemności w łóżku. Wiem że to może i dziwne, ale gdybym się dowiedział o tym że kobieta miała wielu partnerów przed chciałbym aby się przebadała :).

"zdarzalo sie ze laska, ktora ledwo znalem sama sie do mnie kleila na randce i mnie zmacywala i dobierala sie do mnie" podpowiem Ci co zrobic... przestan szukac "kobiet" na wiejskich dyskotekach i zwieksz przedział wiekowy - 16 latka to nie laska dla Ciebie :P

liliputka dla mnie takie, ktore klamia to hipokrytki. przede mna raczej nie klamia, bo sprawiam wrazenie wyrozumialego i tolerancyjnego, poza tym kobiety mysla, ze jestem jakims babiarzem i przez to nie jest im wstyd mowic prawde, bo mysla, ze pewnie sam niejedna mialem to je zrozumiem

kyyrene - przyznam, ze troche tej stonki mi z samochodu wyleciało - do Krakowa wiozłem :P ale to ruchliwe cholery i uciekły mi

Kyyrene, na litości... oblałam siebie i klawiaturę herbatą... mój sprzęt niedługo wysiądzie przez kafe:D:D:D:D Myslisz że facetow to tez dotyczy... że wyczuje dziwkarza????? Zapach inny... kurcze no nie wiem... :P:P:P

"sredni mam bajer tzn. moja bajera sciaga tylko te "nieporzadne"" Czyli jednak zboczek - a próbuje zrobic z siebie świętoszka :D:D:D

nie chce kobiety co miala wielu partnerow, bo dla mnie ma inny system wartosci i moralnosci, inne zasady, jest zupelnie z innego swiata niz ja

nie jestem zboczek. dla mnie seks moze zaistniec tylko w zwiazku z uczuciem, ale nie powiem, randkowac to randkuje nawet duzo i z wieloma kobietami sie w zyciu spotykalem

A teraz powiedz ile masz lat i ile kobiet miałeś - to wszystko wyjaśni

Gość Wlasnie ze jest to problem
mam 24 lata i spalem z jedna dziewczyna

ja mam lat 23 i jesli chodzi o seks to jedna

Gość Wlasnie ze jest to problem
Kurcze???? kto pisal pod moim nickiem????? jestem 21 letnim prawiczkiem akurat

puszczalską sie wyczuwa :D:D:D:D oni mysla, ze to laska w ponczochach kabaretkach, czerwonych 11 cm szpilach z dekoltem do pasa, i mini nie zakrywajacej dupy nawet :D:D:D a i tak najgorsze są cichodajki