Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pineska82

Powiedział mi, ze będzie z seksem czekał nawet do slubu bo nie zalezy mu na tym

Polecane posty

Gość pineska82
imelka co Ty z tymi gejami. Mój nie jest gejem, wiem to.

Gość reerewr
imelka, sama chyba ma faceta geja, albo jest gejem, bo ciagle pisze o gejach!tylko, ze geje lubia seks i nawet bardzo imelko, tylko z facetami buahah

Gość do apostola nienawisci
ale z ciebie palant dlaczego tak czesto tu sie udzielasz i jestes takim chamem??????????/ jeszcze nigdy nie powiedziales nic madrego chyba masz ubogie rzycie towarzyskie skoro non stop siedzisz na kafe naprawde z ciebie....szkoda slow

Gość reerewr
ciesz, sie ze masz porządnego faceta, a nie takiego dziwkarza, co gdybys mu powiedziała, ze nie chcesz seksu przed slubem od razu by cie rzucił!!

Gość reerewr
apostoł ma zjebane zycie dlatego, lubi innym dokopac!jego japa sie tylko wtedy ciszy jak moze kogos zdołowac, to juz chyba jakies zwyrodnienie psychiczne

Gość Bdi
Porzadny facet, bo chce czekac do slubu? pfff

Gość werwer
to jest najlepsze: "czemu myślicie tak (...) stereotypowo.ze jesli nie chca jej bzyknac, nie ma na niej cohoty" buahahahahahahaha :D:D:D:D

Gość reerewr
cieszy, sie jak moze kogos zdołowac, bo sam w zyciu sobie nie radzi ma kiepski i jest jak pies ogrodnika, dołuje wszytskich zeby nie czuc sie gorszym, a mnie i tak nigdy nie zdolował, choc wiele razy na moich topicach pisał, oczywiscie chcac mnie zdołowac:)w dupie mam jego słowa, pełne nienawisci(jak sama jego ksywa wskazuja), są NIC, A NIC NIE WARTE!!zwykłe śmieci słowne!

Gość reerewr
bdi tak!porzadny, bo wiekszosc chłopako, teraz mysli, wyłacznie o dupczeniu, a laski są łatwe!zero zasad!

Gość reerewr
werwer a co w tym sformułowaniu dziwnego?zycie bywa czasem ambiwalentne, a postawy ludzkie mogą byc czasem wewntrznie sprzeczne, ale to rozumieja, bardziej rozwinieci ludzie

hej a jak tam z twoim malutkim? tez tak popychasz na boku swoja malutka fujarka? jestes naprawde ograniczony umyslowo i baaaaaaaaaardzo prosty widac to z twoich wypowiedzi a do autorki ciesz sie ze masz takiego fajnego faceta i pamietaj ze meszczyzni zawsze szanuja kobiety z zasadami te ktore znaja swoja wartosc oraz ktore potrafia powiedziec nie

Gość Bdi
No, jak laski sa latwe, to czemu nie skorzystac? Jak pieniadze leza na ziemi, to sie po nie nie schylisz?

Gość pineska82
Bdi smieszny/a jestes

Gość reerewr
Bdi "No, jak laski sa latwe, to czemu nie skorzystac? Jak pieniadze leza na ziemi, to sie po nie nie schylisz?" Jasne wszystko zalezy od Twoich zasad, mozesz trafic na łatwa laske, ale jesli bedziesz miał swoje zasady i jakis tam szacuenk dla samego siebie, nie przelecisz pierwszej lepszej..ale wszystko zalezy od ciebie, skoro lubisz seks, dla przyjemnosci i nie masz wyrzutow sumienia(ja bym miała, ale rozumiem, ze ktos moze nie miec:)i szanuje to), to looz!! ale z drugiej strony, jak sam napisałes, skoro laski są łatwe"to ich nie szanujesz, bo one same siebie nie szanuja..wiec przelecisz taką", a gdybys trafił na piekna, wspaniała i mądra dziewczyne, miłosc swojego zycia, a ta by Ci powiedziała...owszem bedziemy razem, ale poczkeasz do slubu?poczekałbys czy nie... mysle, ze jesli parwdziwa miłosc to bys czekał!!!:)

Gość pineska82
""ciesz sie ze masz takiego fajnego faceta i pamietaj ze meszczyzni zawsze szanuja kobiety z zasadami te ktore znaja swoja wartosc oraz ktore potrafia powiedziec nie""" ja mu prawie zawsze mówię nie jak się dobiera, ech jestem okropna :D

Gość reerewr
bdi czekałbyś?

