Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGGGA

Czy mialyscie PMSa w ciazy??

Polecane posty

Gość MAGGGA

czesc moze glupie pytanie ale czy mialyscie PMSa przed spodziewana miesiaczka a pozniej okazalo sie ze jestescie w ciazy i z miesiaczki nici?? dzieki za odpowedzi

Gość tak jak pomyliły objawy ciązy
z PMS :o

Niestety ciaża nie chroni przed PMS zwaną też encefalopatią matrymonialną lub chorobą wściekłych żon :o

a ze tak głupio zapytam- co to jest to PMS???

Gość no ten wiesz
zespół napięcia przedmiesiączkowego:O tylko pozazdrościć, że nie doświadczyłaś tego nigdy, Ike:)

ty no w jakimś tam stopniu doswiadczyłam tylko za dziabla nie wiedzialam że to tak się nazywa- u mnie to jednak bardziej przypomina chorobę wściekłych zon ;)

Gość no ten wiesz
:D

Ike---> choroba wściekłych żon jest nazywana naukowo przez kobiety PMS (Pre Menstrual Sindrom) aby działaniem hormonów usprawiedliwić: - wrodzona kłótliwosć - ogólna pyskatość - brak dobrych manier - wredną mimikę - skonność do wrzeszczenia - czasem rękoczyny które są jej objawami :classic_cool:

czy ty mi coś sugerujesz??? ;)

ja mialam, wogole to mialam wszystkie objawy zblizajacej sie @, zreszta nie czekalam na nic innego ;) jak zwykle przed okresem bolala mnie glowa, mialam rzucawki na slodkie, czulam sie jak balon, bylo mi zimno no i mialam humorki 2 dni w dniu spodziewanej @ (a moze 2 dni wczesniej bo cykle mialam 26-28) od samego rana jak zawsze bolal mnie brzuch wszedzie chodzilam z tamponami w pudelku a tu wieczor, bole coraz mocniejsze a okresu nie ma zrobilam test z ciekawosci i... II kreski w 1 ciazy nie pamietam jak to byl juz niestety