Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiatkooo

do kobiet bioracych tabletki !!prosze o odp to PILNEEE!!!!!!!!!!! PROSZE!!

Polecane posty

Gość gosiatkooo

dziewczyny prosze o PILNA ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!!! PILNIE!!!!!!!!!!! otoz od tego cyklu mialam zaczac brac novynette no i stalo sie to czego sie obawialam tzn walsnie zaczelo mi sie teraz wieczorem plamienie jest ono baaardzo skapa jak to na samamy poczatku znajac moj okres az do nocy bedzie to tylko takie ledwo co plamienie i nie wiem czy mam dzis wziac tablekte i liczyc to jako pierwszy dzien cyklu????????????????????? starsznie sie balam takiej niejednoznacznej sytuacji to moje pierwsze tabletki i sie denerwuje nie chce niczego zrobic zle do ginekolozki nie moge zadzwonic bo przyjmuje raz w tygodniu prosze napiszcie co mam zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze jedno nawet jak dzis wezme np o 21 to moge jutro zmienic godzine na popoludniowa? bo tak planowalam sobie bo wieczorem nie bardzo mi pasuje w ulotce nie ma nic na ten temat:///

weź jutro w godzinach popołudniowych! od rozpoczęcia krwawienia masz 24 godziny na przyjęcie pierwszej tabletki, więc możesz normalnie do jutra poczekać.

Gość gosiatkooo
????? naprawde??:O w ulotce jest napisane pierwszego dnia ehhhh no wlasnie mam metlik na innym topiku dziewczyny mi napisaly zeby brac dzis wezme dzis bo sie jeszcze bardziej zdenerwuje tym wszystkim:o

na ulotce jest napisane - pierwszego dnia miesiączki, a ile godzin liczy dzień???? i tu masz odpowiedź. jeśli dostalabyś kores np o 1 w nocy to nie zaczęłabyś od razu, tylko rano. a jak chciałabyś brać wieczorem to co? poczekałabyś do wieczora, bo przecież masz pełen dzień. więc ja nie widzę różnicy, czy dostałaś dziś o 17 i 1 weźniesz jutro np o 14. czy dostałaś dziś o 1 i weźniesz tego samego dnia o 19. niby tu jest ten sam dzień a tu już następny, ale ilość godzin która minęła od początku krwawienia bardzo podobna. mam nadzieję że da się zrozumieć to co piszę, ale gorączkę mam i może tak nieskładnie to brzmi :P

Gość ashantii

Gość gosiatkooo
mala agatka dzieki:D to chyba najjasniejsza odpowiedz oki wezme sobie jutro :) bedzie ok

Gość ashantii
no to samo mialam powiedziec :d:D

plamienie zawsze zalicza sie do poprzedniego cyklu, nowy zaczyna się wraz z krawieniem

Gość ashantii
hmm jak widze nie dowiem sie a skad bierzecie ta wiedze ze palmienie to niby nie okres? chetnie sobie jakos to rozjasnie podajcie mi jakies namiary na artukul czy cos takiego bo oczywiste to nie jest i pierwsze slysze