Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnica

Jestem w 8 miesiącu ciążu!!

Polecane posty

Gość dyskretnica

z facetem, którego kochałam a on mi oznajmił wczoraj, że ma żonę i dzieci a ja byłam zwykła zabawką i dobrze, nauczka dla mnie, jestem zabawką, ale dziecko?

Gość i co niby dopiero teraz
się o tym dowiedziałaś, że ma żonę i dzieci?:O

oj tam nie przejmuj się mój były mąż jak dowiedzial się że jestem w ciaży to oznajmił mi ( po prawie 2 latach małżeństwa) że jestem dla niego tylko idiotka która chcial przelecieć ;) urodzisz dziecko znajdziesz swoja 2 połowke a o tamtym pacanie jak naszybciej zapomnij

Gość dyskretnica
najgorsze jest to, że przez 8 miesięcy ciąży był ze mną w sensie i fizycznym i duchowym, wspierał, obiecywał :( głupia kobieca nawiność!

Gość DO ike
co za półgłówek z tego Twojego byłego, masakra:O współczucia... chociaż jeszcze bardziej, to można jemu współczuć ograniczenia intelektualnego, bo tak długo myślał debil (2 lata) zanim doszedł do takiego wniosku?:O Boże, co za skurwiele chodzą po tym świecie... nie mam słów...

Gość DO autorki topiku..........
nie wiedziałaś, ze facet ma rodzinę?

nie on pierwszy taki nie ostatni- co gorsza wytrzymalam z nim jeszcze 5 lat- i tak codziennie wysłuchiwalam że jest ze mna z laski- jak odeszlam - to wtedy mu sie odmieniło że mnie przeciez kocha- a ja mu na to że powinien się cieszyć że jego laski już nie potrzebuje co do autorki- rozczarowania bardzo bolą - ale się nie poddawaj- swoje przeplaczesz owszem- ale jeszcze będziesz w życiu szczęśliwa

Gość dyskretnica
nie wiedziałam, pytałam, zaprzeczył! nie śledziłam go, nie sprawdzałam, bo ufałam, ale wiem, że to było błędem.

no wiesz - w zasadzie to widać ze facet powiedzmy nie jest do konca dyspozycyjny- ale zdarza się i tak - zobaczysz jeszcze kiedyś bedziesz się z tego śmiała i zastanawiala się co ty wogle z takim dupkiem robilas

Gość DO autorki topiku............
jak to nie wiedziałaś?:O nie rozumiem? ile byliście ze sobą zanim zaszłaś w ciążę?

Gość dyskretnica
2 lata i nie wiedziała, zawsze były jakieś konferencje, dłuższe zostawanie w pracy, ale nie przyszło mi nawet do głowy.

Gość DO ike
No to masz zdrowie:O bo po takim tekście koleś wypierdalałby (za przeproszeniem) na zbity pysk i nie trzyamałabym gnoja ani minuty dłużej😠 Dobrze, że w ogóle pozbyłaś się go:)

Gość DO autorki topiku.............
a ile masz lat?

Gość dyskretnica
był w nocy, spędził święta co prawda nie całe, ale spędził, nie poznałam jego rodziny, bo twierdził, ze rodzice zginęli w wypadku, zapewne kolejne kłamstwo, poznałam za to jego znajomych i nikt nic mi nie powiedział.

no tak tylko ja mieszkalam w domu jego matki;) a poza tym byłam bardzo młoda i bardzo zakompleksiona

ciekawe co na to żona skoro nie wracal na noc do domu- może są w separacji- zresztą tak naprawdę to juz nie wazne- faceto kazał się kawalem s..na i juz

Gość a co cie
DO autorki topiku............. obchodzi?nie masz sie na kim wyzyc ze od poniedzialku zaczynasz jedzo?

Gość DO ike
Rozumiem:) ja może patrzę trochę z perspektywy tego, że już trochę w życiu przeżyłam i widziałam no i smarkata już nie jestem;) ale to kawał chuja z niego, bo wiedział śmieć iż ma nad Tobą sporą przewagę skoro mieszkacie u jego matki! a mamusia jego szanowna co na to? nic???