Pinesko nie martw sie tym jak kocha to poczeka ja z moim mialam podobnie i on do tej pory wspomina jaka dzielna bylam wiem ze jest dumny z tego ze taka bylam twarda

Gość pineska82
a z jakich powodów chciałyście czekać? te które czekały bo u mnie jest to ból, strach przed ciążą no i sprawy moralno-religijne

Gość Bdi
Zdecydowanie nie. Nie jestem typem "zaliczam wszystko co sie rusza", powiem nawet, ze mam konserwatywne podejscie do seksu, ale do slubu czekac nie bede. Skad mam pewnosc, ze to milosc mojego zycia? Tego mozna dowiedziec sie z perspektywy czasu. A co bedzie, jak w lozku nie bedzie nam wychodzic? Wezmiemy rozwod?

a czemu mnie obrazasz reerewr ? ty sie jej kazesz cieszyc, a ona ma z tym problem skoro tu pyta? ja napisalam co o tym sadze ...a czy ma sie z czego cieszyc, to sie okaze w przyszlosci, jak sie im zycie ulozy...

do pineski : jezeli chodzi o bol to prawie go nie ma....jesli chodzi o ciaze, jesli nie bierzesz jej pod uwage, to lepiej nie zaczynaj z sexem, bo trzeba brac odpowiedzialonosc i ewentualnosc tego co moze on przyniesc... a jesli chodzi o religie, to ja nie sadze aby bog byl przeciwko jakiejkolwiek formie okazywania prawdziwej milosci :)

Gość pineska82
imelka to nie jest problem jako taki. Chiałam się tylko dowiedzieć czy jest to normalna sytuacja czy może mój facet zachwowuej się dziwnie nie namawiając mnie do seksu. Ale chyba jednak zrozumiałam, ze miłość potrafi być większa od popędu:)

Pinesko ja czekalam dlatego poniewaz chcialam sprawdzic czy rzeczywiscie mu na mnie zalezy i czy jestem dla niego kims waznym a nie ota taka panienka . I powiem ci szczerze ze naprawde sie oplacalo

Gość pineska82
imelka nie mów, że bólu prawie nie ma, bo z tego co wiem to każdy przezywa to inaczej, a raczej więszkość dziewczyn skarży się ogromny ból. jesli Ty nie to masz częście. "".jesli chodzi o ciaze, jesli nie bierzesz jej pod uwage, to lepiej nie zaczynaj z sexem"" hehe, oczywiście, ze biore pod uwage ciąże ale po ślubie!!

Gość etam
imelka, starsznie ograniczony punkt widzenia masz

...to moge cos stwierdzic? mi sie wydaje, ze ty bys chciala aby on cie do tego namawial, aby ciebie przekonal ? tzn ty chcesz tego, tylko ci brakuje zachety z jego strony? czy mam racje? :) brakuje ci tego, aby powiedzial ze to nie bedzie bolalo, bo on sie o to zatroszczy, ze nie bedzie dziecka, a jesli nawet to sie toba zaopiekuje i ze to nie jest tak na rprawde grzech...

Gość Wlasnie ze jest to problem
ja bym do slubu w zyciu nie poczekal, ale chcialbym zeby moja wybranka cnote ze mna stracila

Gość pineska82
imelka dlaczego miałabym chcieć aby on mnie do tego namawiał? bez sensu. To wcale nie o to chodzi.

Gość a moj maz tez maz
a co w tym złego, ze sie czeka z seksem?ja nie widze w tym nic złego!: