Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia2285

kredyt mieszkaniowy.....

Polecane posty

Gość kicia2285

hej!mam pytanie czy są tutaj osoby które maja kredyt mieszkaniowy, hipoteczny czy coś takiego???jakie trzeba spełnić warunki żeby owy kredyt dostać???proszę o jakiekolwiek info o tego typu kredytach???

Gość kicia2285
????

Gość musisz miec zdolnosc kredytowa
i tyle ;) Idz do Ekspandera ;)

Gość kawe na ławe
wymagany dochod, spełniony staż pracy, najlepiej jakiś wkład własny- to podstawa

Gość kawe na ławe

Gość kicia2285
a jaki trza mieć dochód np przy kredycie 100 000zł , umowa penie na czas nieokreślony??

Gość kawe na ławe
zalezy na jak dlugo ten kredyt, w jakiej walucie,poza tym banki roznie wyliczaja zdolnosc, ale jesli masz mniej niz 2000 netto bedzie ciezko. Skad jestes?

Gość kicia2285
z kujawsko pomorskiego! w moim przypadku dochod męza bedzie napewno 2000netto + do tego mój

Gość mezalians3
Aż dziw!! To w tym województwie aż takie matoły? Do banku idzie się z takimi pytaniami. Albo na strony internetowe finansów. Tam są nawet kalkulatory zdolności kredytowej. Oczywiście orientacyjne

Te kalkulatory to wielka ściema. Tak samo jak open finance. Tylko dupę mi zawrócili. Na stronie pieknie ładnie tak może pani się ubiegać o kredyt, prosimy o wybór miejsca spotkania , na które czekałam 2 tygonie! I co? załatwili mnie w 5 min. Niestety przykro mi nie ma Pani zdolności kredytowej. A podałam te same dane co w formularzu. TYlko się wstydu najadłam i czas straciłam na patałachów. Lepiej pochodzić samemu po wszystkich bankach i się zorientować. A poza tym expander czy open finance też bierze prowizję.

Gość kawe na ławe
kicia,jesli nie znasz sie w ogole na kredytach idz od jakiegos doradcy.jezeli chodzi o prowizje-oni nie pobieraja jej od Ciebie,tylko od banku,nikt Ci nie dolicza tego do kredytu. Zreszta prowizja to najmniejszy problem,trzba spojrzec na sprawę kosztów całościowo.Powodzenia