Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonka1983

wzmocnienie owulacji.

Polecane posty

Gość sonka1983

prosze o rade w sprawie owulacji.chcialabym sie dowiedziec czy sa jakies leki na wzmocnienie owulki czy cos podobnego?????prosze o konkretne odpowiedzi.

Ale jak wzmocnienie owulacji ? To co byś chciała zrobić ? Możesz sobie tylko jakość śluzu polepszyć- olejem z wiesioła w kapsułkach i witaminą b6. A nie do końca rozumiem jak byś chciała wzmocnić owulację. Jeśli jesteś zdrowa to ją masz, jeśli nie to idziesz do lekarza i on Ci ją stymuluje.

hej,ja miałam za słaba owulacje,lekarz ginekolog przepisal mi tab clostilbegyt

Gość a mocna to jaka
co to jest za słaba owulacja?? Zawsze myślałam, ze owulacja jest albo jej nie ma.

Gość bueheheheheeeeee
słaba owulacja tzn. JAKA??? Co było nie tak, że lekarz stwierdził, że jest słaba?

Gość Aniad
co prawda to prawda, owulacja jest albo jej nie ma :) to nie tak jak z plemnikami-jak się zmęczą to dają sobie spokój!

Gość SNKA1983
CHODZI MI O TABLETKI KTORE POPRAWIAJA WZROST OWULACJI.GIN POWIEDZIALA MI ZE NA RAZIE MI IE PRZEPISZE ZADNYCH LEKOW HORMONALNYCH BO TWIERDZI ZE ZA KROTKO SIE STARAMY O DZIDZIE A OWULACJA MOZE SIE SAMA UNORMOWAC NIE WIEM O CO JEJ CHODZILO CHYBA MUSZE ZMIENIE GINA.DOKLADNIE CHODZI MI O TO ZE MAM ZNACZACE OBNIEZENIE TEMPKI POTEM WZROST WYSOKI ALE TE TRZEY NASTEPNE TEMPKI ZNOWU MALEJA I DOPIERO PO 4 5 DINACH UTRZYMUJA SIE NA WZROSCIE 37,0.

Gość SONKA1983
CZY TO PRAWDA ZE PO SKOKU TEMPKA POWINNA UTRZYMYWAC SIE TAK SAMO CZY MOZE SPADAC I ROSNIE POWOLI.CZY OWULKA MOZE OPDBYC SIE PARE DNI WCZESNIEJ PRZED SKOKOIEM CZY TYLLKO DZIEN WCZESNIEEJ?????PROSZE O ODPOWIEDZI.

Sonka, jesli dobrze cie zrozumialam, to masz owulacje, ale faza lutealna jest slaba. Owszem sa leki na podniesienie poziomu progesteronu. A mam pytanie - czy oprocz tempki mialas kiedys monitoring cyklu? Chodzi mi konkretnie o usg przed owulacja ( sprawdzenie pecherzyka) i po owulacji ( sprawdzenie czy pecherzyk pekl). Teraz odnosnie tempek, ile dni masz podwyzszona temperature po drugim wzroscie? Ile juz takich cykli masz za soba?

Gość sonka1983
do surfitki.wlasnie mi o to chodzilo.faza lutealna jest slaba po skoku mam np.36,8 a potem 36,4 36,5 36,6 36,7 .w piatym dniu jest 37,0 i talk juz zostaje do@.wydaje mi sie ze po skoku powinna sie utrzymywac a u mnie spada i po jakims czasie sie utrzymuje.a jakie sa to leki ???jak bys mogla to napisz mi cos o tytm.pozdrawiam.