Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haito

probki z apteki!!! jak sie za to zabrac?

Polecane posty

Gość haito

dziewczyny zamierzam kupic sobie jakis porzadny fotostabilny filtr a ze naczytalam sie na ich tematy wiele uwag to wole wyprobowac probki niz wyrzucic 50 zl w bloto czy jak pojde do apteki inic nie kupujac poprosze o nie to dostane? moze to glupie pytanie ale wiadomo ludzie potrafia odmowic w niemily sposob i nie chce wyjsc na jakas proszaca:o czy to przyjeta tak sopbie pojsc? daja? gdzie warto uderzyc? chodzi mi gl o avene

nie wiem czy z avene dostaniesz probki bo ja sie nachodzilam za nimi. Mają , ale tylko latem, za to w każdej patece dostawałam LRP i to po 3 szt. Ostatecznie kupiłam LRP 50 brązujący.To jest zupełnie normalne jak poprosisz o próbki, naprawdę. Ja prosze bardzo często jak chcę kupić coś droższego. Jak nie mają akurat tego co prosze to dają coś innego. TO nie te czasy, ze próbki są na wagę złota.

Gość haio

Gość haito
nawet jak nic nie kupie? bo tak sobie mysle wejsc i sie prosic ale w ciemno kupowac taka drozyzna tez nie ma sensu:D

nawet jak nic nie kupisz to wchodzisz i prosisz o próbki fitrów z Avene. Jak będzie głupio patrzeć to zawsze możesz powiedzieć, że musisz przed kupnem wypróbować jego konsystencję i jak bedzie sie nadawał pod Twoj podkład, żeby się nie kulkował czy nie spływał itp.