Gość DO autorki topiku...........
no dla mnie to niepojęte by być z kimś aż 2 lata i zupełnie go nie znać:O bo na to wychodzi, że wcale nie znałaś faceta

Gość a co cie
dyskretnica nie napisze nie przejmuj sie bo to nie ma sensu i tak to przezyjesz nastepnym razem bedziesz bardziej ostrozna.Urodzisz dzidziusia zobaczysz ze macierzynstwo to piekna sprawa a tego dziada podaj o alimenty i uswiadom jego zone z kim zyje...Nie wiadomo jaka gechenne ta kobieta przezywa moze czeka na "kopniaka" zeby sie obudzic.Moze chce odmienic swoje zycie a nie wie jak.

a znasz kawały o teściowych????? to jest najprawdziwsza teściowa z takich kawałów- mamusia stwierdzila że dolewalam mu krwi z miesiączki do picia żeby go uwieśc :D ech zreszta to stare dzieje- teraz mam super teściów- a i męża- mimo że czasem piekielnie się drzemy- niczego sobie ;)

Gość dyskretnica
nie zaprzeczam, nie znałam, jestem głupia i naiwna, to moja wina i właściwie nie wiem jak sobie z tym poradzić :(

Gość DO ike
Dzielna dziewczyna z Ciebie:) cieszę się, że dałaś sobie radę i podniosłaś się z tego bagna:) Jak widać - jaka mamuśka taki synuś - jeśli jest skutek, to musi być przyczyna:O

Gość a co cie
DO autorki topiku........... jaka ty naiwna jestes!!!!!!mozna z psychopata socjopata pedofilem zyc pol wieku a nie wie sie z kim sie mieszka pod jednym dachem bo w domu wsrod sasiadow uchodzi za wspanialego meza ojca a po kryjomu "zabawia sie"!!!!!

jak najwiecej myśl o przyszlosci jak najmniej o przeszlosci

dyskretnica - jak sie za maz wychodzi to tez nie wiadomo za kogo wszystko wypelza po slubie w \"praniu\"wiec nie masz sie co obwiniac!Moj pierwszy maz tez byl kochany a po 2 latach okazal sie psychopata a kto by pomyslal...:(Glowa do gory bedzie dobrze!:)

ech wiesz to bardzo zlożona historia- moja była teściowa jest rozwódka - maz ją rzucił dla kochanki- od tamtej pory nienawidzi wszystkich kobiet- a poniewaz synów urodzila dla męża- bo on sobie życzył mieć dzieci- od kiedy odszedl to i synami nie bardzo sie przejmowala- umiała wprost powiedzieć przy wlasnych dzieciach że najchetniej by sie ich pozbyła- to chora kobieta- i niestety skutkiem tego dzieci też były bardzo skrzywione- 3 synów- i każdy taki sam- moj maz leczył sie psychiatrycznie- ale juz duzo póxniej - na swój sposób mi go szkoda- jego zachowanie jest normalnym zachowaniem dla osoby w ten sposób wychowanej w dziecinstwie- niestety

Gość DO autorki topiku...........
teraz już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... musisz być dzielna i mieć siłę dla dziecka, które przecież niedługo urodzisz:) ono będzie miało Ciebie tylko jedną:) wiedz, że mimo wszystko NIGDY nie ma tego złego co na dobre nie wyszłoby i jeśli to ma być najbardziej bolesna lekcja w życiu jakiej doznałaś, to teraz może być tylko lepiej:) na pewno poznasz kogoś wartościowego, jak Ike i dzięki temu co przeżyłaś nie dasz już tak łatwo się skrzywdzić! I nie załamuj się, bo masz przecież teraz dla kogo żyć:)

też uważam że wszystko bedzie dobrze- tylko nam łatwo mówic - a ona jeszcze cierpi