Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pineska82

Powiedział mi, ze będzie z seksem czekał nawet do slubu bo nie zalezy mu na tym

Polecane posty

Gość pineska82

tylko na wspólnym zyciu ze mną. Czy to dobrze czy to źle? Z jednej strony tak, ale z drugiej. Co myślicie?

Gość można mozna
straszne juz sobie wyobrazam jak bedzie wygladalo wasze zycie seksualne..... :O

Gość nie nie to nie tak
a ile z nim jesteś??? i ile ma czekać??? można myśleć ze kocha szalenie :)) albo ze ma coś innego na boku do bzykania :o

Gość nie nie to nie tak
można można ...no właśnie ja jeste przeciwna czekaniu do ślubu bo potem jest płacz i lament że coś nie gra :o

Gość pineska82
kocha szalenie kocha, to wiem ponad 2 lata

Gość oferma
no jasne. a jak się nie czeka to wszystko zawsze gra :D ciekawe skąd tyle tych rozwodów skoro wszystkie małżeństwa dzisiaj to już są dobrze wypróbowane (we wszystkich pozycjach).

Gość można mozna
w coś na boku do bzykania nie wierzę, bo taki "bzykacz" to ją też by chcial zaliczyć po prostu jakiś .....dziwny... może impotent, może nawet gej. W kazdym razie z pewnością nie zdrowy mężczyzna.

Gość
Heh. Aseksualny. Ciężko będziesz miała dziewczyno.

Gość
Fakt. Chyba, że coś na boku popycha.

Gość
Chyba, że coś na boku popycha.

Gość można mozna
nie, nie bzyka, bo ją też by bzyknął rozumiem stwierdzenie "poczekam do ślubu jeśli ci na tym zalezy" ale nie "poczekam do slubu bo mi na tym nie zalezy" :O :O aseksualny typ

Gość reerewr
pineska82 masz swietnego, faceta tak narawde, szanuje cie i naparwde kocha!Nie słuchaj ludzi na forum"bo inni to robią", bo "potem beda problemy z seksem", jak sie ludzie kochaja, to wszystkie problemy wspolnie beda chcieli rozwiazac, a ktos naprawde głupi i pusty zostawił by kobiete czy faceta, tylko dlatego, ze z seksem cos nie wyszło(jakby tylkomu na seksie zalezało) Widac, ze Twojemu nezczyznie na Tobie zalezy bardziej niz na seksie..a reszta forumowiczek, ktora sie z ciebie smieje, jest wciekła, bo ich faceci w zyciu by na nie tyle czasu nie czekali. Bedzie swietnym mezem!!MOJ MAZ tez na mnie czekał, do slubu,bo tak chciałam, z seksem wszystko okey..:)nawet lepiej niz myslałam:)w ogole bardzo mnie kocha!:)ja jego tez

Gość oferma
a może po prostu młody i napakowany ideałami.

Gość pineska82
ale z drugiej strony jak kocha a ja mu nie daje to chyba dobrze o nim świadczy, ze sobie nie pójdzie do innej prawda? Bo on chce tego, tylko ja nie, póki co.

Gość można mozna
bo TY CHCIALAS!!! total;nie nie wyobrazam sobie bycia z facetem który nie ma na mnie ochoty

Gość reerewr
a on jest wierzacy i praktykujacy?

Gość pineska82
reerewr no wlasnie mam nadzieje, że tak jest i wierze w to :)

Gość reerewr
do mozna, mozna, moze ma na nia ochote, ale szacunek i miłosc jest wieksza..i wazniejsza niz jego "ochota" na seks!

Gość pineska82
no nie bardzo wierzący i nie praktykujący :( ja jestem wierzaca do można można: ale on chce, tylko ja nie. On po prostu nie chce mnie zmuszać.

a moze to ukryty gej :( tacy to wola kobiety o niskim libido lub religijne, bo wiedza ze nie beda ich zmuszaly do sexu ...ja bym sie zastanowila nad takim zwiazkiem, o ile sex jest dla ciebie wazny :)

Gość reerewr
czemu myślicie tak jednotorowo, monolitycznie, stereotypowo.ze jesli nie chca jej od razu bzyknac, nie ma na niej cohoty!O Boze, zycie nie jest takie proste i prymitywne jak niektorzy ludzi, wyobrazcie sobie, ze sa ludzie, ktorzy maja jakies swoje"wartosci i zasady" wazniejsze, nzi aby "zrobic sobie dobrze"No i moze, potrafi jednoczniesnie miec na nia ochote, ale powstrzymywac sie bo bardzo ja kocha i szanuje ja !! Nie wszyscy jak sie zakochuja i jesli maja na jakas laske ochote, od razu sie na nia rzucaja..niekotrzy jak mowie, maja swoje wewntrze zasady..sa bardziej złozeni niz wy!

Gość pineska82
imelka: nie, gejem nie jest na pewno:) a ja nie wiem czy na seksie mi zalezy, chyba tak, ale jeszcze go nie doświadczyłam więc trudno stwierdzić

Gość
reerewr => a może ci niektórzy maja małą fujarę i kompleksy na tym punkcie.

Gość nie nie to nie tak
można mozna nie zgodzę się z tobą to że z nianie wychodzi bo ona nie chce nie ma większego znaczenia, chyba nie znasz facetów jak jego celem jest mieć fajną zone to bedzie robił wszystko!!! i nic nie da po sobie poznać!! (ale wcale to nie jest zasadą ze wszyscy bzykaja się po kontach)

Gość pineska82
reerewr ciesze sie, ze tak mówisz :)

ja znam osobiescie 3 pary, w ktorych facet to gej, a pary sa mieszane :) i nie jest to tylko moje odczucie, choc oni sie do tego nie przyznaja...a one niby tego nie widza...jakos sobie radza. w jednym wypadku to on ma nawet znajomych gejow, a ona ciagle z nim jest i planuja slub...taki swiat

Gość reerewr
5 Apostoł Nienawiści mała fujarę to masz TY bo zwykle, tylko zauważyłąm wchodzisz na forum udajesz pseudointelygenta, ale wchodzisz tylko aby zdołować tutaj ludzi..a to zpowodu Twej małej fujary buahaha Poza tym, Apostole kazdy sądzi po sobie , a i nazwe masz włąsnie taka frustrujaca, bo masz mała fujarę, a co ma w ogole wielkosci fujary do libido?