Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilijjka

Jak rozpoznać, czy rana po nacieciu sie już zagoiła? Jak wspomóc gojenie?

Polecane posty

Gość Lilijjka

Da psikam dexapolcort'em cyz jakoś tak ;) staram się chodzić z gołym tyłkiem jak najwięcej ale czasem mnie szczypi i leje się troche krwi :( szwy miałam ściągane po prawie 3 tygodniach bo nie miałam rozpuszczalnych.

mała butelka miedzy nogami z cieplą wodą pomaga , ja też riwanol przykladalam.Jak ćwiczylam miesnie pochwy to czułam ze już nic nie ciągnie.

spokojnie, zagoi się;) tantum rossa bardzo pomaga;) u mnie po 1,5 miesiącu już było ok;)

Gość Lilijjka
AAAAAAAaaa 1,5 miesiąca ale długo, chociaż w sumie to jest akurat prawie te 6 tygodni czyli czas połogu, więc normalnie. Tylko jak ja to poznam? Boje się ,że zacziemy współżycie i będzie bolało a wtedy sie zrażę bo będę się bała bólu. No i czy jest duża różnica pod względem ciasności w pochwie po porodzi? Kasiulaha - jak ćwiczyć te mięśnie? Czy pomagają we "wstąpieniu się" ??

mi przeszło po 2 miesiącach tantum rossa okłady i polewałam nadmanganem potasu jest tesz maść w aptece na gojenie krocza teraz nie pamiętam jakaś na c co do seksu różnica jest my zaczynaliśmy od petingu powodzenia a czy się wszystko dobrze zagoiło to gin stwierdzi