Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martitkaaaa

Medycyna -- STUDIA-- slabe oceny

Polecane posty

Gość martitkaaaa

powiedzcie mi czy jest tu ktos kto mial slabe oceny tzn nie mial samych 5 i dostal sie na medycyne i w jakim kierunku(specjalizacji)? Bo mnie bardzo interesuje medycyna a z ocenami u mnie srednio czy mam jakas szanse?

Gość znam znam
oceny ponizej średniej krajowej,a matura naprawdę nieźle:) Wszystko zależy ,za nim akurat nauczyciele nie przepadali. Matura na szczęscie ocenioana jest teraz anonimowo

Gość martitkaaaa
to teraz z tymi ocenami mnie pocieszylas :) moze sie uda

Gość martitkaaaa
fizyki juz nie trzeba

fizyki owszem nie trzeba ale jak zdajesz bez fizyki to z góry ci powiem ze poprostu sie nie dostaniesz bo ci punktów zabraknie na 100% nie masz zadnych szans zeby sie dostac

Gość srutu tu tu majtki z drutu
nic nie jest na 100% :P

Gość martitkaaaa
ojej to zawsze mozna zdac ta fizyke

mówie bo sama kiedys chciałam na lekarski iść ale fizyki nie zdwałam wiec sobie darowałam zeby nie tracic czasu i energii i wybrałam inny ale zwiazany kierunek;)

Gość martitkaaaa
a moge wiedziec jaki? Bo ja tez jeszcze nie mam sprecyzowanego kierunku ale bardzo mnie fascynuje medycyna potrafie czytac ksiazki medyczne i ogladac tego rodzaju filmy caly czas

Gość martitkaaaa
jak juz to fizjoterapia, kurcze szkoda ze tak male szanse maja ci ktorzy naprawde sie tym interesuja i jest to ich pasja, czy ja cholera musze miec 5 z polskiego, historii, wosu... zeby isc na medycyne? na co to tam?

ale czy ktos powiedziła ze masz miec 5 z historii i z wosu musisz miec przynaniej po 75% z biologii fizyki i chemmii zeby sie dostac na lekarski a studia medyczne sa wymagajace i sama pasja nie wystarczy trzeba duzego móóóóóózgu;) do ogarniecia tego wszystkiego

Gość martitkaaaa
wiem wiem juz sobie to wszystko przyswajam tylko zastanawia mnie co bede robic jak sie jednak nie dostane

Gość martitkaaaa
w tym problem ze nic nie zwiazanego z medycyna mnie nie interesuje

Gość martitkaaaa
ucze sie ale tylko w tym kierunku a inne przedmioty, z ktorych slabo mi idzie tez beda brane pod uwage niestety

Gość pytankooo
szczera dziewczyna - i jak? ciezko na analityce? ja juz po studiach, ale chcialabym sobie jeszcze postudiowac analityke ze 3 latka (licencjat)

1 rok był ciezki teraz juz sie przyzwycziłam;) jestem na 3 i jakos z górki leci... a ps: chyba juz nie ma licenjatu bo weszła ustawa ze analityka ma byc 5 letnia magisterska wiec nie wiem

dlaczego ty się dziewczyno przejmujesz ocenami na świadectwie? liczy sie przecież tylko wynik z matury